Erdélyi Mónika

Erdélyi Mónika

Friss hírek, információk, cikkek és képek Erdélyi Mónikáról, a korábbi Mónika Show műsorvezetőjéről.

Retro videó: Aranyosi Péter a Mónika show-ban
Retro videó: Aranyosi Péter a Mónika show-ban
A Showder Klub humoristája annak idején a Mónika show-ban, fizetett statisztaként ismerkedett a kamerákkal.
ma, 16:15
Hir24.hu
Lediplomázott <strong>Erdélyi Mónika</strong>
Lediplomázott Erdélyi Mónika
Az egykori televíziós háziasszony megkapta a párkapcsolati tanácsadó végzettségét igazoló oklevelét.
ma, 16:15
Hir24.hu
Erdélyi Mónika lediplomázott
Legújabb oklevelét párkapcsolati tanácsadóként szerezte.
ma, 10:33
Velvet.hu
hirdetés
Erdélyi Mónika lediplomázott
BUDAPEST – Megszerezte harmadik diplomáját Erdélyi Mónika (46)! Az egykori televíziós háziasszony újabb szakmával büszkélkedhet, ugyanis pénteken megkapta a párkapcsolati tanácsadó végzettségét igazoló oklevelét.
ma, 02:45
Blikk.hu
Szimfonikusok hétvégéje a Margitszigeten
Július 11-én és 13-án különleges zenei élményben lehet részünk a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Újra jön a Filmzene koncert-show Gájer Bálinttal és Veres Mónika Nikával, a „Vajdaság Paganinije"-ként ismert hegedű- és citeravirtuóz, Lajkó Félix pedig a Dohnányi Szimfonikusokkal mutatja be új kompozícióját.
07.11. 10:00
Marieclaire.hu
Szimfonikusok hétvégéje a Margitszigeten
Július 11-én és 13-án különleges zenei élményben lehet része a Margitszigeti Szabadtéri Színpad közönségének. A tavalyi nagy siker után újra jön a Filmzene koncert-show Gájer Bálinttal és Veres Mónika Nikával. A "Vajdaság Paganinije"-ként ismert hegedű- és citeravirtuóz, Lajkó Félix pedig a Dohnányi Szimfonikusokkal mutatja be új kompozícióját.
07.10. 08:17
Vjm.hu
Szombathelyi anyakönyvi hírek: 2014. június 30.
2014. június 30.  Szombathely  Anyakönyvi hírek  SZÜLETÉS:   Matolcsi Károly és Kovács Zsuzsanna leánya: Hanna, dr. Kiss Péter Géza és dr. Böröcz Ágnes leánya: Petra Ágnes, Kardos Dávid és Kárpáti Éva fia: Gábor Áron, Kecskés László és Eke Ibolya fia: Levente, Princz László és Szilvási Noémi leánya: Viola Csilla, Málics Norbert Tamás és Boa Bernadett leánya: Liliána és fia: Bence (ikrek), Vargyai Roland Sándor és László Bernadett fia: Roland Patrik, Dezse Zoltán Gábor és Sipos Erika leánya: Franciska, Kovács László és Kiss Klaudia fia: Levente László, Bujtor Barnabás és Németh Eszter Katalin fia: Ádám Barnabás, Katona Viktor és Abért Gertrud fia: Levente, Mészáros Balázs és Bán Tímea leánya: Kata Zorka, Kopasz Rajmund és Molnár Mónika fia: Ákos, Prehoffer Gábor és Cziczer Viktória leánya: Emília  HÁZASSÁG:   Mizda István és Horváth Zsófia, Varga Olivér és Nagy Katalin, Szabó István Attila és Böröndy Andrea Lilla,    HALÁLESET:   Dr. Martincsevics József, Kalamár Nándorné Pas Mária Gizella, Vas Lászlóné Horváth Zsuzsanna Erzsébet, Pozsgai Imre Károlyné Hatos Zsuzsanna, Dr. Fried Tamásné Eredics Ágota Mária, Major Józsefné Szabó Terézia, Mozolán Jánosné Bajczi Margit, Pálfy Lászlóné Németh Anna, Békési Oszkár János, Erdélyi Sándor, Parányi József, Herczegné Bedi Katalin Éva, Kiss Gyula, Antal Miklósné Gyürüs Erzsébet, László Dénesné Erdély Emília, Lakatos Andrásné Süle Mária, Kormos István Jánosné Jakab Edit, Sági József, Molnár Károly, Békei László, Molnár József Imre, Szilvágyi Lászlóné Komjáthy Lenke, Szilvágyi Ferencné Putz Klára,     SZOMBATHELY MJV POLGÁRMESTERI HIVATAL  JOGI, KÉPVISELŐI ÉS HATÓSÁGI OSZTÁLY  ANYAKÖNYVI CSOPORTanyakönyvi hírekSzombathely
06.30. 10:22
Alon.hu
A reggeli műsorban vallotta be! Rákos a műsorvezető
A reggeli műsorban vallotta be! Rákos a műsorvezető
A reggeli adásban jelentette be Joan Lunden műsorvezető, hogy mellrákot diagnosztizáltak nála.
06.25. 07:35
Femina.hu
<strong>Erdélyi Mónika</strong>: Optimistán nézek a jövőbe
Erdélyi Mónika: Optimistán nézek a jövőbe
A nagy túlélő - írja az egykori tévésről a Story Magazin. Mónika akaretereje valóban nagy, így ma már újra elégedett és boldog.
06.09. 12:55
Hir24.hu
Erdélyi Mónika: Meg kellett tanulnom erősnek lenni!
A nagy túlélő. Akár így is nevezhetnénk Erdélyi Mónikát. Vagy az akarat bajnoka. Mi több, példakép. Szakmailag és magánéletileg is volt már padlón, de tanult, küzdött, közben gyerekeket nevelt, és végül talpra állt. Ma újra elégedett és boldog...
06.08. 16:00
Storyonline.hu
hirdetés
Fotó! A magyar műsorvezető szétkenődött sminkkel állt kamerák elé - Íme
Fotó! A magyar műsorvezető szétkenődött sminkkel állt kamerák elé - Íme
Pordán Petra elkenődött sminkkel vezette a reggeli műsort.
06.04. 18:05
Femina.hu
Erdélyi Mónika: Elégedett vagyok a testemmel
Az egykori műsorvezető nem foglalkozik a kritikákkal. Azt mondja, hogy teljesen elfogadta magát.
06.02. 16:00
Storyonline.hu
Élőben jelentette be a magyar műsorvezető: megint apa lesz!
A műsorvezetőket is meglepte a Juventus rádió szerda reggeli adásában Harsányi Levente, aki bejelentette: másodszor is apai örömök elé néz - írja a Blikk.
05.28. 14:47
Kiskegyed.hu
Egy hétre újra reggeli műsorvezető lesz Csonka András
Egy hétre újra reggeli műsorvezető lesz Csonka András
A Szombat esti láz döntője után az RTL Klub 8:08 – Minden reggel című műsorában helyettesíti majd Somogyi Zoltánt.
05.24. 09:13
Kisalfold.hu
Egy hétre újra reggeli műsorvezető lesz Csonka András
Egy hétre újra reggeli műsorvezető lesz Csonka András
A Szombat esti láz döntője után az RTL Klub 8:08 – Minden reggel című műsorában helyettesíti majd Somogyi Zoltánt.
05.24. 09:13
Delmagyar.hu
<strong>Erdélyi Mónika</strong> újabb szakmát tanult ki
Erdélyi Mónika újabb szakmát tanult ki
A műsorvezető hamarosan megszerzi harmadik diplomáját, saját cukrászműhelye beindítását tervezi és a híresztelésekkel ellentétben köszöni jól van.
05.23. 18:45
Hir24.hu
Exkluzív! Erdélyi Mónika köszöni, jól van!
Durva hírt közölt Erdélyi Mónikáról az egyik hetilap. Egy állítólagos szemtanú szerint a volt tévés lerobbant állapotban jelent meg egy moziban kislányával. Mónikát felháborította a dolog.
05.23. 10:06
Kiskegyed.hu
Erdélyi Mónika: Nálunk minden hétvégén van friss sütemény
A Mónika-show egykori háziasszonya számára a sütés kikapcsolódást jelent. Nemrég adta be diplomamunkáját párkapcsolati konfliktuskezelésből. Második diplomája mellé tavaly októberben szerezte meg a cukrászképesítést.
05.20. 09:50
Stop.hu
Élő adásban dobta le ruháit Istenes Bence
Élő adásban dobta le ruháit Istenes Bence
A műsorvezető a Music Fm Önindító című reggeli műsorában vetkőzött pucérra.
05.14. 21:15
Hir24.hu
Meztelenre vetkőzött a ma reggeli adásban három műsorvezető - Webkamera is rögzítette
Meztelenre vetkőzött a ma reggeli adásban három műsorvezető - Webkamera is rögzítette
Meztelenül vezette a ma reggeli adást a Music Fm három műsorvezetője.
05.14. 09:50
Femina.hu
Röhögőgörcsöt kapott a tévébemondó
Röhögőgörcsöt kapott a tévébemondó
A reggeli beszélgetős műsor éppen a cuki részhez ért, kiscicákat mutattak, amikor a három műsorvezető egyike nem bírta tovább.
05.10. 16:50
Hir24.hu
A Győrben gyártott A3-as lett a világ legjobb autója
A Győrben gyártott A3-as lett 2014-ben "a világ legjobb autója". Az Audi Hungáriánál jelenleg háromezren dolgoznak, ez az ő sikerük is - írja szombati számában a Kisalföld.     A hagyományoknak megfelelően a New York Autó Show-n hirdették ki a világ Év autója győzteseit április közepén. A nemzetközi zsűri 22 ország 69 szakújságírójából állt.    A győztes Audi A3-as teljes egészében Győrben készül, sorozatgyártása még tavaly indult, amikor a 270 milliárd forintos beruházás után átadták a győri gyárat. Czechmeister Mónika, az Audi szóvivője a Kisalföldnek elmondta: biztos, hogy mostantól kimerítik a maximális keretet, és évi 120 ezer járművet gyártanak. Győrautó-motor
05.03. 09:04
Alon.hu
Jól fogynak Mónika süteményei
Budapest — Csak nemrégiben lett cukrász, máris rengeteg felkérést kap Erdélyi Mónika (46).
04.25. 18:39
Blikk.hu
Erdélyi Mónika sütiben utazik
Végzett cukrász lett és konyhai kurzust hirdetett a műsorvezető.
2014.04.13. 15:00
Storyonline.hu
Bábdarabok is születnek - Csütörtökön indul a Magyar Drámaíró Verseny
Bábdarabok is születnek - Csütörtökön indul a Magyar Drámaíró Verseny
Három bábdarab is születik a már hagyományos három színdarab mellett a XIX. Magyar Drámaíró Versenyen, amelyet csütörtöktől vasárnapig rendeznek meg Békéscsabán. Fekete Péter, a versenynek ötödik alkalommal otthont adó Békéscsabai Jókai Színház igazgatója az esemény hétfői budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: idén Pozsgai Zsolt, Székely Csaba és Vörös István vállalta, hogy egy éjszaka alatt darabot ír, amelyet a következő nap három rendező három színészcsapattal színpadra állít. A közönség szombat este láthatja a produkciókat. Kiemelte, hogy a Siposhegyi Péter ötleteként indult, a Körös Irodalmi Társasággal és a XXI. Század Magyar Drámájáért Alapítvánnyal közös rendezvény új szereplője a Békéscsabai Napsugár Bábszínház, amelynek közreműködésével három bábdarab is születik Fekete Ádám, Orbán János Dénes és Szálinger Balázs tollából. Ezeket vasárnap délután mutatják be. A darabok alapjául szolgáló újságcikkeket csütörtök este a Heti Válasz aznap megjelenő számából sorsolják ki. Mint Borókai Gábor főszerkesztő elmondta, a verseny győztesének egy díjat is felajánl a lap.Fotó: Szabó Balázs, hetivalasz.huPéntek reggel az M1 Ma reggel című műsorában élő adásban szintén sorsolással dől el, hogy melyik darabot kik viszik színre. Ezt követően kezdődnek a próbák, amelyeket az érdeklődők végig is követhetnek. Fekete Péter elmondta, hogy idén három erdélyi rendező, Csurulya Csongor, Szabó K. István és Béres László állítja színpadra a darabokat. A békéscsabai társulathoz három vendégművész - Ullmann Mónika, Kolti Helga és Besenczi Árpád - csatlakozik. A bábelőadások rendezői Bartal Kiss Rita, Hoffer Károly és Veres András lesznek. A bábszínház művészeihez a Békéscsabai Jókai Színházból, a kecskeméti Ciróka Bábszínházból és a nagyváradi Lilliput Társulattól érkeznek vendégszínészek. Mint Lenkefi Zoltán, a Békéscsabai Napsugár Bábszínház igazgatója megjegyezte, a verseny kibővítésével a bábdarabok írásának inspirálása, a bábszínházi világ megismertetése, a műfaj népszerűsítése a céljuk. A szombat esti bemutatót online közvetítéssel élőben láthatják a debreceni Deszka Fesztivál résztvevői is, a verseny folyamatáról beszámolnak a jokaiszinhaz.hu és a barkaonline.hu oldalon, és egy nap alatt elkészül a Bárka irodalmi, művészeti folyóirat különszáma is, amelyben az új drámák olvashatók.A szakmai zsűri - amelynek elnöke Tarján Tamás - a legjobb dráma mellett a legjobb színészt, a legjobb színésznőt, a legjobb férfi és női mellékszereplőt, valamint a legjobb rendezőt is díjazza. A legjobb előadásról a közönség szavazatai döntenek.Linka Ágnes, a XXI. Század Magyar Drámájáért Alapítvány művészeti vezetője a sajtótájékoztatón kiemelte, hogy egyes darabokból akár egész estés színdarab is születhet. Hozzáfűzte, hogy a közmédia a kezdetektől a rendezvény mellé állt, a legsikeresebb színdarabból hangjáték is készül. Vantara Gyula, Békéscsaba polgármestere felidézte, hogy Jókai Színház, amely a Dél-Alföld egyik legrégebbi kőszínháza, egy éve került a város fenntartásába. Hangsúlyozta: büszkeség számukra, hogy Békéscsabán rendezik meg a drámaíróversenyt, amely különleges színfoltja az ország művészeti életének. Forrás: MTI
2014.03.25. 08:02
Szinhaz.hu
"Lehet itt Fidesz-propagandát nyomni" – Vadai kiosztotta a Tv2-t
A Tv2 Mokka című reggeli műsorának vendége volt Vadai Ágnes, a DK alelnöke, akit Kárász Róbert műsorvezető arról próbált kérdezni, hogyan látják a baloldali pártok Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölt szerepét a kampányban. Vadai azonban számon kérte a csatornán, hogy nem tudósítanak a sajtótájékoztatóikról, kampányeseményeikről, ehelyett "a tulajdonosi háttér Fidesz-propagandát nyom", társadalmi célú hirdetésnek álcázva.
2014.03.24. 15:45
Hvg.hu
Tévében beszélt a szexről a dögös énekesnő
Tévében beszélt a szexről a dögös énekesnő
Kylie Minogue a napokban az egyik ausztrál reggeli műsor vendége volt, és többek között új, erősen szexuális töltetű dalairól is beszélgetett a műsorvezető Richard Wilkinsszel.
2014.03.20. 19:45
Borsonline.hu
Erdélyi Mónika végleg kiszáll a médiából
Hosszú évek óta szinte egyáltalán nem enged betekintést magánéletébe Erdélyi Mónika. A kibeszélő show-k egykori sztárja azt sem bánná, ha ezentúl soha többé nem lenne látható a médiában: megunta a felhajtást maga körül, köszöni, már nem kér az érdeklődésből. A határozott műsorvezető a sorry! magazinnak elárulta, jelenleg minden energiáját a tanulásba fekteti.
2014.03.15. 20:14
Stop.hu
Veres Mónika babaházba költözik
Minden eddiginél impozánsabb, mai, trendi zenékre koreografált, látványos táncelemeket, káprázatos kosztümöket felvonultató show-műsort mutat be az egyetlen pesti mulató március közepén.
2014.03.13. 21:09
Stop.hu
"Sosem felejtem, honnan indultam egykor." - Interjú Veres Mónika NIKA-val
"Sosem felejtem, honnan indultam egykor." - Interjú Veres Mónika NIKA-val
Veres Mónika NIKA az Orfeum vadonatúj, minden képzeletet felülmúló show-műsorában, a Puppet Show-ban játékbaba bőrébe bújik, fergeteges dalokkal, látványos táncbetétekkel és káprázatos kosztümökkel vonja erőteljes, gyönyörűséges bűbája alá a nagyérdeműt. [Dátum: 2014.03.10. 09:58]
2014.03.10. 09:58
Zene.hu
14 milliót akar exe <strong>Erdélyi Móniká</strong>tól
14 milliót akar exe Erdélyi Mónikától
Az egykori Mónika-show műsorvezetője, Erdélyi Mónika és párja, Mukli Gyula lassan öt éve pereskedik egymással.
2014.02.14. 09:00
Hir24.hu
Vagyoni vita miatt húzódik Erdélyi Mónika válása
Öt éve tart a válási procedúra a műsorvezetőnő és Mukli Gyula között, állítólag 15 millió forinton megy a huzavona.
2014.02.14. 07:17
Velvet.hu
Mónikáék képtelenek elválni! Öt éve dúl a harc a 15 millióért
Budapest — Nehéz az elválás! Főleg akkor, ha a házaspár nem tud megegyezni a vagyonmegosztásban. Az egykori Mónika-show műsorvezetője, Erdélyi Mónika (46) és párja, Mukli Gyula lassan öt éve pereskedik már egymással. A Blikk információi szerint 14 millió 700 ezer forintnyi vagyonról folyik a vita, s nagyon úgy tűnik, messze még a megoldás.
2014.02.14. 05:30
Blikk.hu
Erdélyi Mónika: Boldogulni kell a média nélkül is
A volt műsorvezető szerint kudarc nem létezik. De kihez fordul, ha mégis gondja van?
2014.02.10. 10:37
Velvet.hu
Varga Iza férjét kölcsön kérik
Varga Iza férjét kölcsön kérik
Parádés bálra készülődnek hazánk hírességei. Varga Izabella, Erdélyi Mónika és Rubint Réka már megtalálta a legszebb ruhadarabot. A Borsnak arról is meséltek, hogy mennyire szeretnek bulizni.
2014.01.30. 10:45
Borsonline.hu
Hamupipőke - Rossini operáját mutatták be Szegeden
Hamupipőke - Rossini operáját mutatták be Szegeden
Pál Tamás vezényletével, Toronykőy Attila rendezésében, Kálnay Zsófia címszereplésével mutatták be január 17-én Rossini vígoperáját, a Hamupipőkét a Szegedi Nemzeti Színházban.Darabismertető:Don Magnifico lányai, Clorinda és Tisbe egész nap kényeskednek, miközben mostohatestvérük, Hamupipőke látástól vakulásig dolgozik. Egy koldus kopogtat be hozzájuk – az álruhába öltözött Alidoro, a herceg filozófusa. A nővérek elzavarják, de Hamupipőkének megesik rajta a szíve. A koldus azt ígéri neki, hogy jóságáért elnyeri majd jutalmát. Megérkeznek Ramiro herceg emberei, akik hírül adják, hogy a herceg menyasszonyt keres, és ezért bált rendez. Don Magnifico abban reménykedik, hogy egyik lányából hercegné lesz.Megérkezik Ramiro herceg, aki lovászának, Dandininek ruháját öltötte magára. Alidoro elmondja neki, hogy Don Magnifico egyik leánya tökéletes menyasszony lenne. A herceg találkozik Hamupipőkével és egymásba szeretnek. Megjelenik a hercegnek öltözött Dandini. Hamupipőke hiába könyörög, apja nem engedi el a bálba. Ekkor a lány újra találkozik Alidoróval, aki ezúttal felfedi kilétét, és kéri, hogy tartson vele a bálba. A herceg ruháiba bújtatott Dandini a palotába kíséri a nővéreket és Don Magnificót. Alidoro egy gyönyörű teremtéssel a karján lép a bálterembe…Fotó: szinhaz.szeged.huToronykőy Attila rendező az előadásról:"Abból a mondatból indultam ki, amit Hamupipőke a darab végén mond: »A bosszúm az, hogy megbocsátok«. Ez nagyon érdekes gondolat; a mai világban szinte elképzelhetetlen. Meseszerű, akárcsak Rossini Hamupipőkéje, amelyet felnőttek számára is élvezetes meseként állítottunk színpadra. Modern környezetben indul a történet, majd a herceg látványos rokokó álarcosbáljában folytatódik, ahol mindenki maskarában jelenik meg. A végén újra visszatérünk a mába, és valósággá válik a mese" – részletezte Toronykőy Attila.A rendező elmondta, ha ismerős terepen dolgozik, akkor a rendezés mellett szívesen magára vállalja a díszlettervezés feladatát is. "Ez a színpadkép tulajdonképpen egy nagy cipőre emlékeztet, de nem úgy, mint a szabadtéris Marica grófnő hatalmas, piros körömcipője. Az operában a mesében szereplő cipellő helyett Hamupipőke egy karkötőt ad a hercegnek, mi azonban Pál Tamással úgy döntöttünk, hogy visszahozzuk a cipellős változatot, mert szerintünk ez is lényeges eleme a jól ismert Hamupipőke-történetnek. Ez a díszlet egy olyan lépcsőház, amely különböző nézetekből cipőre emlékeztet" - mesélte Toronykőy Attila a Délmagyarországnak.Kritikus szemmel a produkcióról:"Hamupipőke hálátlan szerep. Két felvonáson át a többiek ellopják a show-t a címszereplőtől, akinek ráadásul épp a legvégén, a finálé rondójában kell legjobban odatennie magát. A premieren bemutatkozó Kálnay Zsófiát ez láthatóan nem zavarta, a fiatal mezzoszoprán hibátlanul énekelte a nehéz slágerária koloratúráit is. Másnap az ugyancsak pályakezdő Kertész Mónika énekelte a címszerepet, akire jól illene az opera eredeti címe, az Angiolina is, hiszen tényleg „angyalszerű" jelenség, olyan madárcsontú szépség, mint Audrey Hepburn, közben pedig csodás, meleg fényű hanggal rendelkezik. Igaz, a bel canto futamokat nem énekli még olyan könnyedén, mint kolléganője, de így is sikerült elbűvölnie a közönséget. Mindketten ígéretes mezzoszopránok, megérdemelten arattak nagy sikert a meglepő befejezés ellenére is. „Jóra fordul végre minden, / Messze száll a szenvedés" – éneklik a fináléban, de a rendező mintha azt üzenné: mindez csak naiv mese, vágyálom. Hamupipőke a rögvalóságra ébred." (Hollósy Zsolt, Délmagyarország)Forrás: Szegedi Nemzeti Színház, Délmagyarország
2014.01.21. 09:03
Szinhaz.hu
VV Attila nem kíméli a műsorvezetőket – VV6
VV Attila nem kíméli a műsorvezetőket – VV6
A Való Világ ötödik szériájának győztese, VV Attila utólag sem hazudtolja meg önmagát. Már a VV6 indulását megelőzően is az RTL Klub reggeli műsorának vendége volt, ahol gyakran csipkelődő megjegyzéseket tett a műsorvezető irányába. Ez a ValóVilág 6 első adásában sem volt másként, ott Istenes Bencén csattant VV Attila fanyar és ironikus humora.VV Attila nem […]
2014.01.13. 07:18
Radiototal.hu
Így fest a hazai celebség karácsonyi menüje
Rotyog Horváth Éva első halászléje, miközben Erdélyi Mónika csecse tortákat készít.
2013.12.24. 13:03
Velvet.hu
Erdélyi Mónika párkapcsolati konfliktuskezelésre készül
A műsorvezető jelenleg egyetemen tanulja a konfliktuskezelést magas fokon, közben cukrászkodik.
2013.12.22. 10:35
Velvet.hu
Mónika saját sütivel készül a karácsonyra
Budapest — Ajándékok helyett inkább finomságokkal kedveskedik a családjának és barátainak Erdélyi Mónika (41), aki sokat sürög-forog a konyhájában, ahol karácsonykor természetesen még nagyobb a forgalom. 
2013.12.22. 05:05
Blikk.hu
<strong>Erdélyi Mónika</strong> nem stresszeli túl a karácsonyt
Erdélyi Mónika nem stresszeli túl a karácsonyt
Végre valaki, aki nem készül ki teljesen a karácsonyi készülődéstől. A műsorvezetőnő mindig időben előkészül az ünnepekre, így kimarad az utolsó pillanat okozta stresszből.
2013.12.17. 08:45
Borsonline.hu
Kínosan sokat mutatott magából a műsorvezető élő adásban - Képek!
Kínosan sokat mutatott magából a műsorvezető élő adásban - Képek!
A BBC reggeli élő műsorában Susanna Reid megmutatta, mi van a szoknyája alatt.
2013.12.05. 14:50
Femina.hu
Balázs Kozsónál is kiverte a biztosítékot
Sebestyén Balázsék reggeli műsorában Kozsó és will.i.am egy-egy dalának "kísérteties" hasonlósága volt a téma. Az énekesnek azonban nem tetszett az, amit a műsorvezető csinált - írja a Hír24.
2013.11.19. 14:46
Stop.hu
Így fogyasztja magát Erdélyi Mónika
A műsorvezető új fogyasztómódszert talált magának.
2013.11.18. 07:00
Storyonline.hu
Újra színre lép a modern My Fair Lady Nagyváradon
Újra színre lép a modern My Fair Lady Nagyváradon
Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 A 2013/14-es évadban újra műsorra tűzi a Szigligeti Színház a My Fair Lady című musicalt. A rendhagyó rendezői koncepciót követő előadás november 19-én látható először Nagyváradon, majd 23-án Tiszaújvárosban. Eliza Doolittle szerepében Pitz Melindát láthatja a közönség. A G. B. Shaw Pygmalion című darabja alapján készült musical ősbemutatója 1955-ben volt a Broadwayn, azóta minden valószínűség szerint ez a musical hódította meg a legtöbb nézőt. Az angol darabot Ungvári Tamás fordította, G. Dénes György pedig dalszövegeket alkotott a musicalhez. Az eredeti szövegek és dalok szellemében, a fordítók igyekeztek a szleng, az "utca nyelvezetét" alkalmazni a fordításnál – értelemszerűen saját koruk szófordulataival élve.A nagyváradi előadás azonban több ponton, többek közt szövegében is eltér a klasszikus My Fair Lady-től - a Szigligeti Színház musicalje Varró Dániel fordítása alapján készült. „A költő, dramaturg magyar szövege is könnyed és szellemes, de ő már napjaink szóhasználatát vitte be a fordításba, és azt is érzékeltette, hogy a „csúnya” szavak sokkal elterjedtebbek a külső kerületekben és a színpadokon is. Ennek ellenére a szöveg nem trágár, ott és annyit épít be az utcanyelvből a szövegbe, amennyivel érzékelteti a flaszter beszédstílusát” – véli az Erdélyi Riport kritikusa. Réthly Attila rendező nem csak szövegében modernizálta a klasszikus zenés darabot, hanem a történetet is áthelyezte a 21. századba. A kritikusok szerint azonban a rendező elképzelése mégis közelebb hozza a történetet az eredeti színdarabhoz, mint az amerikai musicalhez, „de megőrzi a műfaj sajátosságait”. A rendhagyó nagyváradi My Fair Lady előadás díszleti és a jelmezei is a modern hatást erősítik.A színház ajánlója London nagyhírű operaháza előtt, az elegáns közönségnek árul virágot Eliza. Álmai hasonlóak a többi magafajta leányéhoz: meleg szoba, puha ágy, finom ennivaló, s no meg valaki, aki szereti. De még ezek az egyszerűnek tűnő vágyak se látszanak megvalósíthatónak. A véletlen azonban beleszól Eliza életébe. A bogaras, nyelvjárásokkal foglalkozó kutató professzor, Higgins meggyőződése szerint ugyanis a szép, pontos beszéd a kulcsa a társadalmi felemelkedésnek, s egy virágárus leányból is lehet hercegnőt nevelni. A professzor el is kezdi tanítani Elizát, s a leány nagyszerű alanynak tűnik a bizonyításhoz: kitartó, tehetséges. Hogy miként sikerül célt érnie, s hogyan alakul a tanítvány és a professzor kapcsolata, ezt mondja el a sok zenével, szellemes párbeszédekkel, váratlan fordulatokkal teli musical.Az előadásra jegyeket a színház pénztárában lehet váltani keddtől péntekig 11-17 óra között, valamint egy órával az előadás előtt. Online jegyvásárlásra a színház honlapján www.szigligeti.ro is van lehetőség.Alan Jay Lerner- Frederick Loewe My Fair Ladymusical Fordította: Varró DánielSzereplők:Eliza Doolittle - Vindis Andrea m. v. / Pitz MelindaHenry Higgins - Kardos M. RóbertPickering ezredes - Dobos ImreMrs. Pearce - Dimény LeventeAlfred P. Doolittle - Hajdu GézaHarry - Csatlós LórántJamie - Varga Balázs / Hunyadi IstvánKocsmáros - ifj. Kovács LeventeFreddy Eynsford-Hill - Varga BalázsMrs. Higgins - Kovács EnikőMrs. Eynsford-Hill - Firtos EditKárpáthy Zoltán professzor - Dimény LeventeMrs. Hopkins - Fábián EnikőHilliard vicomtessz - Fodor RékaTranszilvánia királynője - Fábián EnikőLord Boxington - ifj. Kovács LeventeLady Boxington - Tóth TündeTovábbi szereplők - Ababi Csilla, Faragó Zénó, Kocsis GyulaKorrepetitor: Molnár Mónika , Dombi DávidKoreográfus: Baczó TündeDíszlet, jelmez: Fógel AdriennKarmester: Kulcsár SzabolcsRendező: Réthly AttilaSzínház.hu, Szigligeti.ro, Erdélyiriport.ro
2013.11.14. 08:08
Szinhaz.hu
Táncolni tanul Mónika
Budapest - Online tanul táncolni Erdélyi Mónika (46). Közösségi oldalán osztotta meg rajongóival a műsorvezető, hogy nem hagyott fel a mozgással: szerelmének, a latin táncoknak hódol.
2013.11.12. 18:58
Blikk.hu
Új tantárgyat vezettetne be Erdélyi Mónika
Mónika sokat tanult önmagáról az elmúlt hónapokban.
2013.11.12. 09:00
Storyonline.hu
Ezzel fogyott 15 kilót <strong>Erdélyi Mónika</strong>
Ezzel fogyott 15 kilót Erdélyi Mónika
Tánccal fogy Erdélyi Mónika, aki eddig több mint 15 kilótól szabadult meg.
2013.11.09. 13:00
Nlcafe.hu
Hétfő hajnali nevetés - Momentán Fesztiválnapló, 1. rész
Hétfő hajnali nevetés - Momentán Fesztiválnapló, 1. rész
Hétfő hajnal, 5 óra 20. Lenyomom a vekkert. Nincs az az isten, hogy én most felkeljek! Ki volt az a hülye, aki ezt kitalálta? Hogy engedhettem, hogy rávegyenek erre a baromságra? Ez egy TÉVEDÉS. Nem megyek és kész… - a 10 éves Momentán Társulat ünnepi fesztiválnaplójának első részét olvashatják.A Momentán Társulat ünnepi improvizációs rendezvénysorozatának programjairól itt olvashat.Momentán Fesztiválnapló, 1. rész: A fenti agymenés közös pont nézők és játszók között: mindannyiunk fejében ez jár a Momentános hétfő hajnali Nulladik Óra előadás előtt. Aztán valahogy mégis átbillennünk, és egyszer csak már ott állunk az IMPRÓ klubjában, tejeskávéval a kezünkben, kakaós csigával a gyomrunkban, és azzal az érzéssel a szívünkben, hogy mi azért elképesztően jófejek vagyunk, hogy ezt bevállaltuk. És tényleg. JEz a reggel több dolgot is újrarendez a fejemben, amikről eddig azt képzeltem, hogy már ott vannak és nem fognak változni. Például, hogy színházba este jó járni és kész. Vagy hogy amikor színházban vagyok, akkor a helyemre érve szépen bevetem magam a székembe és onnantól fogva meg nem mozdulok. Igen, ezt képzeltem, gondolom másokkal egyetemben. Ehhez képest az előadás harmadik percében a műsorvezető Bódy Gergő határozott, de kedves felszólítására kivétel nélkül (!) minden néző feláll, hogy a zongorista Pirisi László által prezentált Tévétorna zenéjére reggeli tornagyakorlatokat végezzünk! Fejkörzés, vállkörzés, derékkörzés, térdkörzés. Ééééés elég. Rejtély. Az első rejtély az, hogy vajon miért csinálom? Csak nem vezettetnek ki, ha nem veszek részt. A még furcsább, hogy jól esik. Ja? Jó. Nézek körbe, elég jófej társaság gyűlt itt össze, úgy látom. (Hátul a székek mögött a Momentán színészei is szorgalmasan köröznek az éppen megfelelő végtagokkal.) Aztán elkezdődik maga a show – fellépnek a színpadra a játszók. Elsőként Nemes Takách Kata kap feladatot. Zúzós rocknótát kell énekelnie a nézők által javasolt súlyos problémáról: a kora reggeli kerékbilincs fájdalmáról. Ha eddig nem, hát ettől a daltól biztosan felébredünk: azt hiszem a refrén még sokáig fog visszhangozni metálos tónusban az agyunkban: Odanézek, de azt mondom, ilyen nincs! Az autómon ott van egy kiba…ott kerékbilincs!!! Aaaaaaghh. (Most azt, hogy ott a helyszínen egy teljesen improvizált zenére teljesen improvizált szöveg születik, ami rímel – és k. jó, és nem hiszed el – mindezt most nem részletezem, mert aki volt már Momentánon, az úgyis tudja, hogy ezek a srácok így működnek. Aki „Momentán-szűz”, ahogy ők nevezik új nézőiket, az úgyis azon sokkolódik, hogy vajon hogy lehet egyáltalán improvizálni? Hogy lehet, hogy négy ember úgy mesél jó és rossz fordulatokat váltogató morbid kórházi történetet a karjáról a gipszet lekívánó nézőlányról, hogy egymás szájából veszik ki a szót, mintha valójában egyetlen ember lennének? Vagy hogy hogyan tudnak egyetlen beállított mozdulatból 8 különböző, teljesen más típusú történetet felvonultatni? Amik szereplői között ezúttal volt villamosba beragadt utas, szétszakadó Superman, egyszerre vasaló és gyereket nevelő apuka, padból kieső stréber tanuló és még ki tudja micsoda is. Szóval a Momentán-szűz azon gondolkozik, hogy nyilván ki van találva, és nyilván vannak beépített nézők, és nyilván van egy csomó előre begyakorolt poén. De az edzett Momentán néző (=én) már rég tudja és azt élvezi, hogy tényleg minden ott születik, és azt figyeli megfeszített izgalommal, amikor képes összeszedni magát a folyamatos könnyfakasztó röhögőgörcsök közepette, hogy vajon melyik csávából hogy jönnek ki a Momentánosok. Mert valahogy mindig kijönnek. A reggel elsuhan, van űrben játszódó melodráma, zaklatott tévéhíradó magát karate kidnek képzelő sportriporterrel és békából reinkarnálódott időjárás-jelentővel, szexi dalos összecsapás Nemes Takách Kata és Várady Zsuzsi között a Szurdokpüspökiből érkező Tibor kegyeiért és még ezer ötlet és nevetés, nevetés, nevetés. Nem érdemes részletezni, mert az örömöt és az egész szépségét a pillanat varázsa adja – más szóval, visszaadhatatlan. Látni kell, ennyi. Ha muszáj csúcspontot választani, akkor az a műfajváltó játék, ahol Kiskovács Attila és Harsányi Bence egy ártatlan autós koccanás fázisait játsszák le úgy, hogy közben csengőszóra mindig a közönség által javasolt filmes műfajban kell folytatniuk a történetet. Így lesz a hátsó lámpából lézerpajzs (sci-fi), a koccanó vezetőből a másik halottnak hitt féltestvére, Juan Antonio Fernandez (szappanopera), a masszív káromkodásból magvas tanulságlevonás arról, miért kell mindig körülnézni (ifjúsági film) és a kesztyűtartóból előkerülő szendvicsből gyilkos mutáns lény, aki mindent elpusztít (horror) Az előadást megkoronázza a főnökök iránt érzett indulatainkat levezetni hivatott – „hogyan grimaszoljunk a főnök háta mögött” játék – amelyhez Bódy Gergőnek ezúttal sikerült egy olyan nézőt kiválasztania témaadónak, aki a kollégáival jött és a főnöke is ott ült a nézőtéren!!!! Kapott a főnök mindent, amit néma mozdulatokkal ki lehet fejezni, reméljük nem vette magára. Ha egy színházmenedzsernek a társulat azt mondja, hogy figyelj, mi lenne, ha csinálnánk egy reggeli színházat!? Akkor a menedzser röhög egyet, és azt mondja, felejtsetek el. Azért is menő a Nulladik Óra, mert itt valami tényleg történik. Az történik, hogy egy elvetéltnek tűnő ötlet elkezd működni, csodálatosan működni, mert pár elhivatott ember hisz benne és mert ez az elhivatottság ragályos, és aki egyszer kedvet kap, az utána függő lesz és aki függő lesz, az hírét viszi és egyrészt jókedvűen indul a hete, másrészt elhatározza, hogy nem dobja el a következő elvetéltnek tűnt ötletét, mert sose lehet tudni. Hétfő reggel, 8 óra 15 van. Hú mennyi dolog történt. És még csak most kezdődik a nap. Szerző: F.N. Forrás: Momentán Társulat
2013.11.07. 06:34
Szinhaz.hu
Tévé helyett cukrászdába jár Mónika
Erdélyi Mónika sikeres cukrászvizsgát tett, így bankári és mediátori végzettsége mellé újabbat szerzett. Hogy a képernyőre mikor kerül vissza, azt nem tudni...
2013.10.31. 07:10
Anna.hu
Erdélyi Mónikát így nevelték
Erdélyi Mónika cukrász lett. A műsorvezető a TV2 Mokka című műsorában is megmutatott néhány általa készített finomságot, s elárulta azt is, miért érezte fontosnak, hogy elvégezze az iskolát.
2013.10.30. 19:10
Stop.hu
Erdélyi Mónika cukrász lett
A jövőben ezzel szeretne foglalkozni, a tévézést ugyanakkor nem iktatná ki teljesen.
2013.10.29. 13:51
Velvet.hu
Cukrász lett Erdélyi Mónika
Budapest - Erdélyi Mónika (46) szakmát váltott? Úgy tűnik, a műsorvezetőt elkerülik a tévés felkérések; hiába volt úgy hosszú hónapokig, hogy a TV2-csoport szerepet szán neki, s Joshi Bharattal (58) vezethet majd közös műsort.
2013.10.29. 05:20
Blikk.hu
Újabb magyar műsorvezető kerülhet börtönbe?
A Class Fm péntek reggeli műsorában meglepő hírekkel szolgált Sebestyén Balázs.
2013.10.25. 07:40
Kiskegyed.hu
Erdélyi Mónika hoppon maradt
Egy évvel ezelőtt jelentette be a TV2, hogy a FEM3 csatornához igazol Erdélyi Mónika, aki hamarosan Joshi Bharattal vezet majd közös beszélgetős műsort. Ám a sorselemző ezúttal egyedül ül a kamerák elé.
2013.10.22. 08:29
168ora.hu
Erdélyi Mónika már megint műsor nélkül marad
A műsorvezető egy Joshi Bharattal közös műsorra vár egy éve, de ő most sajátot kapott.
2013.10.22. 07:39
Velvet.hu
Ismét hoppon maradt <strong>Erdélyi Mónika</strong>
Ismét hoppon maradt Erdélyi Mónika
Egyelőre nem vezet közös műsort Joshi Bharattal Erdélyi Mónika.
2013.10.22. 05:18
Nlcafe.hu
Így wellnessezik <strong>Erdélyi Mónika</strong> - Fotók
Így wellnessezik Erdélyi Mónika - Fotók
Erdélyi Mónika izgatottan készült arra a kora őszi pár napra, amikor szüleivel és kislányával Mollyval végre maga mögött hagyhatta a város zaját és egy kicsit az önfeledt pihenésre koncentrálhatott. Délre utaztak, Siklósra, ahol még ilyenkor is süt a nap.
2013.10.08. 11:46
Femcafe.hu
Mi van? Királynő lehet Gáspár Evelyn
Mi van? Királynő lehet Gáspár Evelyn
A világ első számú fashion-reality-je elérkezett első celebhetéhez! A FEM3 képernyőjén ezen a héten Erdélyi Mónika, Hien, Tatár Csilla, Gáspár Evelyn és Détár Enikő versengenek a legstílusosabb nő címért.
2013.10.07. 14:27
Femcafe.hu
Így shoppingolnak a sztárok
Celebhét a Shopping Királynőkben! A FEM3 képernyőjén ezen a héten Erdélyi Mónika, Hien, Tatár Csilla, Gáspár Evelyn és Détár Enikő versengenek a legstílusosabb nő címért.  
2013.10.07. 14:08
Mmonline.hu
Celebhét a Shopping Királynőkben
A világ első számú fashion-reality-je elérkezett első celebhetéhez! A FEM3 képernyőjén ezen a héten Erdélyi Mónika, Hien, Tatár Csilla, Gáspár Evelyn és Détár Enikő versengenek a legstílusosabb nő címért. Szeptember 23-án a FEM3-on is elindult hódító útján a világ legnépszerűbb fashion-realityje, a Shopping Királynők. A naponta jelentkező műsorban adott öt hölgy, akik élnek-halnak a vásárlásért és [...]
2013.10.07. 09:15
Bellacafe.hu
A Marica grófnővel kezdi évadát a kecskeméti színház
A Marica grófnővel kezdi évadát a kecskeméti színház
Szeptember 27-én Kálmán Imre népszerű operettjével veszi kezdetét a Kecskeméti Katona József Színház idei évada.Az alkotók ajánlója:Minden muzsikakedvelő tudja, mi teszi a jó operettet: álnéven való bujkálás, kérők hada, félreértések tömkelege, eltévedt levél, gyönyörű dalok és természetesen a legfontosabb: a szerelem. A szerelem, amelynek le kell győznie minden akadályt; és hát akadály, az akad bőven egy igazi, vérbeli operettben! Endrődy-Wittenberg Tasziló gróf a családi adósságoktól menekülve egy erdélyi birtokon vállal tiszttartói állást Török Péter álnéven. Nyugodt idillben tengeti a napjait, nem fő a feje az elherdált öröksége és komoly hátralékai miatt. Még eltarthatna ez a nyugodt világ egy ideig, ha meg nem jelenne a birtok nagyasszonya, Marica grófnő és vele együtt először csak képzeletbeli, majd valóságos jegyese, Báró Zsupán Kálmán. A gyönyörű grófnő Taszilóban természetesen a tiszttartót látja, aki egyre és egyre nagyobb hazugságokba keveredik; azt azonban nem hazudhatja senkinek, hogy nem érdeklődik Marica iránt: a nő elrabolja a szívét. A kölcsönössé váló szerelem viszont esetükben kevés a boldogsághoz: minden összeesküszik a szerelemesek ellen, még saját maguk is, ezzel akadályozva az esetlegesen kibontakozó többi szerelmet, új kapcsolatokat is...Kálmán Imre egyik legnépszerűbb operettjét Nagy Viktor rendezésében láthatja a nagyérdemű, Marica grófnő szerepében Sáfár Mónika lép a színpadra, Taszilót pedig a tavalyi évadban a Város Kedvencének választott Egyházi Géza alakítja. Sirkó László és Csombor Teréz ezúttal egymástól függetlenül bolondozik, Kiss Zoltán mellett pedig a fiatal főiskolás Dobó Enikőt köszönthetjük a színpadon. A csapat pedig bizonyára meggyőzi kedves nézőinket arról, hogy „Szép város Kolozsvár...”Képek az előadásból: Fotók: Walter Péter1. 2. 3. 4. 5. 6.Kálmán Imre - Julius Brammer - Alfred Grünwald Marica grófnő fordította: Harsányi Zsolt Marica Sáfár MónikaTasziló Egyházi GézaLiza Dobó Enikő e.h.Dragomir herceg Sirkó LászlóZsupán Kálmán Kiss Zoltán Liebenberg István Ferencz BálintBozsena Csombor TerézKudelka Aradi ImreMihály Csizmadia László Lajos Keller DánielLidi Tóth Adrienne Kórus: Szilágyi Gabriella, Puskás Gyula, Olasz Csaba, Czégány Fanni, Engler Zsuzsa, Antal Melinda, Perjési Anna, Mihályik Csilla, Papp Attila, Görög Balázs, Angyal Dávid, Czeglédi Ákos, Czuczor Dávid, Mudrák Mariann, Girbicz ArdiennGyerekkórus: Dos Reis Teixeira Edmilson, Huliák Kitti, Baranyi Barbara,Forgó Olivér, Szenti Lilla, Puskás Liliána, Ifj. Puskás Gyula Tánckar: Szél Dalma Rebeka, Gáll Norbert, Kerekes Kristóf, Bathó Gabriella,Győrfi Attila, Bányai Mirjam Léna, Kiss Eszter, Erdődi ZsoltKözreműködik a színház meghívott zenekara, továbbá Keller Dániel, Hegedűs GergelyDíszlettervező: Csík György Jelmeztervező: Rátkai Erzsébet Koreográfus: Gyenes Ildikó Dramaturg: Németh VirágZenei vezető: Károly Kati Karmesterek: Drucker Péter, Látó RichárdZenei munkatárs: Kovács Mihály Ügyelő: Czeglédi Ákos, Horváth Ferenc Súgó: Patyi Szilvia Asszisztensek: Sirkó Anna, Kiss Eszter Rendező: Nagy ViktorBemutató: 2013. szeptember 27., este 7 óra Kecskeméti Katona József Színház
2013.09.27. 10:06
Szinhaz.hu
Újra Broadway Fesztivált rendez az Operettszínház
Újra Broadway Fesztivált rendez az Operettszínház
Az idén szeptember 27-28-án rendezi meg Évadnyitó Pesti Broadway Fesztiválját az Operettszínház, ezúttal a Világsikerek útja évad jegyében. Különlegességekben, meglepetésekben, akciókban nem lesz hiány - ígérik a szervezők.A fesztivál programja: 2013. szeptember 27., péntek Műsorvezető: Bori Réka és Csonka András 16.00 More and more A Musical Együttes műsora show-elemekkel, nagy slágerekkel, látványos koreográfiákkal és a Nem Adom Fel Alapítvány gospel kórusával. A műsor után az Ensemble tagjai saját készítésű palacsintát árulnak, a bevételt az alapítvány javára ajánlják fel. Ábrahám Gabriella, Adler Judit, Füzes Nóra, Illés Zoltán, Karányi Péter, Karsai J. András, Laboda Zsanett, Miklós Attila, Németh Ádám, Papp János, Radics Bernadett, Sik Milán, Szabó Dóra 17.00 Older Boys Néhány éve ők voltak az Oltári srácok. Most megmutatják, hogy az idő múlásának dacára mit sem veszítettek vonzerejükből… Dolhai Attila, Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Kerényi Miklós Máté, Szabó Dávid, közreműködik: Balassa Krisztián, Mihalics János (zongora), Halász László (gitár), Végh Balázs (dob) 17.45 Ünnepélyes megnyitó 17.55 A mosoly országai Egzotikus operett- és musicaltájakra kalauzoljuk nézőinket Lehár művének májusi bemutatója kapcsán, s megmutatjuk, hová - Tündérországba, Japánba, Saigonba vagy éppen Erdélybe - juthatnak el, ha eljönnek előadásainkra… Brasch Bence, Dancs Annamari, Gömöri András Máté, Homonnay Zsolt, Janza Kata, Kalocsai Zsuzsa, Kádár Szabolcs, Kékkovács Mara, Mészáros Árpád Zsolt, Peller Károly, Szabó Dávid, Szabó P. Szilveszter, Szendy Szilvi, Szentmártoni Norman, Szerényi László 18.30 Régi nyarak Nosztalgia, boldog emlékek - a már bemutatott Szép nyári nap, a Szerdán tavasz lesz, a Tavaszébredés, a Rebecca és a rövidesen Budapesten is színre kerülő Elfújta a szél, no és persze a forró évszakot idéző őszi premier, A régi nyár dallamaival... Brasch Bence, Dolhai Attila, Fischl Mónika, Gömöri András Máté, Homonnay Zsolt, Janza Kata, Kalocsai Zsuzsa, Kocsis Dénes, Mészáros Árpád Zsolt, Muri Enikő, Nádasi Veronika, Peller Károly, Szabó Dávid, Szabó P. Szilveszter, Szendy Szilvi, Szerényi László, Vágó Bernadett19.20 Amerikai komédiázás Jam Session az Átriumban színre kerülő komédia megidézésével, a zeneszerző Bársony Bálinttal és zenekarával, egy kis ízelítővel a készülő zenés változatból, s megannyi swinges, jazzes dallammal… Brasch Bence, Bíró Eszter, Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Janza Kata, Kádár Szabolcs, Polyák Lilla, Siménfalvy Ágota, Szulák Andrea, Vágó Bernadett, Bársony Bálint és zenekara 2013. szeptember 28., szombat Műsorvezető: Janza Kata és Brasch Bence 14.15 Mesemusicalek - Musicalmesék 2 Született egy CD hét esztendeje az operettszínházi kismamákkal, Janza Katával, Kékkovács Marával és Polyák Lillával, aminek folytatása a most is nagy sikerrel játszott családi előadásunk. Ezúttal a teátrum három másik művésznője néz anyai örömök elé - blokkunkban ők mutatják meg, mit énekelnek majd gyerekeiknek… Füredi Nikolett, Peller Anna, Siménfalvy Ágota 14.45 A Pesti Broadway Stúdió növendékeinek műsora és rendhagyó pótfelvételi a most induló évfolyamba Tehetségesnek érzed magad? Szeretnéd egy profi zenés színházban elsajátítani a szakma alapjait? Rendkívüli alkalom - mutasd meg, mit tudsz, s felvételt nyersz a PBS-be! Jelentkezés 2013. szeptember 24-ig a broadway@operett.hu e-mail címen - részletek weboldalunkon. A felvételi közben a Stúdió jelenlegi növendékei szórakoztatják a közönséget. Faragó Alexandra, Farkas Tamás, Fábián Nikolett, Gömöri András Máté, Horváth Mónika, Isztl Melánia, Juhász Richárd, Lipics Barna 16.00 Reflektorfényben a legifjabb Szépségek és Szörnyetegek Betekintés a nemzetközi sikerű musical-előadás kulisszái mögé, fiatal tehetségeink - akiket eddig elsősorban a német közönség láthatott főszerepben - rendhagyó produkcióival. Angler Balázs, Barkóczi Sándor, Jenes Kitti, Fekete-Kovács Veronika, Kisfaludy Zsófia, Petróczi Gábor, Szabó Dóra, Szentmártoni Norman 16.30 Ördögölő Józsiás és barátai 8-108 éves korig ajánlott előadásunk legnépszerűbb dalai. Tamási Áron mesejátékához Tolcsvay László a XXI. század rockos stílusában, az operett-melódiák fülbemászó dallamaihoz hasonló zenét írt. Izgalmas, különleges, kihagyhatatlan! Brasch Bence, Csuha Lajos, Földes Tamás, Gömöri András Máté, Janza Kata, Kékkovács Mara, Kocsis Dénes, Kádár Szabolcs, Mészáros Árpád Zsolt, Nádasi Veronika, Szerényi László 17.00 Elfújta a szél Már több mint 20 ezer néző tapsolt Gerard Presgurvic musicaljének Magyarországon, a nyári szegedi és soproni előadások alkalmával. Itt az ideje, hogy legslágergyanúsabb dalait - a decemberi kőszínházi premier előtt - a Pesti Broadway közönsége is megismerje. Brasch Bence, Czigány Judit, Fejes Szandra, Gömöri András Máté, Janza Kata, Kocsis Dénes, Miklós Attila, Nádasi Veronika, Serbán Attila, Szabó P. Szilveszter, Szerényi László, Vágó Zsuzsi, Veréb Tamás17.30 Csókos asszonyok és Mister X-ek A mindent elsöprő szerelem ott van szinte valamennyi operettben. A 2013/2014-es szezon két premierje is ezt bizonyítja. Megannyi kacér Csókos asszony és csupa hódítani akaró Mister X - rendhagyó produkciók, némi musicallel fűszerezve. Bordás Barbara, Brasch Bence, Dolhai Attila, Fischl Mónika, Janza Kata, Kapócs Zsóka, Kádár Szabolcs, Kerényi Miklós Máté, Kékkovács Mara, Kocsis Dénes, Lukács Anita, Mészáros Árpád Zsolt, Nádasi Veronika, Peller Károly, Szabó Dávid, Szabó P. Szilveszter, Szendy Szilvi, Vadász Dániel, Vadász Zsolt, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi 18.50 Kerényi Miklós Máté és a Budapest Folk Jazz Band koncertje A Színházak éjszakáján már bemutatkozott csapat minikoncertje, örökzöld slágerek eredeti feldolgozásával - az október 11-i előadás (Átrium Film-Színház) kedvcsináló előzetese… 19.15 A Nagy Duett Az Operettszínház társulatának legkülönbözőbb generációi a legkülönfélébb párosításban, máshol nem hallható dalokkal. Igazi bulihangulat - szombat esti láz - és egy kis közös tánc sztárjaink és a közönség részvételével. Barkóczi Sándor, Bordás Barbara, Bori Réka, Brasch Bence, Czigány Judit, Dézsy Szabó Gábor, Faragó András, Fekete-Kovács Veronika, Fischl Mónika, Földes Tamás, Janza Kata, Kalocsai Zsuzsa, Kádár Szabolcs, Kerényi Miklós Máté, Kocsis Dénes, Lukács Anita, Mészáros Árpád Zsolt, Muri Enikő, Nádasi Veronika, Peller Anna, Siménfalvy Ágota, Simon Panna, Szabó Dávid, Szabó P. Szilveszter, Szentmártoni Norman, Szerényi László, Vadász Dániel, Vadász Zsolt, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi, Veréb Tamás
2013.09.25. 07:02
Szinhaz.hu
Szüleivel és lányával pihent Mónika
Siklós - Kiruccantak Erdélyi Mónikáék (46). A műsorvezető boldog, hogy szüleivel és kislányával, Mollyval (5) maga mögött hagyhatta a város zaját, és egy kicsit önfeledten pihenhettek.
2013.09.24. 17:54
Blikk.hu
Pszichothrillert támogat a Filmalap
Pszichothrillert támogat a Filmalap
280 millió forintos állami támogatást kap Mátyássy Áron (Utolsó idők, Átok) Víkend című pszichothrillere, adta hírül a magyar Nemzeti Filmalap. A Víkend egy tragédiába torkolló hétvégi vadászat története: az erdélyi vadászkaland főhősei harmincas éveikben járó, sikeres budapesti üzletemberek, és a film az ő hazugságaik egyre mélyebbre húzó örvényét mutatja meg. Részlet Kenczler Mártonnak a filmhez készült korábbi plakáttervébőlForrás: Kenczler Márton A forgatás októberben kezdődik, Erdélyben és magyarországi helyszíneken zajlik majd. A film tervezett bemutatója 2014 ősze. A 450 millió forintos összköltségvetésű Víkend producere Csortos Szabó Sándor és Pusztai Ferenc. A film operatőre Győri Márk, vágója Gothár Márton lesz. A Filmalap emellett gyártáselőkészítési támogatást ítélt meg Kenyeres Bálint Tegnap (Hier) című filmjének 3,5 millió forint értékben, Herendi Gábor Kincsem című filmjének 6,8 millió forint értékben, és Sopsits Árpád Tanárverők című filmjének 6,88 millió forint értékben. Forgatókönyv-fejlesztési támogatást kap Árpa Attila Holtomiglan (1,5 millió Ft), Rohonyi Gábor és Mécs Mónika Gingko (3 millió Ft), Lovas Balázs és Lengyel Balázs Seuso (2,5 millió Ft), Fliegauf Bence Hímpor (5 millió Ft), és Forgács Gábor Sarló és aratás (1 millió Ft) című filmterve.
2013.09.11. 15:18
Origo.hu
Élő adásban aludt el a műsorvezető - videó!
Az amerikai Fox&Friends kora reggeli adásában szundított el a műsorvezető, Tucker Carlson élő adás közben.
2013.09.07. 14:00
Neon.hu
Reggeli adásban aludt el a műsorvezető
Reggeli adásban aludt el a műsorvezető
Tucker Carlson, az amerikai Fox News tévécsatorna egyik műsorvezetője a Fox&Friends című reggeli műsorban szundikált.
2013.09.04. 07:44
Kisalfold.hu
Reggeli adásban aludt el a műsorvezető
Reggeli adásban aludt el a műsorvezető
Tucker Carlson, az amerikai Fox News tévécsatorna egyik műsorvezetője a Fox&Friends című reggeli műsorban szundikált.
2013.09.04. 07:44
Delmagyar.hu
Ennyire unalmas volt? Élő adásban aludt el a reggeli adás műsorvezetője - Kínos
Ennyire unalmas volt? Élő adásban aludt el a reggeli adás műsorvezetője - Kínos
Tucker Carlson, talkshow-műsorvezető élő adásban aludt el.
2013.09.04. 07:35
Femina.hu
Élő adásban aludt el a műsorvezető
New York - Élő adásban szunyókált el a Fox csatorna reggeli beszélgetős show-jának egyik műsorvezetője.
2013.09.03. 18:44
Blikk.hu
Aludt élő adásban a műsorvezető - íme!
Tucker Carlson, az amerikai Fox News tévécsatorna egyik műsorvezetője a Fox&Friends című reggeli műsorban szundikált.
2013.09.03. 11:42
Kiskegyed.hu
A mindenhol mellőzött Erdélyi Mónika a hét lúzere
Csatornája úgy tűnik, nem akarja szerepeltetni, ráadásul a hírek szerint anyagi gondjai is vannak.
2013.09.02. 15:22
Velvet.hu
Erdélyi Mónika állítólag 46 éves
A TV2 weboldalán 5 évvel fiatalabbnak tüntetik fel Mónikát.
2013.09.01. 11:50
Velvet.hu
Megtudtuk, mennyi idős valójában Erdélyi Mónika!
Budapest - Megtévesztette az egész országot Erdélyi Mónika, vagy csupán egy véletlen félreértésről van szó? Meglepő dologra bukkant a Vasárnapi Blikk: míg a SuperTV2 műsorának, a Hal a tortánnak a hivatalos oldalán és több helyen az interneten 40 évesként tüntetik fel a műsorvezetőt, Mónika valójában hamarosan beölti a 46. életévét.
2013.09.01. 05:20
Blikk.hu
Egy éve állt össze Joshi Bharat és Erdélyi Mónika – a semmire
Majdnem egy éve jelentette be a TV2, hogy a két egykori rivális közös műsort indít. 12 hónap alatt sem került a képernyőre.
2013.08.30. 10:56
Origo.hu
Mónika szabadlistára került
Mónika szabadlistára került
Most akkor mi van? Erdélyi Mónika az utolsó ­hírek szerint egy fontos műsorral készül a TV2-n. Az őszi kínálatban azonban nyoma sem volt sem neki, sem a produkciónak. Kiderült: Mónikának lejárt a szerződése a csatornával...
2013.08.30. 07:45
Borsonline.hu
Végrehajtás alá került Erdélyi Mónika háza
A műsorvezetőnek évek óta fejfájást okoz az érdi, medencés, gyönyörű családi ház, amelyben második gyermeke apjával, Mukli Gyulával élt.
2013.08.29. 08:45
Ingatlanmenedzser.hu
Végrehajtással árulja a házát Erdélyi Mónika
A tulajdoni lapon az szerepel, hogy a Centrum Parkoló Rendszer Parkolás Szolgáltató Kft. kérte a végrehajtást egy 700 ezer forintos elmaradás miatt.
2013.08.29. 07:25
Velvet.hu
Végrehajtással kínálja a házát Mónika
Érd — Végrehajtás alá került Erdélyi Mónika (46) háza! A műsorvezetőnek évek óta fejfájást okoz az egykor még álmokkal és gyerekzsivajjal teli érdi, medencés, gyönyörű családi ház, amelyben második gyermeke apjával, Mukli Gyulával élt.
2013.08.29. 05:19
Blikk.hu
"Balázs Péter alkalmatlan a Vígszínház, vagy bármi más vezetésére"
A Klubrádió szerda reggeli műsorában Váradi Júlia műsorvezető Kende János operatőrrel rendezővel beszélgetett, miközben rákérdezett az új igazgatói pályázatokra.
2013.08.28. 12:01
Stop.hu
Mónika nem bírja tovább három óránál
Erdélyi Mónika szerencsésnek vallja magát, hiszen rengeteg barátja van, így több országban is megfordul a nyáron. A műsorvezető szeret pihenni, azonban bevallotta: három óránál többet nem tud eltölteni a tengerparton.
2013.08.17. 07:44
Stop.hu
Peller Annának ezzel gondjai lesznek
Már várandósságának ötödik hónapjában jár Peller Anna. A színésznő-műsorvezető, aki az RTL Klub reggeli műsorát is vezeti, hadilábon áll a korán keléssel - írja a tema.hu
2013.08.16. 11:03
Stop.hu
"A természet velem bőkezűen bánt"! <strong>Erdélyi Mónika</strong> két gyerek után nőiesebb, mint valaha
"A természet velem bőkezűen bánt"! Erdélyi Mónika két gyerek után nőiesebb, mint valaha
Erdélyi Mónika két gyerek után érezte úgy, hogy igazán nőies lett.
2013.08.09. 19:05
Femina.hu
Nagyobbra cserélte melltartóját Bálint Antónia
Erdélyi Mónika és Bálint Antónia nagyon büszke természetes idomaira.
2013.08.09. 13:34
168ora.hu
A gyerekeket is megrázta az RTL műsorvezetőjének válása
Bár a tanárai a színészet felé terelgették, Teszári Nóra arról hamar letett. Az RTL Klub 8.08 - Minden reggel műsorvezetője már több televíziós csatornánál is megfordult. A reggeli adást testhezálló feladatnak érzi, hamar megtalálta a hangot műsorvezető társával, Somogyi Zoltánnal.
2013.08.07. 22:09
Stop.hu
Erdélyi Mónika: Tetszem magamnak
Erdélyi Mónika örül, hogy természetesen nagy idomokkal áldotta meg a sors, ezért nem kell plasztikáztatnia.
2013.08.07. 16:00
Storyonline.hu
A Mónika-show sztárja a trafikrabló
A Mónika-show sztárja a trafikrabló
József négy éve szerepelt a show-ban. Az interneten már hosszú ideje sztár, de a jelek szerint az ismertségét nem sikerült pénzre váltania.
2013.08.03. 10:00
Borsonline.hu
Amíg én itt vagyok, mások nem rúgnak labdába - Mr. Busta a Quartnak
Mr. Busta, azaz Kordik Zsolt az egyik legnépszerűbb magyar rapper: számos videója ért el milliós nézettséget a YouTube-on, noha nincs mögötte nagy kiadó, sem a fősodrú média. Az esztergomi rapperrel a siker titkáról és tehetségtelen rapperekről beszéltünk, és kiderült, miért nem ment el a Mónika Show-ba. Vigyázat, szókimondó szövegek!
2013.07.27. 22:24
Quart.hu
<strong>Erdélyi Mónika</strong> tanácsai az egyedülálló anyukáknak
Erdélyi Mónika tanácsai az egyedülálló anyukáknak
Egyedülálló anya, két gyermeket nevel, új műsorra készül a FEM3-on, és párkapcsolati terapeutaként is dolgozik. Egy éve újra egyetemre jár, és még egy éve van vissza a harmadik diplomájáig. Erdélyi Mónika elmeséli, milyen a szingli anyukák élete és azt: ő hogyan zsonglőrködik a napi teendőkkel.
2013.07.17. 09:15
Nlcafe.hu
Műsort kap A Nagy Duett sztárja
Műsort kap A Nagy Duett sztárja
Egy év után végre kamera elé ülhet Erdélyi Mónika. A tavaly a TV2-höz igazolt műsorvezető már a próbaadást is leforgatta Joshi Bharattal.
2013.07.09. 04:29
Nlcafe.hu
James Bond 60 koncert
2013. július 19-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Nic Raine karmester vezényletével kerül megrendezésre a James Bond 60 filmzene koncert show. Íme 007 ok, amiért a Bond-széria és a filmzene rajongóknak igazán érdemes lesz kilátogatnia a Margitszigetre. 001) A koncertet vezénylő Nic Raine a nyolcvanas években John Barry oldalán hangszerelte a Halálvágta és a Halálos rémületben című filmek zenéjét. Azóta több tucat filmzenei albumot készített a Prágai Filharmonikusokkal 002) A koncerten fellépő Budapest Symphony Orchestra az egyik legtapasztaltabb filmzenéket is rögzítő zenekar Magyarországon. Rendszeresen dolgoznak együtt olasz, francia és spanyol filmesekkel is, akik fél Európát átutazzák hogy a zenekarral dolgozhassanak. 003) A koncerten éneklő Veres Mónika és Gájer Bálint a The Voice színpadán váltak országosan ismertté. Mónika kedvenc Bond-dala az neki igazán testhezálló “Licence to Kill”, míg Bálint favoritja a “Skyfall”, ezt már a The Voice során is nagy sikerrel adta elő. 004) A koncertnek helyet adó Margitszigeti Szabadtéri Színpad az ország egyik legszebb környezetben fekvő szabadtéri színpada. Az ország egyetlen épített, állandó szabadtéri kőszínháza ünnepli fennállásának 75 éves jubileumát. 005) Aki igazán stílusosan, titkos ügynökhöz méltó stílusban szeretne érkezni, most a Szuperjeggyel megteheti. A Szuperjegy a koncertjegy árán kívül egy hajóutat is tartalmaz, a különjáratok a koncert elejéhez és végéhez vannak időzítve, így a koncert mellé egy kis felárért még sétahajókázás is kapható. 006) A népszerű dalok mellett felcsendülnek a sorozat történetének legemlékezetesebb filmzenei momentumai is; ezek között szerepel a Csak kétszer élsz űrhajórablása, az A kém aki szeretett engem tengeralattjáró eltérítése és a GoldenEye városzúzó tankos üldözése is. 007) A James Bond 60 filmzene koncert show csak itt és most látható Magyarországon. A program külön a koncert számára készült, több olyan darab is szerepel a programban ami így, ebben a formában most csendül fel először. Az élmény garantáltan megismételhetetlen! Jegyek az alábbi linken kaphatók: http://www.szabadter.hu/margitszigeti-szabadteri-szinpad/item/1346-james-bond-60-filmzene-koncert-show-2013-julius-19.html
2013.06.28. 08:47
Vox.hu
A 41 éves műsorvezető gyereket vár! Könnyek között jelentette be a reggeli műsorban
A 41 éves műsorvezető gyereket vár! Könnyek között jelentette be a reggeli műsorban
Caprice Bourret műsorvezető két kisfiú édesanyja lesz a nyáron.
2013.06.19. 14:21
Femina.hu
Senki más nem ért rá - Jáksó lett a műsorvezető
Hétfőtől egy héten át Jáksó László vezeti az RTL Klub reggeli műsorát. A tévés elárulta, hogy ezúttal sem fogja vissza magát.
2013.06.18. 14:46
Stop.hu
Erdélyi Mónika sütije még nem szedett áldozatot
Erdélyi Mónika eredetileg külkereskedelmi főiskolát végzett és bankban dolgozott, mielőtt tévézni kezdett. Jelenleg harmadik diplomája megszerzésére készül és az utóbbi időben nagy szenvedélye lett a sütés.
2013.06.12. 15:22
Stop.hu
Erdélyi Mónikára felszaladt pár kiló
Erdélyi Mónika nem akar pályát váltani, de mindig is azt vallotta, a mai világban több lábon kell állni. Épp ezért harmadik diplomája megszerzésére készül, miközben szabadidejében újabb szenvedélyének hódol: amikor csak teheti különleges süteményeket, tortákat süt.
2013.06.07. 09:26
Kiskegyed.hu
Új mániája van ByeAlexnek
Az énekes az RTL Klub reggeli adásában vendégeskedett, ahol a műsorvezető Somogyi Zoltán egyből kiszúrta, hogy mindkét kezén több feltűnő órát visel.
2013.06.06. 16:20
Life.hu
Megcibálták Erdélyi Mónikát
Erdélyi Mónika korábban a nevével fémjelzett show-ban is megállta a helyét párkapcsolati szakértőként, most pedig ebből fog diplomázni, mert a meditáció mindig is érdekelte. Még nem kezdődött el új műsora Joshi Bharattal a FEM3 csatornán, így több ideje jut az otthoni teendőkre.
2013.06.04. 11:24
Stop.hu
Morgan Freeman bealudt interjú közben
Morgan Freeman a Szemfényvesztők című filmjének bemutatója apropóján vendégeskedett szerdán a Fox News reggeli műsorában kollégájával, Michael Caine-nel együtt. Miközben Caine a film trükkfelvételeiről beszélt a műsorvezetővel, a mellette ülő Freeman szeme lecsukódott, feje előrebillent és picit elszunyókált. Röviddel később felriadt, még épp időben ahhoz, hogy válaszolni tudjon a neki szánt kérdésekre.http://www.youtube.com/v/acC3sj6RaOs?version=3&amp;hl=hu_HUA műsor házgazdái később Twitteren viccelődtek az esetről. "Ilyen hatással vagyok az emberekre. Annyira sajnálom, hogy megzavartam Morgan Freemant alvás közben" - írta az egyik műsorvezető, Bill Wixey.A bankrabló bűvészekről szóló Szemfényvesztők című film június 13-tól látható a magyar mozikban.
2013.05.24. 16:10
Origo.hu
Morgan Freeman bealudt interjú közben
Morgan Freeman a Szemfényvesztők című filmjének bemutatója apropóján vendégeskedett szerdán a Fox News reggeli műsorában kollégájával, Michael Caine-nel együtt. Miközben Caine a film trükkfelvételeiről beszélt a műsorvezetővel, a mellette ülő Freeman szeme lecsukódott, feje előrebillent és picit elszunyókált. Röviddel később felriadt, még épp időben ahhoz, hogy válaszolni tudjon a neki szánt kérdésekre.http://www.youtube.com/v/acC3sj6RaOs?version=3&hl=hu_HUA műsor házgazdái később Twitteren viccelődtek az esetről. "Ilyen hatással vagyok az emberekre. Annyira sajnálom, hogy megzavartam Morgan Freemant alvás közben" - írta az egyik műsorvezető, Bill Wixey.A bankrabló bűvészekről szóló Szemfényvesztők című film június 13-tól látható a magyar mozikban.
2013.05.24. 14:59
Origo.hu
Mónika cukrászként futhat be
Mónika cukrászként futhat be
Erdélyi Mónika egyre nagyobb sikereket könyvelhet el magának – a cukrászatban. A műsorvezető édességéért sorba állnak a megrendelők, most épp egy konferencia vendégei számára sütöget.
2013.05.15. 07:25
Borsonline.hu
<strong>Erdélyi Mónika</strong> cukrász lett!
Erdélyi Mónika cukrász lett!
Ötvenfős konferenciára az édességpultot tölti fel sütikkel Erdélyi Mónika, aki barátai körében felkapott cukrász lett!
2013.05.15. 06:40
Nlcafe.hu
Erdélyi Mónika megmutatja otthonát
Erdélyi Mónika, Bárdosi Sándor, Balázs Klári, Puskás Peti és az énekesnő, Judy a szereplői a Hal a tortán e heti műsorainak. Erdélyi Mónika sokakhoz hasonlóan a saját házában látta vendégül alkalmi vendégeit, ám azok érkezése előtt elkalauzolta a nézőket otthonában.
2013.05.10. 08:36
Radiototal.hu
Diétéval jött formába <strong>Erdélyi Mónika</strong>
Diétéval jött formába Erdélyi Mónika
Korábban igen sok kritika érte Erdélyi Mónikát súlya miatt, mára azonban egyre több dicséretet kap megjelenése miatt. A műsorvezetőnő kemény diétába fogott, hogy elejét vegye a rosszindulatú megjegyzéseknek.
2013.05.07. 10:20
Radiototal.hu
Nézd meg velünk, hol él Erdélyi Mónika!
A népszerű tévés a Hal a tortán stábjának mutatta meg házukat és gyönyörű kertjüket.
2013.05.07. 09:50
Blikk.hu
15 kilót fogyott <strong>Erdélyi Mónika</strong>
15 kilót fogyott Erdélyi Mónika
További kilóktól szabadult meg a testsúlya miatt sok kiritikát kapott műsorvezető.
2013.05.05. 17:00
Hir24.hu
 Táborlista 2013
Táborlista 2013
Hagyományunkhoz híven idén is szeretnénk segíteni neked: összeállítottunk egy listát jónak ígérkező táborokról. ZÖLD Látó-Mező Közösségi Ökotábor (7–14 év) szervező: Helyi Kisközösségek Közhasznú Nonprofit Kft. hely: Nagybörzsöny időpont: 2013. 07. 22–28., 07. 29. – 08. 04. ár: 35 000 Ft kontakt: kiskozossegek.hu facebook.com/latomezo Nyomkereső vadásztábor (8–14 év) időpont: 2013. 06. 30. – 07. 06. és Vadkaland tábor (8–14 év) időpont: 2013. 07. 21–27. szervező: Gemenc Erdészeti Erdei Iskola hely: Pörböly ár: 49 000 Ft kontakt: +36 74 491 483 gemenczrt.hu fotó: Pinterest Zoo tábor 2013 (6–12 év) szervező: Fővárosi Állat- és Növénykert időpont: 5 napos turnusok egész nyáron (angol nyelvű is) ár: 49 500 Ft kontakt: +36 1 460 9510, +36 30 639 3009 jatekmester.hu Kecskeméti Vadaskerti Zootábor (8–12 év) szervező: Kecskeméti Ifjúsági Otthon időpont: 2013. 06. 24–28., 07. 01–05. kontakt: Csizmadia Ilona: +36 76 481 523 kio.hu Kecskeméti Vadaskerti tábor (8–12 év) szervező: Kecskeméti Vadaskert időpont: 2013. 08. 19–23.; 08. 26–30. ár: 20 000 Ft/hét/fő, 4000 Ft/nap/fő kontakt: +36 76 320 121 zookecskemet.hu Pécs Zoo tábor (8–14 év) szervező: Pécsi Állatkert időpont: egész nyáron, korosztályokra bontva ár: 17 000 Ft/fő/hét kontakt: Inkeller Judit: +36 30 901 2400 pecszoo.hu Xantus János Állatkert Zoo tábora hely: Győr időpont: egész nyáron heti turnusokban ár: 21 000 Ft körül kontakt: Mészáros Gabriella: +36 96 618 367/11-es mellék zoogyor.com fotó: Éva magazin, Europress Miskolc ZOO napközi (7–12 év) szervező: Bükki Fiatalok Természetjáró Egyesülete időpontok, árak a honlapon kontakt: Makár Richárd: +36 20 325 7530, Makár Marietta: +36 70 236 8362 bukkikalandozoo.hu 23. Hopp Ferenc madarász tábor (14 év felett) szervező: Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület hely: Naszály, Ferencmajori halastavak időpont: 2013. 08. 04. – 09. 01. ár: 1500 Ft/nap/fő kontakt: Csonka Péter: +36 30 663 4659 mme.hu 27. Bódva-völgyi madárvonulás-kutató és természetvédelmi tábor (14 éves kortól, kisebbeknek felnőtt kísérettel) hely: Aggteleki Nemzeti Park időpont: 2013. 08. 14. – 10. 24. ár: 500 Ft/fő/nap 08.31-ig, utána ingyenes kontakt: Farkas Roland: +36 48 506 000, +36 30 637 5149 anp.nemzetipark.gov.hu kuriaoktatokozpont.hu Természetbúvár tábor (12–16 év, bentlakásos természetismereti) hely: Pénzesgyőr időpont: 2013. 08. 10–19. ár: 36 000 Ft, testvéreknek 33 000 Ft kontakt: Fehérvári Bence: +36 20 965 6017 Süni tábor (7–12 év, nomád természetismereti) hely: Mátra időpont: 2013. 07. 26. – 08. 04. ár: 34 000 Ft, testvéreknek: 31 000 Ft kontakt: Bundai Zsófia: +36 30 276 3679 Sündörgő tábor (12–16 év, nomád természetismereti) hely: Mátra időpont: 2013. 07. 15–24. ár: 34 000 Ft, testvéreknek: 31 000 Ft kontakt: Fehérvári Bence: +36 20 965 6017 szervező: Pangea Kulturális és Környezetvédelmi Egyesület Jelentkezési határidő: 2013. május 20. pangea.hu sunitabor.hu Felfedező tábor (8–14 év) hely: Nagykovácsi Felfedező Tisza (12–16 év) hely: Tiszaug és Felfedező lovastábor hely: Zirc szervező: Magyar Cserkészszövetség ár: 27 000 Ft időpontok a honlapon kontakt: Várdai Balázs: +36 20 211 4196 felfedezotabor.hu fotó: Facebook Öko sporttábor szervező: Bio-élet Közhasznú Egyesület hely: Újlengyel időpontok a honlapon ár: 3500Ft/nap/fő kontakt: Győrfi János: +36-20 932 5213 bio-elet.hu Természetismereti Tábor 2013 (10–18 év) szervező: Kúria Oktatóközpont, Jósvafő hely: Szögliget időpont: 2013. 06. 24–28; 07. 08–12. ár: 20 000 Ft kontakt: Piller Enikő: +36 30 676 7564, +36 48 350 056 kuriaoktatokozpont.hu VIII. Réhelyi Természetvédelmi Tábor (6–15 év) szervező: Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatósága hely: Réhelyi Látogatóközpont, Dévaványa időpont: 2013. 07. 08–13. ár: 26 000 Ft, (május 31-ig 24 000 Ft) kontakt: +36 66 483 083 vagy +36 30 445 2409 kmnp.nemzetipark.gov.hu GONDOLKODÓS Logika tábor (9–17 év) szervező: LogIQa stúdió hely: Madaras László Erdészeti Iskola, Visegrád időpont: 2013. 08. 05–11. ár: 49 200 Ft kontakt: Mózes Krisztián: +36 30 482 4013 http://logiqa.hu/tabor/2013-logiqa-tabor/ Nosztalgia sakktábor (6–14 év) szervező: Szeben Sakkiskola hely: Balatonszárszó időpont: 2013. 06. 24–28., 07. 01–05. ár: 33 000 Ft kontakt: Szekeres Tibor: +36 30 337 4246, Benyeda Tibor: +36 30 812 1121 szebensakkiskola.hu MindenKorPécs tábor (8–14 év, napközis) időpont: 2013. 07. 01–05. ár: 20 000 Ft/fő Lépten-nyomon érték (12 éves kortól, napközis felfedező) hely: Baranya időpont: 2013. 07. 15–19. ár: 40 000 Ft/fő szervező: Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. Világörökség Divízió, Pécs, Cella Septichora Látogatóközpont kontakt: Kálóczi Lola: +36 20 371 3871, +36 72 224 755 pecsorokseg.hu fotó: Pinterest Logika-kézműves (6–12 év, napközis) szervező: Agyafúrt Kft. hely: Talentum Református Iskola, Székesfehérvár időpont: 2013. 06. 17–21. ár: 18 000 Ft + étkezés kontakt: dr. Liedermajerné Tündi: +36 70 943 6158 matek.hupont.hu MANT Űrtábor (13–20 év) szervező: Magyar Asztronautikai Társaság hely: Alsómocsolád időpont: 2013. 07. 07–13. ár: 39 000 Ft kontakt: Bacsardi László: +36 30 585 0867 Jelentkezési határidő: 2013. május 31. mant.hu Csillagászati napközis tábor (10–18 év) szervező és hely: Kecskeméti Ifjúsági Otthon és Kecskeméti Planetárium időpont: 2013. 07. 29. – 08. 05. ár: 11 000 Ft/hét körül kontakt: Szűcs László: +36 76 505 075, +36 30 931 1899 kio.hu 13. Kiskun-Neptunusz Csillagászati Észlelőtábor (kiskorúak felnőtt kísérettel, 14–18 évesek szülői engedéllyel) szervező: Magyar Csillagász Egyesület hely: Jászszentlászló időpont: 2013. 07. 05–14. ár: önköltségen, részletek a honlapon kontakt: Morvai József: +36 30 248 8447, Benkovics Zoltán: +36 20 350 9707 kiskun.mcse.hu fotó: Pinterest Csillagászati Tábor Ausztriában (14–18 év) szervező: Kalandozó Sport-, Kulturális és Szabadidősport Egyesület és Kecskeméti Planetárium hely: Ausztria, Lackenhof időpont: 2013. 07. 14–20., 08. 11–17. ár: 39 900 Ft/fő (utazás, szállás, étkezés) kontakt: +36 76 481 614 kalandozoegyesulet.5mp.eu Medve Matektábor 2013 (10–18 év) szervező: Sástó, Mátra ifjúsági tábor hely: Pusztafalu, Zemplén, Öreg Bence turistaház időpont: 2013. 07. 08–14., Sástó (Mátra), 07.1 9–25., Pusztafalu (Zemplén) 36 500 Ft, kedvezményes ár 31 500 Ft (feltételek a honlapon) kontakt: Beringer Dorottya: +36 20 515 9591, Piczil Fruzsina: +36 30 919 4601 mateklap.hu MOZGÁS Judo, Ju-jitsu edzőtábor (napközis, 5–14 év) szervező: Budapesti Budo és Mozgásművészeti Közhasznú Egyesület hely: Szabó Lőrinc Általános Iskola, Budapest időpont: 2011. július 22–27. (6 nap, hétfőtől szombatig) ár a honlapon jelentkezési határidő: 2013. május 31. kontakt: Ziegler Csaba: +30 30 924-3763 bbme.hu Úszó-sport-kreatív napközis tábor (4 éves kortól) szervező: Mikuszi Úszóiskola hely: Dagály-strand, Aquaworld Vízibirodalom időpont: heti turnusokban, hétfőtől péntekig, kis csoportokban ár: 28 500 Ft kontakt: Juhász Miklós: +36 30 981 7427 mikuszi.hu fotó: Éva magazin, Europress Bagolyvár Birodalom táborai úszással (ovis, mitológiai, természetismereti, iskola-előkészítő) hely: Budakeszi Vadaspark időpontok, árak, helyszínek és életkorok a honlapon kontakt: Körmendi Csilla: +36 30 531 5577 website Búvár tábor (9–14 év) szervező: Imyke Yacht & Diving hely: Csillaghegyi strandfürdő és uszoda időpont: 2013. 07. 08–12. ár: 34 990 Ft kontakt: Kálmán Imre: +36 20 943 9508 imyke.hu Sóstói gyermektábor (10–18 év) szervező: Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft. hely: Siófok-Sóstó időpont: heti turnusokban, hétfőtől vasárnapig ár: 33 000 Ft kontakt: Kovács Borbála: +36 1 388 9770 obudasport.hu fotó: Éva magazin, Europress 5. Nyári művész-sport, cirkusz- és kalandtábor (8–99 év) szervező: Rippel Brothers Akadémia hely: Tiszafüred időpont: 2013. 07. 05–15. ár: 60 000 Ft (teljes ellátás), 30 000 Ft (szállás nélkül, ebéddel) kontakt: +36 70 611-0590 akademia.rippel.hu Vitorlástábor (9 éves kortól) szervező: Balatoni Hajózási Sport Egyesület hely: Siófok időpontok a honlapon ár: 60 000 Ft (bentlakásos), 25 000 Ft (bejáró, 5 nap), 30 000 Ft (bejáró, 6 nap) kontakt: Dániel Gábor: +36 20 986 6527 vitorlastabor.hu El Bronco Lovastábor (6-18 év) szervező: El Bronco Westernlovas Sport Egyesület hely: Kiskunsági Nemzeti Park időpontok a honlapon ár: 50 000 Ft/fő/hét kontakt: +36 20 513 0706 elbronco.hu Lovastábor (6–18 év) hely: Bodor Major Tahitótfalu időpontok a honlapon ár: 7000 Ft/nap/fő (napközis), 8500 Ft/nap/fő (bentlakásos) kontakt: Korcsogné Kovács Mónika: +36 30 696 2408, Dr. Lassó Attila: +36 30 544 2233 bodormajor.hu Suttogó Lovastábor (12 éves kortól) szervezők: Pataky Kata és Armbruszt János hely: Ökopark, Bükkösd időpontok: 2013. 07. 22–27. ár: 49 900 Ft kontakt: Armbruszt János: +36 30 902 7112 patakykata.hu fotó: Liliproductions Puszta Lovasudvar lovastáborai (6–18 év) hely: Paks Napközis lovas tábor, Kalandtábor, Angol stílusú lovas tábor időpont: heti turnusokban, hétfőtől péntekig árak a honlapon kontakt: Scheff István: + 36 30 989 2645 pusztalovasudvar.hu Önvédelmi ifjúsági tábor (10–14 év, 15–18 év) szervező: Bűnmegelőzési Országos Egyesület, Crimebox Club hely: Balatonalmádi-Káptalanfüred, Preventbox Tábor időpont: 2013. 06.23–29; 06. 30. – 07. 06. ár: 30 000 Ft/fő/6 nap kontakt: +36 70 779 9516 (minden szerdán) crimebox.hupont.hu KALAND Falmászó Tábor (6–12 év, napközis) hely: Mászóbirodalom, Budapest időpont: 2013. 07. 01–05. ár: 28 700 Ft jelentkezési határidő: 2013. április 30. kontakt: Polányi Viktória: +36 20 465 6957 maszobirodalom.hu fotó: Pinterest Sporttábor, Kalandtábor, Barangoló tábor, Lovagtábor, 10 napos kalandtábor, Bringatábor, Művészeti tábor, Tánctábor, Főzőtábor (10–18 év) szervező: Kalandvár Egyesület időpontok, árak, helyszínek a honlapon kontakt: Nagy Gergő Adrián: +36 20 434 4249 kalandvaregyesulet.hu Kalandozások Középföldén (általános iskolásoknak) szervező: Magyar Tolkien Társaság hely: Magyarkúti fogadó, Verőce időpont: 2013. 08. 12–15. kontakt: Csuzdi Gerda: +36 70 316 1629 website Gyűrűk Ura tábor (10–16 év) hely: Jásdi Malom Kulcsos ház időpont: 2013. 07. 07–28. ár: 4500 Ft/nap kontakt: Korda Sándor: +36 70 948 2297, Erdélyi Péter: +36 20 547 0280 gyurukuratabor.hu Öregmedve és Nagymedve 22. indiántábora (8–18 év) szervező: Lakótelepi Népfőiskola Egyesület, Pécs hely: Sasrét, Erdei iskola időpont: 2013. 07. 15–21., 07. 22–28., 07. 29. – 08. 04. ár: 45 000 Ft, testvérkedvezmény és több turnusba is befizetők kedvezménye: 5 000 Ft kontakt: Nagymedve: +36 20 992 9351 indiantabor.hu fotó: Éva magazin, Europress Indiántábor szervező: Magyar Indián Baráti Kör hely: Piliscsév időpontok, árak a honlapon kontakt: Moldován László: +36 30 380 7974 indiantabor.freeweb.hu Cincértábor (6–13 év) szervező: Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatósága hely: Pál-völgyi barlang kőfejtője, Budapest időpont: 2013. 06. 24–28; 07. 01–05. ár: 30 000 Ft, testvérkedvezmény: 3000Ft, gluténmentes étkezés: +600Ft/nap kontakt: Szabó Fruzsina: +36 70 233 4514 website Bükki kalandtúra (8–14 év, napközis) Nemcsak bükki kalandtúra (8–14 év), Bükki kerékpáros (10–14 év, napközis), Kalandtúra és kerékpáros tábor a Szlovák Paradicsomban (12–60 év) szervező: Bükki Fiatalok Természetjáró Egyesülete időpontok, árak, helyszínek a honlapon kontakt: Makár Richárd: +36 20 325 7530, Makár Marietta: +36 70 236 8362 bukkikalandozoo.hu Régésztábor (Időkapu a római kori Savariába, 10–14 év, napközis vagy bentlakásos) szervező: Vasi Múzeumbarát Egylet hely: Szombathely időpont: 2013. 06. 24–29. kontakt: +36 30 97 33 328 muzeumbarat.hu VEGA '13 Nyári Amatőrcsillagász Megfigyelőtábor (korhatár nélkül, de 14 év alatt csak szülői felügyelettel) szervező: Vega Csillagászati Egyesület, MCSE Zalaegerszegi Csoportja, TIT Öveges József Ismeretterjesztő Egyesület hely: Őrimagyarósd (Vas megye), futballpálya időpont: 2013. 08. 06–13. ár a honlapon kontakt: Dr. Csizmadia Szilárd: +30 70 283 5752 vcse.hu Nyári kalandtábor (8–11 év) hely: Óbudavár, Balatonfelvidék időpontok, árak a honlapon kontakt: Bősz Imre: +36 70 213 3430 http://vilmoshaz.hu/ Nyári Úszó és Kalandtábor (4–18 év) szervező: Vizikukac Úszóiskola hely: Kék Duna Klub Hotel, Göd; Aquaworld, Budapest időpontok, árak a honlapon kontakt: Németh Rudolf: +36 30 444 0474 vizikukac.hu Sólyomszem kaland- és lövésztábor (10–18 év) szervező: Zen Sport, Oktatási és Szabadidős Szolgáltató Iroda hely: Szentendre, Pap-sziget időpont: 2013. 06. 24–28., 07. 08–12. ár: 39 990 Ft (bentlakásos, kőházban), napi 8500 Ft vagy heti 31 000 Ft (napközis) kontakt: Vass Imre: +36 30 403 1483 website Régésztábor (12–18 év) hely: Malomkert Panzió és Étterem, Börzsöny ár: 38 900 Ft időpont: 2013. 06. 24–29., 07. 01–06. kontakt: Lukács Tímea: +36 20 424 6338 borzsonyhotel.hu MŰVÉSZETI GYIK Műhely (6–12 év, komplex kreatív alkotó tábor) szervező: Gyermek és Ifjúsági Képzőművészeti Műhely hely: Magyar Nemzeti Galéria hetenként változó művészeti témakörökkel kontakt: Szentandrási Dóra: +36 70 454 4540, dora@architectour.hu gyikmuhely.hu 2. Csutorás fióka tradíció tábor (4–18 év, kicsik szülői felügyelettel) hely: Örkény időpont: 2013. 07. 28 – 08. 04. 18. Csutorás Nemzetközi Népzenei és Néptánc Tábor (korhatár nélkül) hely: Örkény időpont: 2013. 08. 04 –11. szervezők: Tradíció Alapítvány, KÓTA, Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége, Táborfalvi Közművelődési és Népzenei Egyesület, Tradíció Stúdió árak a honlapon kontakt: +36 1 439 1955, +36 20 313 5339, Birinyi József: +36 20 934 6032 csutorastabor.hu; tradicio.hu; kota.hu; birinyi.hu forrás Kerámiapark kézműves gyerektábor (5–14 év, napközis) szervező: Artchaika Egyesület hely: Kerámiapark, Budapest időpontok, árak a honlapon kontakt: Vinczéné Lőricz Ágnes: +36 1 362 2413; +36 20 992 6804 keramia-tanfolyam.hu Rajzfilmes napközis gyerektábor (6–17 év) szervező: Magyar Rajzfilm Kft. hely: Budapest időpontok, árak a honlapon kontakt: Bocskor Ildikó: +36 1 250 1355 magyarrajzfilm.hu „Agyagos kezek” (8–14 év, napközis kerámia), Fényrózsa tábor (8–14 év, kézműves, zene, tánc, természetjárás), Fazekas tábor (15 éves kortól), Festő kurzus (16 éves kortól), Ifjúsági filmtábor (15 éves kortól), szervező: Szőnyi István Baráti Kör és Zebegényi Fonó Közhasznú Egyesület hely: Zebegény kontakt: Varsányi Andrea: +36 20 261 0506 szonyitabor.hu 20. Jósvafői Kézműves Tábor (3–14 év) szervező: Kúria Oktatóközpont időpont: 2013. 07. 22–26. árak a honlapon kontakt: Sz. Tóth Erika: +36 30 415 6546, +36 48 350 006 kuriaoktatokozpont.hu fotó: Pinterest Napközis Balett tábor (6–12 év) szervező és helyszín: Harmónia Balett Iskola, Budapest időpont: 2013. 06. 24–28. ár: 28 000 Ft kontakt: Zubály Angéla: +36 20 355 3259 website 4. DobMánia Tábor (14 éves kortól) szervező: Dobos Magazin hely: Vác időpont: 2013. 07. 09–14. ár: 38 000 Ft kontakt: Bordás József: +36 30 975 6843 dobmaniatabor.hu NYELVI Kreatív Angol Nyelvi táborok (4–17 év, napközis, bentlakásos, vándor) táborfajták, időpontok, árak és helyszínek a honlapon kontakt: Tóth Katalin +36 70 248 9050, +36 1 353 3159 kreativangol.hu Nyelvi táborok (4–10 év angol napközis; 5–14 év, balatoni sport- és kiránduló) szervező: S&H nyelvstúdió időpontok és árak a honlapon kontakt: +36 20 955 5562 sandh.hu Spanyol Tábor (16–100 év) szervező: Granada Spanyol Nyelviskola hely: Balatonszemes, Hotel Wellness Szindbád időpont: 2013. 06. 26–30. ár a honlapon kontakt: Jahromi-Józsa Berta: +36 30 367 7412 spanyolportal.hu fotó: Pinterest VEGYES Marczi táborok (Tűzzománc, kerámia, kékfestő, ékszerkészítő, kincskereső, Radírpók, Mesterségünk címere) szervező és hely: Marczibányi Téri Művelődési Központ időpontok, árak és életkorok a honlapon kontakt: +36 1 212 2820 marczi.hu Te meséd! (4–7 éves óvodásoknak, napközis) szervező: Gondolkodj Egészségesen! Program hely: Millenáris, Budapest időpontok a honlapon ár: 29 500 Ft kontakt: Király Éva: +36 1 267 2232, +36 30 4252 373 gondolkodjegeszsegesen.hu Kreatív közösségi tábor, Tehetséggazdagító tábor szervező: Kökölyszi Egyesület hely: Bogács, Gyermeküdülő időpontok, árak és életkorok a honlapon kontakt: +36 30 964 3626 kokolyszi.hu Bugaci természetismereti alkotó tábor (10–18 év), Természetismereti tudományok a színfalak mögött (10–14 év), CSEMETE kék-túra (6–99 év), Bialowieski erdőtúra (korhatár nélkül), Terepszemle fotóstábor (14 éves kortól) szervező: CSEMETE Természet- és Környezetvédelmi Egyesület időpontok, árak, helyszínek a honlapon kontakt: Tóth Gábor: +36 62 424 392 csemete.com Funside Balaton táborok (bentlakásos, nyelvi, sport, művészeti, tanulásfejlesztési stb.), Funside Budapest táborok (angol-tenisz, magyar-tenisz, napközis) időpontok, árak, helyszínek és életkorok a honlapon kontakt: +36 30 311 1746 funside.hu Nyári gyerektáborok (sport, angol, művészeti, Tour de Balaton bringás) szervező: Nyári Gyerektábor EC időpontok, árak, helyszínek és életkorok a honlapon kontakt: Owolabi Gabriella: +36 23 335-122; +36 30 945-7790 nyarigyerektabor.hu Csiki Pihenőkert 2013-as táborai (mese, kaland, művészeti, nyelvi, főző/cukrász, sport, természetbúvár, kaland, nomád túlélő) szervező: Régiségbúvár Egyesület hely: Árpád-kori régészeti park, erdei iskola és nyári tábor időpontok, árak, helyszínek és életkorok a honlapon kontakt: +36 30 376-6699 website People Team Nyári táborok 2013 (7–17 év, nyelvi, média, informatika, fotó, zöld, sport, művészeti) szervező: People Team Alapítvány, Kecskemét időpontok, árak, helyszínek és életkorok a honlapon kontakt: Palotás Attila: +36 20 933 5495, Gémes Szilvia: +36 30 283 0844 http://peopleteam.hu/ CSALÁDI 4. Tengerecki felfedező családi tábor (3–10 éves gyerekeknek és szüleiknek) szervező: Tengerecki Alapítvány hely: Tata időpont: 2013. 07. 16–21. ár: 49 000 Ft (felnőtt), 41 000 Ft (gyerek) kontakt: +36 70 606 3379 tengerecki.hu fotó: sxc.hu 10. Kolompos Családi Tábor szervező: Kolompos együttes hely: Szerencs időpont: 2013. 06. 24–30. regisztrációs határidő: 2013. április 22. kontakt: +36 1 221 0483, +36 70 562 8069, +36 30 941 5598 kolompos.hu SPECIÁLIS Retro táplálékallergia-tábor 2013 (6–20 év) (glutén, tejcukor, tejfehérje, fruktóz, tojás, szója) szervező: Táplálékallergiás Gyermekeket Táboroztató Egyesület hely: Kisinóc, Börzsöny időpont: 2013. 07. 28. – 08. 03. ár a honlapon kontakt: Gere Annamária: +36 30 622 5612, +36 20 326 0088 taplalekallergiatabor.com
2013.04.16. 13:18
Evamagazin.hu
A magyar választásokra készül a brüsszeli nehéztüzérség
Már a 2014-es parlamenti választásokra készülnek Magyarország európai parlamenti támadói – jelentette ki a Lánchíd Rádió Reggeli hírjárat című műsorában Hankiss Ágnes. A fideszes EP-képviselő szerint Viviane Reding nem magánháborút vív hazánk ellen. A műsorvezető Szépvölgyi István.
2013.04.10. 09:17
Mno.hu
Az RTL Klub is megtalálta a maga Liptai Claudiáját! Íme, a csinos vörös műsorvezető
Az RTL Klub is megtalálta a maga Liptai Claudiáját! Íme, a csinos vörös műsorvezető
8:08 kezdődik minden nap az RTL Klub új reggeli műsora, melynek a kétgyerekes Teszári Nóra a női műsorvezetője.
2013.04.01. 12:50
Femina.hu
<strong>Erdélyi Mónika</strong> elégedett magával
Erdélyi Mónika elégedett magával
Erdélyi Mónika elégedett magával, Dopeman pedig hiányolja a gázsit a zsebéből - a színfalak mögött a kiesett versenyzők szólaltak meg a Nagy Duett döntője alatt.
2013.04.01. 06:03
Nlcafe.hu
Most még lazább a show - mesélnek A Nagy Duett volt szereplői
Döntőjéhez érkezett A Nagy Duett, vasárnap kiderül, hogy melyik páros nyeri meg a műsort. Három duó van még versenyben, az [origo] pedig az első szezon három versenyzőjét kérdezte arról, hogyan látják a mostani szériát, a verseny állását. Rákóczi Ferenc és Harsányi Levente Király Lindának és Szabó Győzőnek szurkol, SP azt sajnálja, hogy Erdélyi Mónika már kiesett.
2013.03.30. 08:50
Origo.hu
Erdélyi Mónika: ez kész kínzás
Erdélyi Mónika kedvét a havazás sem vette el a húsvéti készülődéstől. A műsorvezető már túl van a tojásfestésen és elárulta: fogyókúrája is szünetel egy ideig, hiszen készülnek a finomabbnál finomabb sütemények.
2013.03.30. 08:01
Stop.hu
Emlékszel még rá? Így nézett ki <strong>Erdélyi Mónika</strong> híradósként
Emlékszel még rá? Így nézett ki Erdélyi Mónika híradósként
Nézd végig képes összeállításunkban, hogyan festettek egykor a magyar híradósok!
2013.03.28. 13:50
Femina.hu
Őrületesen néz ki Mónika
Néhány hete Erdélyi Mónikát új szerepben láthattuk: A Nagy Duettben énekelt. És bár kiesett, cseppet sem bánja, hogy elindult a versenyben, ahol teljesen új oldalát mutathatta meg. Na meg teljesen új alakját is.
2013.03.18. 07:15
Kiskegyed.hu
Mónika elismeri: idegesítő tud lenni
Az elmúlt hetekben Erdélyi Mónikát új szerepkörben láthatták a nézők. A Nagy Duettben énekelt. A talk-show nagyasszonya örült a vidám játéknak, de nem nézte vissza a produkcióit.
2013.03.13. 17:55
Stop.hu
Erdélyi Mónika harmadik diplomára gyúr
A Mónika show egykori arca a mediáció területén szeretné fejleszteni magát, hogy még jobb legyen. A Nagy Duettet élvezte, mert meg tudta mutatni, milyen valójában.
2013.03.10. 10:22
Velvet.hu
Király Lindának mindenhogy jó a szex
A szexi magyar énekesnő a Life.hu riporterének elmesélte, hogy jobb-e a fogyás után a szex. A Nagy Duett egyik kiesője, Erdélyi Mónika pedig elárulta, mit is kérnek tőle mostanában a leggyakrabban.
2013.03.07. 14:35
Life.hu
Titánok harca: VV Éva és Cristofel egymás nemi szervét ócsárolja
Titánok harca: VV Éva és Cristofel egymás nemi szervét ócsárolja
A két valóságshow-szereplő a Facebookon esett egymásnak. Minősíthetetlen hangnemben szitkozódtak, és olyan intim dolgokról is beszámoltak a közösségi oldalon, amely a hírfolyamot egy pillanat alatt Mónika Show-vá varázsolta.
2013.03.07. 13:50
Borsonline.hu
Ilyen nőiesnek még nem láttuk! <strong>Erdélyi Mónika</strong> új külsővel lepte meg rajongóit - Fotók
Ilyen nőiesnek még nem láttuk! Erdélyi Mónika új külsővel lepte meg rajongóit - Fotók
Erdélyi Mónika szinte kivirágzott A Nagy Duettben.
2013.03.07. 11:35
Femina.hu
Erdélyi Mónikának papírja lesz róla
Erdélyi Mónika és Gáspár Laci hatalmasat durrantott a Gangnam Style-lal, a zsűri maximális pontszámot adott nekik. Bár azóta távozni kényszerültek A Nagy Duett színpadáról, a talkshow-k koronázatlan királynője változatlanul nagyon elfoglalt. Harmadik diplomáját próbálja megszerezni. Párterapeutaként szeretne praktizálni.
2013.03.06. 17:45
Stop.hu
Beleszeretett Erdélyi Mónika a tanárába?
Erdélyi Mónika szemmel láthatóan igazi összhangba került Gáspár Lacival A Nagy Duett próbái alatt. Lehet, hogy több is ez, mint munkakapcsolat?
2013.03.05. 13:10
Life.hu
Erdélyi Mónika nem csak a Nagy Duettre koncentrál!
Erdélyi Mónikát leginkább a róla elnevezett show műsorral azonosítjuk. Kis kihagyás után újra képernyőn láthatjuk a Nagy Duett című műsorban, ahol nem csak énektudását mutatja meg, de azt is hogy milyen látványos a fogyása!
2013.03.05. 08:00
Napidoktor.hu
Kudarcot vallott Erdélyi Mónika
Bár a múlt héten nagy sikert aratott A Nagy Duettben a Gangnam Style-lal Erdélyi Mónika és Gáspár Laci, tegnap este mégis nekik kellett távozniuk a műsorból.
2013.03.04. 17:00
Storyonline.hu
Jelentkezett Erdélyi Mónika titkos hódolója
Szerkesztőségünk vendége volt Erdélyi Mónika és Gáspár Laci. A Nagy Duett szombati kiesői olvasóink kérdésére elárulták, milyen a kapcsolatuk a színfalak mögött. Ráadásul jelentkezett az a titokzatos idegen, aki virágcsokrot küldött Mónikának.
2013.03.04. 15:05
Blikk.hu
Erdélyi Mónika: Én inkább ilyen vagyok
Erdélyi Mónika és Gáspár Laci búcsúzott vasárnap este a SuperTV2 A Nagy Duett című műsorából. A páros a Mokkában nyilatkozott a közös élményekről.
2013.03.04. 09:44
Stop.hu
Mónika és Gáspár Laci esett ki A Nagy Duettből
A héten Gáspár Laci és Erdélyi Mónika kapta a legkevesebb szavazatot, így nekik kell távozniuk a zenés műsorból.
2013.03.04. 00:10
Life.hu
Liptai Claudia pizsamában vezette A Nagy Duettet
Négy páros már kiesett A Nagy Duett-ből, hat duó még reménykedhet. Az estét az őrültnek kinéző Szabó Győző és az erotikus nővérkének öltözött Király Linda nyitotta, kiesett Gáspár Laci és Erdélyi Mónika, noha nem voltak rosszabbak, mint a többiek. Dukai Regina fellépését nem igazán értettük.
2013.03.03. 23:35
Origo.hu
A Nagy Duett - <strong>Erdélyi Mónika</strong> - Gáspár Laci: Killing Me Softly
A Nagy Duett - Erdélyi Mónika - Gáspár Laci: Killing Me Softly
A Nagy Duett zsűrije 26 ponttal jutalmazta Pitingo dalának előadását. [Dátum: 2013.03.03. 20:23]
2013.03.03. 20:23
Zene.hu
Gáspár Laci gátlástalan volt Tilla szerint 
Gáspár Laci gátlástalan volt Tilla szerint 
Erdélyi Mónika és Gáspár Laci magasra tette a lécet A Nagy Duett legutóbbi adásában, nagy sikert aratott ugyanis a Gangnam Style. [Dátum: 2013.03.03. 05:00]
2013.03.03. 05:00
Zene.hu
Hoppá! <strong>Erdélyi Mónika</strong> újra a Tényekben
Hoppá! Erdélyi Mónika újra a Tényekben
Ki emlékszik már arra, hogy több mint 15 évvel ezelőtt Mónika volt a Tények egyik műsorvezetője...?! Most újra beült a hírolvasói székbe.
2013.03.01. 12:00
Nlcafe.hu
Sírva hívta Bereczkit <strong>Erdélyi Mónika</strong>
Sírva hívta Bereczkit Erdélyi Mónika
Mónika kétségbeesett, amikor kiderült, nincs választásuk: A Nagy Duettben a Gangnam Style-t kell színpadra vinniük. Párja, Gáspár Laci is aggódott egy kicsit: mi lesz ebből? De bejött.
2013.03.01. 11:10
Hir24.hu
Erdélyi Mónika bevallotta: ő nem akarta
Erdélyi Mónika és Gáspár Laci Gangnam Style produkciója óriási sikert aratott A Nagy Duettben, pedig a műsorvezető kezdetben nem akarta vállalni a koreai slágert. Erről a TV2 Mokka című műsorában meséltek az énekessel.
2013.02.27. 12:45
Stop.hu
Erdélyi Mónikát körülrajonganák a pasik
Bár az erősebbik nem tagjai egyre jobban érdeklődnek a mosolygós műsorvezető iránt, mióta A Nagy Duettben megmutatja közvetlenebb énjét, Mónika azonban kevés szabadidejét kislányával tölti.
2013.02.25. 21:32
Kiskegyed.hu
Elszakadt <strong>Erdélyi Móniká</strong>n a ruha – fotó
Elszakadt Erdélyi Mónikán a ruha – fotó
Tény, hogy Erdélyi Mónika és Gáspár Laci csinálta a legjobb hangulatot a Nagy Duettben vasárnap este. Mónika úgy táncolt, hogy még a ruhája is elszakadt.
2013.02.25. 13:00
Nlcafe.hu
Itt vannak Mónika és Joshi Bharat követői
A családi tragédiákat, botrányokat szállító délutáni talkshow-k kimúltak az ORTT erélyes fellépése miatt, majd keletkezett egy kis űr, de egy ideje komoly nézettséggel mennek a dokurealitynek hívott sorozatok, amelyek amatőr szereplőkkel vesznek fel kisebb-nagyobb drámákat. Félrelépő férj, mástól szült gyerek, drogozó kiskamasz: a témák ugyanazok, mint Erdélyi Mónikánál, Joshi Bharatnál, csak a feldolgozás módja más. Két ilyen széria már fut egy ideje, kettő a héten indult: a trendről az RTL Klub és a TV2 programigazgatóit kérdeztük.
2013.02.25. 10:55
Origo.hu
Udvarolnak <strong>Erdélyi Móniká</strong>nak
Udvarolnak Erdélyi Mónikának
Laza, vicces, jópofa énjét mutatja meg hétről hétre A Nagy Duett színpadán Erdélyi Mónika. Önfeledtségének meg is van  az eredménye, kétszer annyi szerelmi ajánlatot kap, mint eddig, írja a Bors.
2013.02.25. 09:20
Hir24.hu
A Nagy Duett óta egyre több pasi udvarol Mónikának
A Nagy Duett óta egyre több pasi udvarol Mónikának
Erdélyi Mónika színpadi énjére még a barátai is rácsodálkoztak. Sokan nem tudták róla, hogy a mindig komolyan kérdező, néha megrovó műsorvezető ennyire könnyed is tud lenni. Játékossága a férfiak figyelmét is felkeltette.
2013.02.25. 06:40
Borsonline.hu
Szandinak és Zsidrónak véget ért A Nagy Duett
Szandinak és Zsidrónak véget ért A Nagy Duett
Különösebb izgalmakat nem tartogatott a SuperTV2 A Nagy Duett műsora vasárnap este. Az adás legviccesebb momentuma talán az Erdélyi Mónika-Gáspár Laci Gangnam Style-ja volt, a páros meglepően frappáns produkciót nyújtott.
2013.02.25. 00:50
Hir24.hu
Szandi és Zsidró Tamás esett ki A Nagy Duettből
Ismét meglepő és vicces produkciókkal rukkoltak elő A Nagy Duett párosai vasárnap este. Szinetár Dóra és Dopeman rappelése egy újabb felejthetetlen élményt nyújtott mindenkinek, mint ahogy Erdélyi Mónika megőrülése is a színpadon.
2013.02.24. 22:07
Life.hu
A Nagy Duett: <strong>Erdélyi Mónika</strong> - Gáspár Laci: Gangnam style
A Nagy Duett: Erdélyi Mónika - Gáspár Laci: Gangnam style
A Nagy Duett zsűrije 30 ponttal jutalmazta a koreai énekes, Psy nótájának előadását. [Dátum: 2013.02.24. 20:46]
2013.02.24. 20:46
Zene.hu
Mónikáék betojtak a Gangnam style-tól
Budapest - Meglehetősen vegyes érzésekkel várja vasárnapi produkciójukat Erdélyi Mónika (40) és Gáspár Laci (33). 
2013.02.22. 18:41
Blikk.hu
Erdélyi Mónika tíz kilót dobott le
Erdélyi Mónika túlsúlyáról az elmúlt hónapok során sokat cikkeztek az újságok, mostanában viszont a szemmel láthatóan is jelentős fogyásáról kérdezgetik a népszerű műsorvezetőt. A Nagy Duett versenyzője több mint tíz kiló feleslegtől szabadult meg.
2013.02.22. 11:55
Stop.hu
<strong>Erdélyi Mónika</strong> kiborult
Erdélyi Mónika kiborult
Erdélyi Mónika azt állítja, nem foglalkozik a kritikával. Az Új Ász írása szerint azonban nagyon is megbántódott a lehúzó beszólásokon.
2013.02.21. 15:25
Hir24.hu
"Kínából jött a Yoda" - Gáspár Laci szöveget tanul
Nem egyszerű produkcióra készül a duettpáros, Erdélyi Mónika és Gáspár Laci. Nagyon hamar világslágerré nőtte ki magát egy koreai előadó dala, aminek a videóklipjében egy igen különleges táncot is bemutat az énekes...
2013.02.21. 14:41
Stop.hu
Erdélyi Mónikának elege van
Számos rosszindulatú kritika kapott szárnyra Erdélyi Mónika öltözködési stílusával és hajviseletével kapcsolatban az elmúlt hetekben. A Nagy Duett énekese kikéri magának a lehúzó szavakat.
2013.02.21. 13:55
Kiskegyed.hu
Műsorvezető lett Kamilla hercegné fia
Műsorvezető lett Kamilla hercegné fia
Tom Parker-Bowles, Kamilla hercegné fia, boldog házasságban él, remekül főz, és több szakácskönyve is megjelent. Most pedig egy saját tévéműsort kapott. Tom ugyanis a minap debütált a This Morning című reggeli magazinműsorban, ahol ezentúl minden nap ajánl egy receptet a briteknek, melyet ő maga élőben a kamerák előtt el is készít.
2013.02.21. 10:00
Nlcafe.hu
Erdélyi Mónika kiakadt: elmondja, mi után kritizáld
Számos rosszindulatú kritika kapott szárnyra Erdélyi Mónika öltözködési stílusával és hajviseletével kapcsolatban az elmúlt hetekben. A Nagy Duett énekese kikéri magának a lehúzó szavakat.
2013.02.21. 09:23
Stop.hu
Fittyet hány a kritikusokra Erdélyi Mónika
Sokan kritizálják Erdélyi Mónikát az öltözködési stílusa és a hajviselete miatt. A TV2 sztárja azonban nem foglalkozik ezekkel a véleményekkel, magabiztosan lép megszokott öltözékében hétről hétre A Nagy Duett színpadára.
2013.02.19. 19:29
Life.hu
Szerelmes tekintettel néz Erdélyi Mónika duettpartnerére
Egyre nagyobb az összhang A Nagy Duett párosa, Erdélyi Mónika és Gáspár Laci között.
2013.02.19. 12:00
Storyonline.hu
Erdélyi Mónika nem égetné magát, ha...
Erdélyi Mónika eddig kérdezett, most énekel a tévéstúdióban. A Nagy Duett szereplőjeként drukkolhatnak neki a nézők. A műsorban Gáspár Laci a partnere.
2013.02.18. 19:59
Stop.hu
Aki tudott, villantott a Nagy Duettben
A házgyári Barbie-nak öltöztetett Détár Enikő távozott a műsorból, de nem baj, itt maradt nekünk a Csobot imitátor Erdélyi Mónika.
2013.02.17. 21:59
Velvet.hu
A Nagy Duett: <strong>Erdélyi Mónika</strong> - Gáspár Laci: I Love you Baby
A Nagy Duett: Erdélyi Mónika - Gáspár Laci: I Love you Baby
A Nagy Duett zsűrije 25 ponttal jutalmazta Cserháti Zsuzsa nótájának előadását. [Dátum: 2013.02.17. 20:44]
2013.02.17. 20:44
Zene.hu
Így akartak ártani Erdélyi Mónikának
Erdélyi Mónika autójának egymás után mindkét gumija rejtélyes körülmények között kilyukadt, ezért félórás késéssel érkezett csak meg A Nagy Duett pénteki főpróbájára -tudta meg a life.hu.
2013.02.17. 16:45
Storyonline.hu
Rejtélyes baleset érte Erdélyi Mónikát
Erdélyi Mónika autójának egymás után mindkét gumija rejtélyes körülmények között kilyukadt, ezért – hiába indult el időben – félórás késéssel érkezett csak meg A Nagy Duett pénteki főpróbájára.
2013.02.17. 12:38
168ora.hu
Baleset érte Erdélyi Mónikát
Erdélyi Mónika autójának egymás után mindkét gumija rejtélyes körülmények között kilyukadt, ezért - hiába indult el időben - félórás késéssel érkezett csak meg A Nagy Duett pénteki főpróbájára. A műsorvezető csak reménykedik abban, hogy nem szándékosan babrálták meg jó állapotú autógumijait - tudta meg a Life.hu.
2013.02.17. 07:57
Life.hu
Több mint 10 kilótól szabadult meg! <strong>Erdélyi Mónika</strong> rég volt ilyen karcsú - Ez a titka
Több mint 10 kilótól szabadult meg! Erdélyi Mónika rég volt ilyen karcsú - Ez a titka
Erdélyi Mónika A Nagy Duettről és a fogyásáról mesélt a Feminának.
2013.02.16. 09:50
Femina.hu
Erdélyi Mónikát senki nem utasíthatja
Felszabadult tinilányként énekelt Gáspár Laci mellett a Nagy Duett színpadán Erdélyi Mónika, aki továbbra sem enged régi, jól bevált stílusából: a zakó és a semlegesen lelógó haj már szinte elengedhetetlen védjegye. Stylistja szerint nem könnyű együtt dolgozni Mónikával, aki nem szívesen engedi, hogy beleszóljanak öltözködési stílusába, vagy akár hajviseletébe.
2013.02.13. 12:44
Stop.hu
Továbbra sem kupálódik Erdélyi Mónika
Féktelen tinilányként énekelt Gáspár Laci mellett A Nagy Duett színpadán Erdélyi Mónika, aki továbbra sem enged régi, jól bevált stílusából: a zakó és a semlegesen lelógó haj már szinte elengedhetetlen kelléke.
2013.02.12. 11:01
Life.hu
Bojkottálták az Edda rajongói A Nagy Duett első show-ját
Tengernyi celeb bevetésével elindult a SuperTV2 első nagyobb lélegzetű show-ja: a csatorna húsz, médiából ismert ember mellé betett még egy háromtagú zsűrit, műsorvezetőként Till Attilát, Liptai Claudiát, ráaádul bedobta még Tóth Verát és Radics Gigit, azaz mindenkit mozgósított, akit bírt. Hamar kiderült, hogy Erdélyi Mónika énekhangjával kínozni, vallatni lehet, és bármilyen furcsa vagy kellemetlen ezt leírni, Kasza Tibor popzenész néha szellemes. Az első adásban máris kiesett Görög Zita és Pataky Attila.
2013.02.10. 23:20
Origo.hu
Titkos fegyveréről vallott <strong>Erdélyi Mónika</strong>
Titkos fegyveréről vallott Erdélyi Mónika
Erdélyi Mónika lázasan készül a ma kezdődő Nagy Duettre. Elárulta, mit vetett be titkos fegyverként.
2013.02.10. 13:02
Nlcafe.hu
Boros Lajos beszólt Balázsnak, de csak finoman
Boros Lajos nem kis dolgokkal sokkolja a közvéleményt: a neves műsorvezető többek között tanulni küldené Sebestyén Balázst, pornóoperát ír és a női kielégülésért kampányol. A Story-gálán még maga Balázs is szót emelt a Bumerángért, pedig a Neo FM reggeli műsorával ősellenségek voltak.
2013.02.07. 11:46
Stop.hu
Gáspár Laci és Mónika között működik a kémia
Gáspár Laci és Mónika között működik a kémia
Erdélyi Mónikának a Megasztár első szériájában feltűnt Gáspár Laci lett a duettpartnere. A vasárnap visszatérő Nagy Duett szereplői egyre inkább összecsiszolódnak.
2013.02.06. 10:00
Nlcafe.hu
"Helló Bébi!" - Így még nem szóltak be Erdélyi Mónikának
Gáspár Laci és Mónika között működik a kémia.
2013.02.05. 20:08
Stop.hu
Bocsánatot kért Gáspár Laci
Bocsánatot kért Gáspár Laci
Gáspár Laci nagyon szégyelli, hogy nem jelent meg a Nagy Duett első próbáján, így Erdélyi Mónika hiába várt rá.
2013.02.02. 11:02
Nlcafe.hu
Erdélyi Mónika kiakad Gáspár Lacira
A Nagy Duettben párt alkotnak és az énekes nem ment el az első próbára, hiába várta Erdélyi Mónika és az egész stáb.
2013.02.01. 21:49
Mmonline.hu
Hiába várta a TV2 a másnapos Gáspár Lacit
Bőszen próbálnak A Nagy Duett szereplői a SuperTv2-re kerülő műsorra, de Erdélyi Mónika hiába várta partnerét, az nem bírt felkelni.
2013.02.01. 13:10
Origo.hu
Kiütötte magát Gáspár Laci
Kiütötte magát Gáspár Laci
Az énekes nem ment el a Nagy Duett első próbájára, mert házigazdaként hajnalig poharazgatott. Erdélyi Mónika hiába várta a duettpartnerét, s először nem is akart próbálni Gáspár Laci nélkül – írja a Blikk.
2013.02.01. 06:15
Nlcafe.hu
Kinek a produkcióját fogja tönkretenni Erdélyi Mónika?
A Mónika show egykori műsorvezetője is fellép amatőrként A Nagy Duettben. Na de kit kap vajon párként? És a másik kilenc versenyző?
2013.01.24. 19:24
Velvet.hu
Erdélyi Mónika váltott partnerekkel is el tudná képzelni
A FEM3 műsorvezetőjét is felkérték a hamarosan induló Nagy Duett műsorban való részvételre, aki örömmel mondott igent a szereplésre. Erdélyi Mónika izgatottan várja az élő adásokat, és megpróbálja kihozni magából a maximumot.
2013.01.22. 14:50
Life.hu
Erdélyi Mónika: "Enyhe szívroham futott át rajtam"
Megijedt Erdélyi Mónika, amikor felkérték arra, hogy lépjen fel a SuperTV2 A Nagy Duett című műsorában. Hozzátette, nem hiszi, hogy énekes pályára szánta a sors.
2013.01.22. 08:00
Storyonline.hu
13 kilót fogyott Erdélyi Mónika
Bombaformában tér vissza a képernyőre Erdélyi Mónika. A Nagy Duett amatőr énekesének most már igazán nem kell takargatnia idomait.
2013.01.19. 06:00
Storyonline.hu
13 kilót fogyott Erdélyi Mónika
Bombaformában tér vissza a képernyőre Erdélyi Mónika. A Nagy Duett amatőr énekesének most már igazán nem kell takargatnia idomait.
2013.01.19. 06:00
Storyonline.hu
Meghökkentő ruhát adnak a Voice énekesnőjére
Veres Mónika a Voice következő élő show-jában egy 140 négyzetméternyi helyet elfoglaló, uszályos ruhában lép majd fel.
2013.01.17. 13:30
Origo.hu
Erdélyi Mónika borítékolja magának a bukást
Erdélyi Mónika nagy bulira számít. Hamarosan énekelni fog a TV2 szuperprodukciójában, A Nagy Duettben. A műsorvezető arra is felkészült, hogy ő lesz az első kieső.
2013.01.16. 16:25
Stop.hu
A legrosszabbra is felkészült <strong>Erdélyi Mónika</strong>
A legrosszabbra is felkészült Erdélyi Mónika
Tánctudása után énekhangját is megcsillantja hamarosan Erdélyi Mónika. A műsorvezető hosszú idő után A Nagy Duettel tér vissza a képernyőre. Most kiderül: mennyire maradt egykori népszerűségéből.
2013.01.15. 07:00
Hir24.hu
Erdélyi Mónika dalra fakad, de nem beszél!
A SuperTV2 Nagy Duett című műsorában lép színpadra a műsorvezető egy profi énekes oldalán és szórakoztatja a nagyérdeműt. Nem kis bátorság kell ehhez, de Mónikában van spiritusz!
2013.01.11. 11:10
Kiskegyed.hu
Nem kér a kritikából <strong>Erdélyi Mónika</strong>
Nem kér a kritikából Erdélyi Mónika
A kibeszélőshow-k királynője, Erdélyi Mónika is dalra fakad a Super TV2 A Nagy Duett című műsorában. Azt mondja, döntéséért csak tisztelet jár, persze azért tiszteletdíjat is kap.
2013.01.11. 07:25
Borsonline.hu
Hoppá! Erdélyi Mónika is énekel A Nagy Duettben
Kökény Attila, Király Linda, Szabó Győző és Szinetár Dóra mellett Erdélyi Mónika is feltűnik a Nagy Duett színpadán.
2013.01.10. 18:19
Kiskegyed.hu
Egy Pataky Attila-Erdélyi Mónika duett húzós lenne...
Vége a titkolózásnak: itt A Nagy Duett első hat sztárja! Erdélyi Mónika, Király Linda, Szulák Andrea, Kökény Attila, Pataky Attila és Szabó Győző már most kamera elé állt, hogy a két műsorvezetővel, Liptai Claudiával és Tillával együtt egy látványos kisfilmben népszerűsítse a SuperTV2 februárban induló showját.
2013.01.10. 17:48
Stop.hu
Vége a titkolózásnak: ők lesznek a Nagy Duett énekesei
Vége a titkolózásnak: ők lesznek a Nagy Duett énekesei
Erdélyi Mónika, Király Linda, Szulák Andrea, Kökény Attila, Pataky Attila és Szabó Győző már most kamera elé állt, hogy a két műsorvezetővel, Liptai Claudiával és Tillával együtt egy látványos kisfilmben népszerűsítse a SuperTV2 februárban induló showját.
2013.01.10. 16:25
Hir24.hu
Vele házasodna össze Demcsák Zsuzsa
Vele házasodna össze Demcsák Zsuzsa
Demcsák Zsuzsa szívesen hozzámenne Brad Pitthez, erről a Mokkában beszélt a műsorvezető. Korábban hasonló megjegyzést tett a reggeli műsorban Liptai Claudia is.
2013.01.04. 13:00
Nlcafe.hu
Mónika: ez sose jött be
Erdélyi Mónika azt állítja: neki sosem sikerült úgy a szilveszter, ahogy szerette volna. A FEM3 műsorvezetője szerint az év utolsó napja olyan, mint egy parancsolt ünnep, de bevallotta: újévi fogadalmat azért ő is tesz.
2013.01.01. 06:50
Stop.hu
Mónika gyerekeinek nincs más választásuk
Erdélyi Mónika imádja a karácsonyt. A FEM3 műsorvezetője szerint gyermekei sem tehetnek mást, hiszen már jó ideje díszben áll a lakás és náluk az ünnep sem három napból áll.
2012.12.21. 08:07
Stop.hu
Erdélyi Mónika kevés pénzből gazdálkodik
Erdélyi Mónika őszintén bevallotta, hogy ő bizony nem áldoz sokat a karácsonyi díszekre. A híresség úgy gondolja, kevés pénzből is lehet meghitt hangulatot idézni.
2012.12.19. 11:03
Stop.hu
Para van! Elvesztették hangjukat a Voice sztárjai!
Nagy para van: Veres Mónika gégegyulladással, Mohamed Fatima pedig hangszálödémával készül a péntek esti első élő show-ra.
2012.12.18. 21:00
Neon.hu
Betegség miatt kétséges két Voice-os énekes szereplése
Betegség miatt kétséges két Voice-os énekes szereplése
Lebetegedtek a Voice nagyágyúi. Veres Mónika gégegyulladással, Mohamed Fatima pedig hangszálödémával készül a péntek esti első élő show-ra.
2012.12.18. 09:43
Kisalfold.hu
Betegség miatt kétséges két Voice-os énekes szereplése
Betegség miatt kétséges két Voice-os énekes szereplése
Lebetegedtek a Voice nagyágyúi. Veres Mónika gégegyulladással, Mohamed Fatima pedig hangszálödémával készül a péntek esti első élő show-ra.
2012.12.18. 09:43
Delmagyar.hu
Lebetegedtek a Voice nagyágyúi
Lebetegedtek a Voice nagyágyúi. Veres Mónika gégegyulladással, Mohamed Fatima pedig hangszálödémával készül a péntek esti első élő show-ra.
2012.12.18. 07:01
168ora.hu
Lebetegedtek a Voice nagyágyúi
Budapest — Lebetegedtek a Voice nagyágyúi. Veres Mónika (27) gégegyulladással, Mohamed Fatima (31) pedig hangszálödémával készül a péntek esti első élő show-ra.
2012.12.18. 05:15
Blikk.hu
Dopemannek hiányzik a Mónika show
Dopemannek hiányzik a Mónika show
Nosztalgiával emlegette a minap facebookos üzenőfalán Dopeman az RTL Klub egykori sikerműsorát, a Mónika show-t. Persze azt is elmagyarázta, miért jutott most eszébe a műsor.
2012.12.17. 22:10
Hir24.hu
Havas Henrik elfogadta a felkérést
Havas Henrik, a Mokka egykori műsorvezetője vendégként látogatott vissza a TV2 stúdiójába, ahol egykori műsorvezető-partnerével, Liptai Claudiával kellett beszélgetnie. A két híresség több éven keresztül együtt vezette a reggeli adást. Havas tegnap a SuperMokka vendége volt, ahol Claudiával és Till Attilával kellett egy asztalhoz ülnie.
2012.12.12. 11:19
Stop.hu
Éhezteti magát Erdélyi Mónika
Erdélyi Mónika "előkarácsonyi" diétán van. A műsorvezető elárulta: csínján bánik az édességekkel, ugyanis most nagyon oda kell figyelnie arra, hogy mit eszik, hogy majd az ünnepekkor ne kelljen ellenállnia a finom falatoknak.
2012.12.12. 09:49
Stop.hu
<strong>Erdélyi Mónika</strong> szigorú magához
Erdélyi Mónika szigorú magához
Jóideje tartja a fogyókúráját Erdélyi Mónika. A műsorvezető elárulta, olykor ő sem áll ellen a finom és hizlaló falatoknak, de most, karácsony előtt nincs helye a "bűnözésnek".
2012.12.07. 19:20
Hir24.hu
A reggeli adásban ismerte el! A magyar műsorvezető utálta kolléganőjét  - Vallomás
A reggeli adásban ismerte el! A magyar műsorvezető utálta kolléganőjét - Vallomás
Kovács Patrícia a SuperMokkában vallotta be, utálta Szabó Zsófit.
2012.12.07. 07:35
Femina.hu
Nagyra nőtt <strong>Erdélyi Mónika</strong> lánya – fotó
Nagyra nőtt Erdélyi Mónika lánya – fotó
Nagyra nőtt Erdélyi Mónika kisebbik lánya. A Fem3-hoz igazolt műsorvezető a Mokka vendége volt gyermekével, és igazi karácsonyi finomságokat készítettek.
2012.12.06. 15:00
Nlcafe.hu
Nem bír leszakadni a Mónika Show-ról az RTL Klub
A szerencsésen kimúlt  délutáni talkshow-ban - akárcsak a Balázs című műsorban - rendszeresen összeeresztett a csatorna celebeket ingyen vagy némi készpénzért pocskondiázó civileket utálatuk állítólagos tárgyával. Az RTL egy új műsorában az X-faktoros előadók fejét helyezi a színes vurstli céllövöldéjének hurkapálcikáira.
2012.11.28. 15:50
Origo.hu
Feltűnően jóban van Mónika és Joshi Bharat
Még nem kezdte el forgatni közös műsorát, de már javában készül a nagy feladatra Erdélyi Mónika és Joshi Bharat. A FEM3 csatornán adásba kerülő napi magazin során rendkívüli összhangra van szükség, ezért már most készülnek az összecsiszolódásra. A hazai kibeszélő show-k két legjellegzetesebb alakja most együtt próbál majd segíteni az emberek problémáinak megoldásában.
2012.11.28. 10:19
Stop.hu
Még el sem kezdték forgatni Joshi és Mónika műsorát
Még el sem kezdték forgatni Joshi és Mónika műsorát
Erdélyi Mónika és Joshi Bharat közös kávézásokkal és telefonbeszélgetésekkel trenírozzák magukat a közelgő tévéműsorra.
2012.11.25. 13:45
Hir24.hu
Visszaélnek Erdélyi Mónika nevével!
A népszerű műsorvezető adataival egy ismeretlen kamu profilt hozott létre a Facebookon, ezzel becsapva Mónika jóhiszemű ismerőseit és rajongóit.
2012.11.20. 14:12
Kiskegyed.hu
Erdélyi Mónikán mások segítenek
Tíz éven át oldotta meg vendégei magánéleti konfliktusait, de a saját életével kapcsolatban már nincs ilyen könnyű helyzetben. Erdélyi Mónika a Borsnak elárulta, olykor életvezetési tanácsokat kér.
2012.11.12. 15:20
Borsonline.hu
Lilu berajzolt magának még egy gyereket
Lilu három évvel ezelőtt az RTL Klub Reggeli műsorában jelentette be, hogy megszületett első gyermeke. Dávid születését követő két-három éven belül tervezte a kistestvért. Ám ezt a tervét már nem tudja megvalósítani, hiszen a műsorvezető kisfia augusztusban ünnepelte harmadik születésnapját. Lilu reggeli műsorában szokatlan módon jelezte: itt az ideje, hogy újra áldott állapotba kerüljön.
2012.11.07. 21:45
Stop.hu
Meggyilkolt kisfiúból nyereményjáték a TV2-n
Azt nem tudjuk, ki engedélyezhette ezt, azt viszont igen, hogy ehhez a húzáshoz képest a Mónika Show maga volt a mértéktartó közszolgálat.
2012.11.07. 19:15
Nyugat.hu
Erdélyi Mónika mesél az anyaság szépségeiről
Az ismert televíziós műsorvezető, Erdélyi Mónika élete két lányával együtt teljes. Mónika igazi anyuka, akinek sosem volt kérdés, hogy vállaljon-e gyermeket. A Life.hu-n egy újabb ismert édesanya mesél a gyereknevelésről.
2012.11.02. 18:10
Life.hu
Mínusz 13 kiló! A magyar műsorvezetőnő így dobta le feleslegét
Mínusz 13 kiló! A magyar műsorvezetőnő így dobta le feleslegét
A TV2-höz igazolt Erdélyi Mónika megújult külsővel vágott bele élete új szakaszába.
2012.11.02. 10:50
Femina.hu
Fenyő Iván műsorvezető lesz
Fenyő Iván lesz a SuperTV2 reggeli műsora, a november másodikán debütáló SuperMokka egyik műsorvezetője. A színész izgatottan várja élete eddigi legmerészebb sze­repét.
2012.10.26. 17:13
Blikk.hu
15 kilót adott le a magyar műsorvezetőnő - <strong>Erdélyi Mónika</strong> egykor és most
15 kilót adott le a magyar műsorvezetőnő - Erdélyi Mónika egykor és most
Erdélyi Mónika a FEM3-on tér vissza, Joshi Bharattal egy beszélgetős műsorban.
2012.10.20. 05:05
Femina.hu
Az ember, aki milliók szórakoztatásáért felel
Bűdi Szilárd tizenegy éve dolgozik különböző színpadokon. Szeret a stúdióban lenni. Dolgozott a Mónika Show-ban, a Széfben és az X-Faktorban, valamint a Megasztárban. Nincs könnyű szakmája, ő a profi tapsoltató. A bumeráng! újságírója kérdezte munkájáról.
2012.10.19. 14:19
Stop.hu
Erdélyi Mónika: Dönthettem, összeomlok, vagy talpra állok
Az elmúlt két évben keveset lehetett hallani a talkshow magyar nagyasszonyáról, Erdélyi Mónikáról. Képernyőn alig láttuk, ám mégis dolgosan teltek a napjai &#8211; tanulással, gyerekneveléssel. Ezért nem is hiányzott neki a tévé. Most mégis visszatér.
2012.10.11. 07:15
Kiskegyed.hu
Erdélyi Mónika nem akart összeomlani
Erdélyi Mónika elmúlt két éve tanulással és gyermekneveléssel telt. Most azonban visszatér a képernyőre a FEM3 csatornán, és egykori riválisa, Joshi Bharat lesz a partnere.
2012.10.10. 18:24
Stop.hu
Erdélyi Mónika csak azért sem mutatja meg
Az évekig tartó kényszerpihenő után visszatérő Mónika már egyáltalán nem enged akkora betekintést a magánéletébe, mint korábban.
2012.10.06. 12:37
Stop.hu
Erdélyi Mónika megpróbálja a lehetetlent
Erdélyi Mónika, a hazai talkshow nagyasszonya leendő munkájáról szívesen beszél, ám próbálja óvni a magánéletét.
2012.10.05. 12:22
Stop.hu
Mónika visszavágott Hajdúnak
Erdélyi Mónika lelkében már egy éve fájdalmat okoztak Hajdú Péter egy éve elhangzott, az alakjára célzott kritikus szavai. Most visszaszúrt.
2012.09.29. 08:40
Kiskegyed.hu
Mónika beolvasott Hajdúnak
Erdélyi Mónika nem felejti el Hajdú Péternek, hogy egy éve megalázó helyzetbe hozta. Bár a Frizbi vendégeként megpróbált uralkodni ellenérzésén, végül szembesítette a műsorvezetőt keserűségével.
2012.09.29. 07:39
Borsonline.hu
Life.hu exkluzív! Egymásnak esett a két hazai műsorvezető
A Frizbi felvételén esett egymásnak Erdélyi Mónika és Hajdú Péter - tudta meg a Life.hu. A két műsorvezető egy egy évvel ezelőtti konfliktus miatt szólalkozott össze.
2012.09.28. 15:28
Life.hu
Sosem volt még ennyire szexi Liptai Claudia – Fotó
Sosem volt még ennyire szexi Liptai Claudia – Fotó
A legjobb formájukban állnak ősszel kamerák elé a TV2 sztárjai. A legtöbbet Erdélyi Mónika nagy fogyásáról beszélnek, de kiderült, Tilla is vékonyabb, mint valaha és Claudián sincs nyoma a pluszkilóknak.
2012.09.28. 08:24
Hir24.hu
Erdélyi Mónika sütibe fojtja bánatát
Mónika a Mokkában elárulta, nagyon durva szénhidrátmegvonással tartja formában magát, de persze néha egy kis bűnözés belefér.
2012.09.25. 16:07
Stop.hu
Mónika elárulta, hogyan vezeti le a feszültséget
Sütésbe menekült a problémák elől Erdélyi Mónika - Amikor igazán komoly, a jövőjét érintő kérdések foglalkoztatták, a tévés háziasszony valóságos tortacsodákat készített, ezzel vezette le a feszültséget.
2012.09.24. 07:21
168ora.hu
Mónika nem enged a csábításnak
Sütésbe menekült a problémák elől Erdélyi Mónika. Amikor igazán komoly, a jövőjét érintő kérdések foglalkoztatták, a tévés háziasszony valóságos tortacsodákat készített, ezzel vezette le a feszültséget.
2012.09.23. 13:21
168ora.hu
Sütéssel fogy <strong>Erdélyi Mónika</strong>
Sütéssel fogy Erdélyi Mónika
Erdélyi Mónika készül a visszatérésre, és sokat fogyott az utóbbi időben. Közben viszont új hobbijának hódol, a sütésnek.
2012.09.23. 08:48
Nlcafe.hu
Sütésbe menekül Mónika
Budapest - Sütésbe menekült a problémák elől Erdélyi Mónika (40)! Amikor igazán komoly, a jövőjét érintő kérdések foglalkoztatták, a tévés háziasszony valóságos tortacsodákat készített, ezzel vezette le a feszültséget.
2012.09.23. 05:05
Blikk.hu
Erdélyi Mónika: ezer szó sem ér annyit, mint a tettek
Erdélyi Mónika szeretne példát mutatni lányainak. A Mónika-show egykori háziasszonya sosem saját boldogságát és lelki nyugalmát tartotta elsődlegesnek. Számára gyermekei a legfontosabbak, ezért nem félt kilépni a már nem működő párkapcsolataiból sem.
2012.09.22. 13:33
Stop.hu
Így festett Mónika 14 éve
Kevesen emlékeznek már arra, hogy Erdélyi Mónika másfél évtizeddel ezelőtt a TV2 Tények című műsorában dolgozott.
2012.09.22. 10:00
Storyonline.hu
Mónika is tapsolt, amikor elkaszálták a Mónika Show-t
Kilenc év után ért véget az RTL Klub képernyőjén a Mónika Show 2010-ben. A nagy sikerű kibeszélő műsornak már nem voltak túlságosan jó nézettségi adatai, egyszerűen elfáradt a produkció. Mónika akkoriban elzárkózott a nyilvánosságtól, most beszélt először arról, mit is érzett műsora megszűnésekor.
2012.09.21. 12:22
Stop.hu
Mónika bombaformában
Az újra szárnyaló karrier a férfiak rajongását is elhozta Erdélyi Mónika számára, aki az utóbbi időben ajánlatok tucatjait kapja férfiaktól!
2012.09.21. 09:00
Storyonline.hu
Így nézett ki <strong>Erdélyi Mónika</strong> egy évtizeddel ezelőtt - Fotó
Így nézett ki Erdélyi Mónika egy évtizeddel ezelőtt - Fotó
Kevesen emlékeznek már arra, hogy Erdélyi Mónika másfél évtizeddel ezelőtt a TV2 Tények című műsorában dolgozott. Most megmutatjuk, hogyan festett akkor a csinos tévés.
2012.09.20. 07:21
Hir24.hu
Mónika kibökte, mit vár Joshitól
Új talkshow-val tér vissza a képernyőre Erdélyi Mónika. A műsorvezető egykori riválisával, Joshi Bharattal jelentkezik hamarosan a FEM3-on. Azt mondja, most minden energiájával a nagy visszatérésre koncentrál és bátran ugrik fejest a munkába.
2012.09.20. 06:13
Stop.hu
Jópofa vitatkozás? - Mónika kibökte, mit vár Joshitól
Új talkshow-val tér vissza a képernyőre Erdélyi Mónika. A műsorvezető egykori riválisával, Joshi Bharattal jelentkezik hamarosan a FEM3-on. Azt mondja, most minden energiájával a nagy visszatérésre koncentrál és bátran ugrik fejest a munkába.
2012.09.20. 06:13
Stop.hu
Felismered? Így nézett ki <strong>Erdélyi Mónika</strong> 14 évvel ezelőtt
Felismered? Így nézett ki Erdélyi Mónika 14 évvel ezelőtt
Erdélyi Mónika ősztől újra a TV2 csoportnál, pontosabban a FEM3-on vezet majd műsort. Csak kevesen emlékeznek, de 14 évvel ezelőtt még a Tények műsorvezetője is volt!
2012.09.19. 14:45
Nlcafe.hu
Felismered? Így nézett ki <strong>Erdélyi Mónika</strong> 14 évvel ezelőtt
Felismered? Így nézett ki Erdélyi Mónika 14 évvel ezelőtt
Erdélyi Mónika ősztől újra a TV2 csoportnál, pontosabban a FEM3-on vezet majd műsort. Csak kevesen emlékeznek, de 14 évvel ezelőtt még a Tények műsorvezetője is volt!
2012.09.19. 14:45
Nlcafe.hu
Ezért került padlóra <strong>Erdélyi Mónika</strong>
Ezért került padlóra Erdélyi Mónika
Sugárzik az örömtől Erdélyi Mónika, aki hatalmas lehetőséget kapott a sorstól. A FEM3 leendő műsorvezetője azt azonban nem tagadja, sokat változott az évek során.
2012.09.19. 09:24
Hir24.hu
Erdélyi Mónika Gombos Edinát is kitúrta
Miközben riválisként harcoltak a nézettségért, titokban barátok voltak. Mónika és Joshi most együtt készít műsort, ami véget vetett Gombos Edina és a sorselemző munkakapcsolatának.
2012.09.19. 07:40
Anna.hu
Fotókon a látványos fogyás! <strong>Erdélyi Mónika</strong> top formába hozta magát - Mínusz 15 kiló
Fotókon a látványos fogyás! Erdélyi Mónika top formába hozta magát - Mínusz 15 kiló
Erdélyi Mónika szemmel láthatóan rengeteget fogyott az utóbbi időben.
2012.09.18. 13:50
Femina.hu
A TV2 sztárja nagy beismerése: Csak negyven évesen jött elő belőlem az "ember"
A csipkelődő, szókimondó Kárász Róberttől a reggeli Mokkában gyakran tartanak interjúalanyai, hiszen senkit sem kímél. Éppen ezért okozott nagy meglepetést, amikor jótékonykodásba kezdett. A "szívtelen"-nek titulált műsorvezető elárulta, minek köszönhető, hogy előjött belőle az "ember".
2012.09.18. 08:38
Life.hu
<strong>Erdélyi Mónika</strong> kitúrta Gombos Edinát
Erdélyi Mónika kitúrta Gombos Edinát
Miközben riválisként harcoltak a nézettségért, titokban barátok voltak. Mónika és Joshi most együtt készít műsort, s összefogásuk véget vetett Gombos Edina és a sorselemző munkakapcsolatának.
2012.09.18. 06:48
Borsonline.hu
Kiütötte <strong>Erdélyi Mónika</strong> Gombos Edinát
Kiütötte Erdélyi Mónika Gombos Edinát
Joshi Bharatnak le kellett mondania az eddigi műsorvezetőtársáról. A sorselemző ugyanis a jövőben a kibeszélőshow-k háziasszonyával, Erdélyi Mónikával alkot egy párost, akihez titkos barátság fűzi - írja a Bors.
2012.09.18. 04:43
Nlcafe.hu
Új feladatot kapott az egykori RTL Klub-sztár
Csak néhány hónapig láthatták a nézők Erdélyi Mónika egészséges életmóddal foglalkozó műsorát az ATV képernyőjén, mert a produkció gyorsan véget ért. Mónika azonban nem szomorkodik, hiszen új feladatok várják a FEM3 csatornán.
2012.09.17. 15:00
Mmonline.hu
Lefogyott Erdélyi Mónika - rá sem fogunk ismerni
Csak pár hónapig láthatták a nézők Erdélyi Mónika egészséges életmóddal foglalkozó műsorát az ATV képernyőjén, mert a produkció gyorsan véget ért. Mónika azonban nem szomorkodik, hiszen új feladatok várják a FEM3 csatornán.
2012.09.17. 11:56
Stop.hu
Bevált Joshi jóslata Mónikának
A TV2 nagy bejelentése után, miszerint Joshi Bharat és Erdélyi Mónika közös talk show-t kaptak a FEM3-on, a páros a Mokkában vallott viszonyukról.
2012.09.16. 10:00
Storyonline.hu
Így fogyott 15 kilót <strong>Erdélyi Mónika</strong>
Így fogyott 15 kilót Erdélyi Mónika
A Fem3 csatornán lesz újra látható Erdélyi Mónika. A súlya miatt korábban sokat kritizált műsorvezető 15 kilót fogyott.
2012.09.15. 07:00
Nlcafe.hu
Egymásnak eshet Mónika és Joshi
Egymásnak eshet Mónika és Joshi
Nagy örömmel konferálta fel a TV2 Mokkájában vendégeit Demcsák Zsuzsa. Erdélyi Mónika és Joshi Bharat elárulták, pár éve ők sem gondolták, hogy egyszer munkatársak lesznek.
2012.09.14. 17:15
Hir24.hu
Erdélyi Mónika a fájdalmasabb megoldás híve
Erdélyi Mónika és Joshi Bharat, a délutáni talkshow-műfaj két ásza egy műsorban lesz hamarosan: előbbi szerint nem elég kenegetni a sebek felszínét, utóbbi pedig úgy látja, lesznek véleménykülönbségek kettejük közt.
2012.09.14. 14:57
Origo.hu
Közös műsort kapott a két rivális tévés
Közös műsort kapott a két rivális tévés
Egykor egymás riválisai voltak, ősztől azonban közösen vezetnek műsort. Erdélyi Mónika ugyanis Joshi Bharáttal tér vissza a képernyőre.
2012.09.14. 12:00
Nlcafe.hu
15 kilót fogyott Erdélyi Mónika
Ahhoz, hogy valaki sikeres legyen a képernyőn, nem árt, ha remekül néz ki. Erdélyi Mónika is tudja ezt.
2012.09.14. 11:12
Kiskegyed.hu
Mónika a FEM3-csatornán tér vissza
Mónika a FEM3-csatornán tér vissza
15 kilótól megszabadult a nagy visszatérés előtt az RTL Klub egykori sztárja. Erdélyi Mónika ezúttal Joshi Bharattal együtt kerül képernyőre a TV2 szárnyai alatt.
2012.09.14. 11:10
Starity.hu
Teljesen átváltozott Erdélyi Mónika
A kibeszélő-show egykori háziasszonya 15 kilóval könnyebben tér vissza a képernyőre.
2012.09.14. 10:30
Storyonline.hu
Erdélyi Mónika tizenöt kilóval könnyebb lett
A FEM3-on visszatérő műsorvezető tizenöt kilót adott le az elmúlt hónapokban, és habár örül az eredménynek, még nem elégedett.
2012.09.14. 07:31
Velvet.hu
Mónika 15 kilóval könnyebben kezd a TV2-n - fotó
Az RTL Klub egykori arca két éve él civilként. Bár Erdélyi Mónika korábban szinte mindennap képernyőn volt, hamar megszokta a reflektorfény hiányát.
2012.09.14. 06:57
Borsonline.hu
Erre senki sem számított - Mónikával vág vissza a TV2
Bemutatta új stratégiáját és megújuló csatornáinak programjait a TV2. Az őszi sajtótájékoztatón nemcsak egy új csatornáról és új műsorokról esett szó, de megjelentek új képernyős arcok is az eseményen. Az egyik nagy meglepetés Erdélyi Mónika volt, aki a FEM3 csatornán tér vissza a képernyőre.
2012.09.13. 18:30
Stop.hu
Erdélyi Mónika több kilótól megszabadulva, topformában tér vissza
Bombaformában, több kilótól megszabadulva tűnik fel hamarosan Erdélyi Mónika a FEM3 csatornán, ahol Joshi Bharattal fog közösen műsort vezetni.
2012.09.13. 16:03
Life.hu
Közös napi műsort kapott Erdélyi Mónika és Joshi Bharat
A Fem3 csatornán találkozik a két egykori rivális, ezúttal egy műsorban.
2012.09.13. 15:27
Origo.hu
<strong>Erdélyi Mónika</strong> ismét képernyőn! A TV2 csapatát erősíti
Erdélyi Mónika ismét képernyőn! A TV2 csapatát erősíti
Erdélyi Mónika a TV2 Csoport FEM3 csatornáján talk show-t vezet majd Joshi Bharattal.
2012.09.13. 15:05
Femina.hu
Friss!  Liptai Claudia újra képernyőn
Friss! Liptai Claudia újra képernyőn
Erdélyi Mónika Joshi Bharattal vezet majd közös műsort a FEM3-on, Liptai Claudia és Tilla pedig a SuperTV2-n kap délelőtti beszélgetős műsort - derült ki a TV2 sajtótájékoztatóján.
2012.09.13. 14:33
Hir24.hu
Meglepő bejelentés! A konkurenciánál tér vissza az RTL Klub egykori sztárja
Óriási bejelentéssel készült a TV2 a csatorna új műsorstruktúrájáról szóló sajtótájékoztatón. Erdélyi Mónika visszatér a képernyőre - tudtuk meg a Life.hu eseményen tartózkodó munkatársától.
2012.09.13. 12:19
Life.hu
Olimpikonokkal vár a Pesti Broadway Fesztivál
Olimpikonokkal vár a Pesti Broadway Fesztivál
Szeptember 15-én és 16-án rendezi meg a Budapesti Operettszínház az Évadnyitó Pesti Broadway Fesztivált - idén, a" Csillagok éve" jegyében. Különlegességekben, meglepetésekben ezúttal sem lesz hiány, sőt, ráhangolásként az Operett sztárjai már szeptember 14-én is fellépnek! A Budapesti Operettszínházban a „Csillagok éve" igazából már nyáron elkezdődött, a Baján, tízezer néző előtt hatalmas sikert aratott Miss Saigon felújításával, amely az idei évad nyitódarabja lesz. A produkció immár hivatalos, „szabadtéri nyitánya" azonban az Évadnyitó Pesti Broadway Fesztiválon sem marad el. A legkitartóbb fesztiválozókat nem csak szabadtéri programok várják: a Raktárszínházban tekinthető meg szeptember 15- én és 16-án este 22 órakor, a Pesti Broadway Stúdió növendékeinek nagysikerű vizsgaelőadása, Pintér Béla - Darvas Benedek Parasztopera című műve, Földes Tamás rendezésében . Az Évadnyitó Pesti Broadway Fesztivál műsorvezetői Peller Anna és Csonka András lesznek. Részletes program Szeptember 14. - Válogatás premierekből és repertoár-előadásokból A fesztiválhangulat már pénteken bekúszik a Pesti Broadway-ra. Esteste, a Thália Színház által szervezett Vidéki Színházak Fesztiválja keretében színpadra lépnek az Operett sztárjai. Este fél héttől Dancs Annamari, Vágó Bernadett, Feke Pál, Homonnay Zsolt, Kocsis Dénes, Mészáros Árpád Zsolt, Peller Károly és Szerényi László mutatja be a premierek és repertoár-előadások, például a Marica grófnő, az Ördögölő Józsiás, a Veled, uram!, a Miss Saigon, az Elisabeth, a Viktória, a Ghost és a Rebecca legnépszerűbb slágereit. Szeptember 15. - a Tháliával és olimpikonokkal közösen A szombaton a délutáni első program is a Tháliával és a vidéki teátrumokkal közös fellépések jegyében zajlik. Az Országos Zenehíd elnevezésű műsorban a fesztivál közönsége a szolnoki Szigligeti Színház, a Pécsi Nemzeti Színház, a veszprémi Petőfi Színház, a Miskolci Nemzeti Színház, az egri Gárdonyi Géza Színház, a kecskeméti Katona József Színház, a székesfehérvári Vörösmarty Színház, a Szegedi Nemzeti Színház és a Kassai Thália Színház legkiválóbb előadóit, valamint a Budapesti Operettszínház művészeit láthatja egy színpadon. Az Évadnyitó Pesti Broadway Fesztivál hivatalos, ünnepélyes megnyitója délután öt órakor lesz. Ezt követően Marica grófnő és az Operett többi „kékvérűje" penderül a pódiumra - a Rebecca, az Elisabeth, a Mágnás Miska, a Lili bárónő, a Veled, Uram!, valamint a Rómeó és Júlia új beállói mutatkoznak be, s természetesen az idei évad első premierje, a Marica Grófnő dallamai is felcsendülnek majd. Színpadra lép: Bordás Barbara, Dancs Annamari, Füredi Nikolett, Kalocsai Zsuzsa, Kapócs Zsóka, Lehoczky Zsuzsa, Molnár Ágnes, Peller Anna, Siménfalvy Ágota, Szendy Szilvi, Vágó Bernadett, Boncsér Gergely, Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Jantyik Csaba, Kerényi Miklós Máté, Kocsis Dénes, Peller Károly és Szabó P. Szilveszter. Fél héttől az Operettszínház csapatai és olimpikon vendégeik ZeneiOlimpiáján szurkolhat a nagyérdemű. Rómeók, Mercutiók, Benvoliók, Szépségek és Szörnyetegek, Szilviák, Edvinek, Stázik és Bónik, szép nyári napozók, szubrettek és táncos-komikusok ezúttal a versenypályán jönnek össze. A bemelegítést követően váltófutásban, labdajátékokban, vizes versenyszámokban, öttusában, súlyemelésben mérik össze tudásukat. Fél nyolckor aztán új értelmet nyer a szinte szállóigévé vált filmcím, "Sztárom a párom". Hogy ki, kinek a sztárja és párja, vagy párjának a sztárja lesz, azt Dancs Annamari, Fischl Mónika, Füredi Nikolett, Kékkovács Mara, Oszvald Marika, Siménfalvy Ágota, Szendy Szilvi, Vágó Bernadett, Vörös Edit, Boncsér Gergely, Brasch Bence, Dézsy Szabó Gábor, Dolhai Attila, Faragó András, Homonnay Zsolt, Kádár Szabolcs, Kocsis Dénes, Mészáros Árpád Zsolt, Peller Károly és Szabó P. Szilveszter kombinálja össze. Az Operettszínház örökifjú és még ifjabb generációjának képviselői a legkülönbözőbb párosításokban - a Szép nyári napból, A víg özvegyből, a Rudolfból, az Elisabethből, a Csókos asszonyból, A Csárdáskirálynőből, a Marica grófnőből és A Szépség és a Szörnyetegből varázsolnak igazi bulihangulatot a szombati nap végére. Szeptember 16. - Nyilvános meghallgatás Vasárnap két órától négy óráig valódi csemegében lesz része a legelszántabb fesztiválozóknak: a Bohém Casting valóban bohém castingjára kerül sor a Színház előcsarnokában. Nyilvános meghallgatás lesz a közönség számára, Virág szerepére, videofelvétellel, Brasch Bence és Kelemen Dániel vezetésével. Aki kedvet érez ehhez, s vállalna szereplést akár az előadásban is, próbafelvételre jelentkezhet a broadway@operett.hu címen. A vállalkozó szellemű jelöltnek csupán néhány sort kell énekelni, melyben természetesen Marcell és Tamás alakítója segít majd. Ezzel egy időben, a szabadtéri színpadon a PBS MIX - a Pesti Broadway Stúdió növendékei különleges meglepetésekkel várják az érdeklődőket. Három órától pedig a Musical Együttes és a Pesti Broadway Stúdió végzett növendékeinek show-ja következik, melynek címe: 50% anszamb-lé - nyomokban stúdiósokat tartalmazhat. Négy órakor kezdődik az Operett Activity, játékos kvízműsor, a közönség bevonásával. Nézők és az Operettszínház sztárja együtt mutogathatják el, írhatják körbe vagy rajzolhatják le az operett- és musical műfajának legösszetettebb kifejezéseit. Mindeközben lesz Ábrahám-show a komponista legnagyobb slágereivel, elsősorban az idei évad második nagy operett-premierjéből, a Viktóriából, valamint a Bál a Savoyban című előadásból Bordás Barbara, Dancs Annamari, Fischl Mónika, Kékkovács Mara, Oszvald Marika, Szendy Szilvi, Peller Anna, Vörös Edit, Dolhai Attila, Kerényi Miklós Máté, Kökény Pál, Peller Károly, Vadász Dániel énekel majd dalokat, s persze versenyez is a legjobb activity-játékos címért. Kora este egy igazi különlegességre kerül sor. A blokk címe: Az 'Én táncolnék veled'-től a 'Hogyha kell egy tánc'-ig. Az Elisabeth nagy párosa, Janza Kata és Szabó P. Szilveszter műsora sok izgalmas produkciót és szerepcserét tartogat... Háromnegyed héttől varázslatos alakok lepik el a színpadot: a Ghost és az Ördögölő Józsiás ördögei, szellemei, s mindenféle különleges lényei. Bordás Barbara, Dancs Annamari, Nádasi Veronika, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi, Feke Pál, Mészáros Árpád Zsolt, Kocsis Dénes, Szerényi László bújnak nem evilági bőrbe. A Pesti Broadway Fesztiválunkat zárórendezvénye idén is, a vasárnap háromnegyed nyolckor kezdődő Retro Party, ahol ezúttal is a hatvanas-hetvenes-nyolcvanas-kilencvenes évek és a XXI. század diszkóslágereit szólaltatja meg Bordás Barbara, Füredi Nikolett, Janza Kata, Kékkovács Mara, Lukács Anita, Nádasi Veronika, Peller Anna, Siménfalvy Ágota, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi, Vörös Edit, Bálint Ádám, Homonnay Zsolt, Kocsis Dénes, Mészáros Árpád Zsolt, Peller Károly és Szerényi László.
2012.09.12. 08:01
Szinhaz.hu
Olimpikonokkal vár az Évadnyitó Pesti Broadway Fesztivál
Olimpikonokkal vár az Évadnyitó Pesti Broadway Fesztivál
Szeptember 15-én és 16-án rendezi meg a Budapesti Operettszínház az Évadnyitó Pesti Broadway Fesztivált - idén, a" Csillagok éve" jegyében. Különlegességekben, meglepetésekben ezúttal sem lesz hiány, sőt, ráhangolásként az Operett sztárjai már szeptember 14-én is fellépnek! A Budapesti Operettszínházban a „Csillagok éve" igazából már nyáron elkezdődött, a Baján, tízezer néző előtt hatalmas sikert aratott Miss Saigon felújításával, amely az idei évad nyitódarabja lesz. A produkció immár hivatalos, „szabadtéri nyitánya" azonban az Évadnyitó Pesti Broadway Fesztiválon sem marad el. A legkitartóbb fesztiválozókat nem csak szabadtéri programok várják: a Raktárszínházban tekinthető meg szeptember 15- én és 16-án este 22 órakor, a Pesti Broadway Stúdió növendékeinek nagysikerű vizsgaelőadása, Pintér Béla - Darvas Benedek Parasztopera című műve, Földes Tamás rendezésében . Az Évadnyitó Pesti Broadway Fesztivál műsorvezetői Peller Anna és Csonka András lesznek. Részletes program Szeptember 14. - Válogatás premierekből és repertoár-előadásokból A fesztiválhangulat már pénteken bekúszik a Pesti Broadway-ra. Esteste, a Thália Színház által szervezett Vidéki Színházak Fesztiválja keretében színpadra lépnek az Operett sztárjai. Este fél héttől Dancs Annamari, Vágó Bernadett, Feke Pál, Homonnay Zsolt, Kocsis Dénes, Mészáros Árpád Zsolt, Peller Károly és Szerényi László mutatja be a premierek és repertoár-előadások, például a Marica grófnő, az Ördögölő Józsiás, a Veled, uram!, a Miss Saigon, az Elisabeth, a Viktória, a Ghost és a Rebecca legnépszerűbb slágereit. Szeptember 15. - a Tháliával és olimpikonokkal közösen A szombaton a délutáni első program is a Tháliával és a vidéki teátrumokkal közös fellépések jegyében zajlik. Az Országos Zenehíd elnevezésű műsorban a fesztivál közönsége a szolnoki Szigligeti Színház, a Pécsi Nemzeti Színház, a veszprémi Petőfi Színház, a Miskolci Nemzeti Színház, az egri Gárdonyi Géza Színház, a kecskeméti Katona József Színház, a székesfehérvári Vörösmarty Színház, a Szegedi Nemzeti Színház és a Kassai Thália Színház legkiválóbb előadóit, valamint a Budapesti Operettszínház művészeit láthatja egy színpadon. Az Évadnyitó Pesti Broadway Fesztivál hivatalos, ünnepélyes megnyitója délután öt órakor lesz. Ezt követően Marica grófnő és az Operett többi „kékvérűje" penderül a pódiumra - a Rebecca, az Elisabeth, a Mágnás Miska, a Lili bárónő, a Veled, Uram!, valamint a Rómeó és Júlia új beállói mutatkoznak be, s természetesen az idei évad első premierje, a Marica Grófnő dallamai is felcsendülnek majd. Színpadra lép: Bordás Barbara, Dancs Annamari, Füredi Nikolett, Kalocsai Zsuzsa, Kapócs Zsóka, Lehoczky Zsuzsa, Molnár Ágnes, Peller Anna, Siménfalvy Ágota, Szendy Szilvi, Vágó Bernadett, Boncsér Gergely, Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Jantyik Csaba, Kerényi Miklós Máté, Kocsis Dénes, Peller Károly és Szabó P. Szilveszter. Fél héttől az Operettszínház csapatai és olimpikon vendégeik ZeneiOlimpiáján szurkolhat a nagyérdemű. Rómeók, Mercutiók, Benvoliók, Szépségek és Szörnyetegek, Szilviák, Edvinek, Stázik és Bónik, szép nyári napozók, szubrettek és táncos-komikusok ezúttal a versenypályán jönnek össze. A bemelegítést követően váltófutásban, labdajátékokban, vizes versenyszámokban, öttusában, súlyemelésben mérik össze tudásukat. Fél nyolckor aztán új értelmet nyer a szinte szállóigévé vált filmcím, "Sztárom a párom". Hogy ki, kinek a sztárja és párja, vagy párjának a sztárja lesz, azt Dancs Annamari, Fischl Mónika, Füredi Nikolett, Kékkovács Mara, Oszvald Marika, Siménfalvy Ágota, Szendy Szilvi, Vágó Bernadett, Vörös Edit, Boncsér Gergely, Brasch Bence, Dézsy Szabó Gábor, Dolhai Attila, Faragó András, Homonnay Zsolt, Kádár Szabolcs, Kocsis Dénes, Mészáros Árpád Zsolt, Peller Károly és Szabó P. Szilveszter kombinálja össze. Az Operettszínház örökifjú és még ifjabb generációjának képviselői a legkülönbözőbb párosításokban - a Szép nyári napból, A víg özvegyből, a Rudolfból, az Elisabethből, a Csókos asszonyból, A Csárdáskirálynőből, a Marica grófnőből és A Szépség és a Szörnyetegből varázsolnak igazi bulihangulatot a szombati nap végére. Szeptember 16. - Nyilvános meghallgatás Vasárnap két órától négy óráig valódi csemegében lesz része a legelszántabb fesztiválozóknak: a Bohém Casting valóban bohém castingjára kerül sor a Színház előcsarnokában. Nyilvános meghallgatás lesz a közönség számára, Virág szerepére, videofelvétellel, Brasch Bence és Kelemen Dániel vezetésével. Aki kedvet érez ehhez, s vállalna szereplést akár az előadásban is, próbafelvételre jelentkezhet a broadway@operett.hu címen. A vállalkozó szellemű jelöltnek csupán néhány sort kell énekelni, melyben természetesen Marcell és Tamás alakítója segít majd. Ezzel egy időben, a szabadtéri színpadon a PBS MIX - a Pesti Broadway Stúdió növendékei különleges meglepetésekkel várják az érdeklődőket. Három órától pedig a Musical Együttes és a Pesti Broadway Stúdió végzett növendékeinek show-ja következik, melynek címe: 50% anszamb-lé - nyomokban stúdiósokat tartalmazhat. Négy órakor kezdődik az Operett Activity, játékos kvízműsor, a közönség bevonásával. Nézők és az Operettszínház sztárja együtt mutogathatják el, írhatják körbe vagy rajzolhatják le az operett- és musical műfajának legösszetettebb kifejezéseit. Mindeközben lesz Ábrahám-show a komponista legnagyobb slágereivel, elsősorban az idei évad második nagy operett-premierjéből, a Viktóriából, valamint a Bál a Savoyban című előadásból Bordás Barbara, Dancs Annamari, Fischl Mónika, Kékkovács Mara, Oszvald Marika, Szendy Szilvi, Peller Anna, Vörös Edit, Dolhai Attila, Kerényi Miklós Máté, Kökény Pál, Peller Károly, Vadász Dániel énekel majd dalokat, s persze versenyez is a legjobb activity-játékos címért. Kora este egy igazi különlegességre kerül sor. A blokk címe: Az 'Én táncolnék veled'-től a 'Hogyha kell egy tánc'-ig. Az Elisabeth nagy párosa, Janza Kata és Szabó P. Szilveszter műsora sok izgalmas produkciót és szerepcserét tartogat... Háromnegyed héttől varázslatos alakok lepik el a színpadot: a Ghost és az Ördögölő Józsiás ördögei, szellemei, s mindenféle különleges lényei. Bordás Barbara, Dancs Annamari, Nádasi Veronika, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi, Feke Pál, Mészáros Árpád Zsolt, Kocsis Dénes, Szerényi László bújnak nem evilági bőrbe. A Pesti Broadway Fesztiválunkat zárórendezvénye idén is, a vasárnap háromnegyed nyolckor kezdődő Retro Party, ahol ezúttal is a hatvanas-hetvenes-nyolcvanas-kilencvenes évek és a XXI. század diszkóslágereit szólaltatja meg Bordás Barbara, Füredi Nikolett, Janza Kata, Kékkovács Mara, Lukács Anita, Nádasi Veronika, Peller Anna, Siménfalvy Ágota, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi, Vörös Edit, Bálint Ádám, Homonnay Zsolt, Kocsis Dénes, Mészáros Árpád Zsolt, Peller Károly és Szerényi László.
2012.09.12. 08:01
Szinhaz.hu
Megvannak a legjobb karmesterek - Verseny az Operettszínházban
Megvannak a legjobb karmesterek - Verseny az Operettszínházban
Hatalmas volt az érdeklődés a Budapesti Operettszínház harmadik nagy zenei megmérettetése, az Aranypálca - Kálmán Imre Nemzetközi Operett-Musical Karmesterverseny iránt, amelyre Dél- és Észak-Amerikából, Európából, Ázsiából és Ausztráliából is érkeztek dirigensek. 2012-ben, Kálmán Imre születésének 130. évfordulóján rendezik meg a versenyt. A verseny célja lehetőséget adni különböző országokból érkező tehetséges fiatal karmesterek megmérettetésére, emellett a világhírű klasszikus magyar operettek népszerűsítése, illetve a méltó utódok, a kortárs magyar musicalszerzők darabjainak nemzetközi megismertetése. Végül, de nem utolsósorban pedig nemzeti értéket, magas színvonalú zeneiséget képviselő, de mégis szórakoztató televíziós műsorsorozat készítése zenés színházi körülmények között. Az elődöntők a világ nagyvárosaiban zajlottak, többek között Moszkvában, Szentpétervárott, Graz-ban, Münchenben, Triesztben, Kolozsváron, illetve Japán, Ausztrália, az Egyesült Államok és Izrael egy-egy nagyvárosában. A magyarországi elődöntőre pedig Budapesten került sor, szeptember elején. Mintegy száz dirigens jelentkezett a világ minden tájáról! Az utoljára megrendezett elődöntőre Budapesten került sor szeptember 4-én, ahol ugyancsak jeles nemzetközi mezőny jelent meg, s dirigálta az Operettszínház szólistáit. Közülük négy versenyzőt juttatott tovább a szaktekintélyekből - Makláry László karmester, a teátrum főzeneigazgatója, a grémium elnöke, Frankó Tünde operaénekes, Kocsár Balázs karmester, a Budapesti Tavaszi Fesztivál zeneigazgatója, Lőrinczy György producer-menedzser, a Pentaton Művész- és Koncertügynökség ügyvezetője - álló grémium. Két magyar, Erdélyi Dániel és Balassa Krisztián, illetve két, Budapestre jelentkezett külföldi dirigens, Masayuki Carvalho japán-brazil és Tomasz Biernacki lengyel versenyző került a középdöntőbe. A zsűri az esetleges visszalépések miatt tartalék-versenyzőket is választott. A többi elődöntő-helyszínről 8 dirigens került a második fordulóba, a többi között Szentpétervárról, Grazból, Moszkvából, Triesztből, Amerikából. Ilya Gaisin (Oroszország), Artem Gladkov (Oroszország), Pierre Hoppé (Franciaország), Sung-Joon Kwon (Dél-Korea), Tania Morandini (Olaszország), Danko Drusko (Németország), Roberto Palmer (Spanyolország-Egyesült Államok) és Carolyn Watson (Ausztrália) érkezik a Budapesti Operettszínházban megrendezésre kerülő nagyszabású középdöntőre. Szeptember 21-22-én tehát a legjobb 12 operett-musical karmester dirigálja a Budapesti Operettszínház szólistáit, valamint zene- és énekkarát. Két estén át, a látványos gálában olyan sikeroperettek és -musicalek népszerű részletei csendülnek fel, mint A Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Cigányszerelem, a Denevér, a Cirkuszhercegnő, A Bajadér, a Rudolf, a Rómeó és Júlia, az Elisabeth, Az Operaház fantomja, a Szentivánéji álom, az István, a király, a Jekyll és Hyde, a Miss Saigon, a Rebecca és az Abigél. A dalokat olyan remek művészek szólaltatják meg, mint Oszvald Marika, Kalocsai Zsuzsa, Janza Kata, Fischl Mónika, Frankó Tünde, Bordás Barbara, Szulák Andrea, Szendy Szilvi, Kékkovács Mara, Peller Anna, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi, Dancs Annamari, Lukács Anita, Nádasi Veronika, Csengeri Ottília, Dolhai Attila, Feke Pál, Földes Tamás, Mészáros Árpád Zsolt, Szabó P. Szilveszter, Boncsér Gergely, Faragó András, Peller Károly, Németh Attila, Vadász Dániel, Vadász Zsolt, Kerényi Miklós Máté, Kocsis Dénes és Brasch Bence - vagyis gyakorlatilag összes sztár színpadra lép! A szeptember 21-i és 22-i színpadi show-kat a Duna Televízió rögzíti, s négy alkalommal sugározza majd, ötödszörre pedig az október 27-i döntő kerül a képernyőre, melyben a legjobb öt dirigens mérettetik majd meg, hasonló nagyszabású gála alkalmával. A karmestereket a középdöntőben 4 tagú, nemzetközi szakemberekből álló zsűri értékeli, melynek tagja: Tokody Ilona Kossuth-díjas operaénekes, Lévay Szilveszter Grammy-díjas zeneszerző, Kesselyák Gergely Liszt-díjas karmester és Kerényi Miklós Gábor - KEROŸŸ Kossuth-díjas rendező. Minden versenyző 3-3 számot vezényel majd: egy szólót, egy duettet és egy látványos tutti-részletet - a Budapesti Operettszínház Musical Együttesével, Ének-, Zene- és Balettkarával. Érdemes tehát jegyet váltani szeptember 21-22-ére, hiszen a nézők egy nem mindennapi, látványos show-műsor keretei között zajló verseny tanúi lehetnek! További fotók az elődöntőről: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.   Forrás: Budapesti Operettszínház
2012.09.10. 07:00
Szinhaz.hu
Visszatérők és meglepetések az Operettszínházban
Visszatérők és meglepetések az Operettszínházban
2012/2013-as évad első két hónapjában sok régi siker tér vissza, izgalmas szereposztásban, újra az Operettszínházban köszönthetjük Marica grófnőt, és sor kerül egy nemzetközi karmesterversenyre is! A szeptember-októberi hónapokra már kaphatók jegyek. Immáron több mint tíz esztendeje a Marica grófnővel nyitott az újjáépített Budapesti Operettszínház, és most visszatér a legismertebb magyar arisztokrata: Marica grófnő, méghozzá ismét KEROŸ rendezésében. Csodaszép szólók, andalító duettek, vérpezsdítő táncok, látványos revü és igazi magyaros mulatás; Szép város Kolozsvár, Hej, cigány, Szent Habakuk, Ringó vállú csengeri violám - mindenkinek ismerős dallamok. Ha A Csárdáskirálynő Kálmán Imre legtöbbet játszott műve, akkor kétségkívül a Marica grófnő a legizgalmasabb és legkedveltebb... Ami nem csoda, hiszen egy slágerekkel teli, különleges, mégis korszerű történet elevenedik meg, különböző, saját maguk gyártotta hazugságok hálójában vergődő szerelmes emberekről! A 2012. október 19-től ismét megtekinthető Maricának ezt a rendezését Budapesten kívül Szentpéterváron, Jekatyerinburgban és Bécsben is látni lehet. A címszerepet most Bordás Barbara és Fischl Mónika alakítja, de társuk lesz a játékban Vadász Dániel, Vadász Zsolt, Dancs Annamari, Szendy Szilvi, Kerényi Miklós Máté, Lehoczky Zsuzsa, Felföldi Anikó, Peller Károly, Földes Tamás, Faragó András és Dézsy Szabó Gábor. Fontos eseménye lesz az őszi hónapoknak a Lehár Ferenc Nemzetközi Operett Énekverseny és a Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical Énekverseny után meghirdetett újabb nagyszabású nemzetközi megmérettetés, az Aranypálca - Kálmán Imre Nemzetközi Operett-Musical Karmesterverseny. A moszkvai, szentpétervári, graz-i, trieszti, kolozsvári, illetve kínai, japán, amerikai, ausztrál és persze magyar elődöntők után a látványos középdöntőknek, amit a Duna Televízió rögzít majd, a Budapesti Operettszínház ad otthont szeptember 21-én és 22-én. A felvétel négy részben lesz látható a képernyőn. A sorozat záróeseményére, a nagyszabású döntőre szintén a Budapesti Operettszínházban kerül sor 2012. október 27-én, a Magyar Operett Napja és Kálmán Imre születésének 130. évfordulója alkalmából. Az eseményt a magyar közszolgálati televízió közvetíti. Mindkét forduló látványos színpadi show lesz, a főszerepben természetesen a legjobb karmesterekkel, no és operett-, musicalsztárokkal, például Dolhai Attilával, Janza Katával, Szabó P. Szilveszterrel, Mészáros Árpád Zsolttal, Kerényi Miklós Mátéval, Kalocsai Zsuzsával, Fischl Mónikával, Oszvald Marikával, Szendy Szilvivel, Peller Károllyal, Faragó Andrással, valamint a Musical Együttessel, zene-, ének- és balettkarral! De a Csillagok éve első két hónapjában - sokszor frissült szereposztással - olyan remek előadások is visszatérnek, mint a nyáron ismét hatalmas szabadtéri sikert aratott Miss Saigon, a Szép nyári nap és a Cigányszerelem olyan vendégművészekkel, mint Szulák Andrea, Verebes István és Csonka András, az ötszázadik előadáshoz közeledő Rómeó és Júlia, A Csárdáskirálynő, a Rebecca, a remekül sikerült németországi turnéról visszatért A Szépség és a Szörnyeteg, a Veled, Uram!, a Menyasszonytánc, a Szentivánéji álom, a Mágnás Miska, a Lili bárónő, a Tavaszébredés és az Erdei kalamajka. A 2012. szeptemberi és októberi előadásokra már válthatók belépők a Jegypénztárban, Szervezési és Közönségkapcsolati Irodában, továbbra is nyitva tartó pavilonban, az Andrássy út-Nagymező utca sarkán, valamint az ismert elárusító helyeken, illetve az Interticket weboldalán, ahol rögtön kis is nyomtathatja jegyét! Forrás: Budapesti Operettszínház
2012.08.29. 10:24
Szinhaz.hu
Őrült összeget bukott az RTL Klub
Az RTL Klub tegnap töltötte le azt a 720 perces felfüggesztést, amit a Médiahatóság még a Mónika-show című műsorért ítélt meg a csatornának.
2012.08.07. 11:25
Kiskegyed.hu
Félmilliárdtól esett el tegnap az RTL Klub
Az RTL Klub tegnap töltötte le azt a 720 perces felfüggesztést, amit a Médiahatóság még a Mónika-show című műsorért ítélt meg a csatornának. A büntetést 12.00 és 24.00 között hajtotta végre a kereskedelmi adó, így ebben az idősávban minden műsor elmaradt, többek között a délutáni sorozatok, a Híradó, a Fókusz, a Bújj, bújj, szőke című film és a CSI: Helyszínelők.
2012.08.07. 09:22
Stop.hu
Mónika sötétséget hozott az RTL Klubra
Mónika sötétséget hozott az RTL Klubra
Noha évekkel ezelőtt távozott a csatornától, tegnap Erdélyi Mónika műsora miatt 12 órára mindenki más is eltűnt az RTL Klub képernyőjéről.
2012.08.07. 07:36
Borsonline.hu
Soha nem látott büntetést törleszt az RTL Klub
Túl bulvárosan mutatta be a Mónika-show tinilányok állítólagos megerőszakolásának tragikus történetét még 2009-ben, ezért sötétült el hétfőn fél napra az RTL Klub. Az elsötétítés miatt nagyságrendileg 20-25 millió forintot veszít a reklámbevételeiből.
2012.08.06. 19:51
Origo.hu
Elsötétült az RTL Klub – se kép, se hang
Az RTL Klub augusztus 6-án hétfőn tölti le azt a 720 perces felfüggesztést, amit a Médiahatóság még a Mónika-show című műsor miatt ítélt meg a csatornának – olvasható az rtlklub.hun.
2012.08.06. 13:28
168ora.hu
Éjfélig sötét képernyőt kapnak az RTL Klub nézői
A Mónika show miatt szabták ki rájuk a 720 perces elsötétítést.
2012.08.06. 12:05
Velvet.hu
 12 órás elsötétítés jön az RTL Klubon
12 órás elsötétítés jön az RTL Klubon
Az RTL Klub augusztus 6-án hétfőn tölti le azt a 720 perces felfüggesztést, amit a Médiahatóság még a Mónika-show című műsorért ítélt meg a csatornának – olvasható a csatorna közleményében.
2012.08.06. 10:39
Life-style.hu
12 órára elsötétül hétfőn az RTL Klub
12 órára elsötétül hétfőn az RTL Klub
Egy 2009 márciusi Mónika show miatti büntetését tölti le hétfőn az RTL Klub, emiatt 12 órától éjfélig elsötétül a csatorna. Az ORTT azért szabta ki anno a 720 perces elsötétítést, mert az RTL Klub megsértette a médiatörvény kiskorúak védelmére vonatkozó rendelkezéseit. [...] Bővebben! Komment (18)
2012.08.06. 10:36
Mandiner.hu
Fél napra elsötétül az RTL
Fél napra elsötétül az RTL
A szigorú büntetést még a Mónika-show miatt kapta a kereskedelmi csatorna.
2012.08.06. 10:33
Hir24.hu
Ma nincs RTL Klub
Déli 12 óra és éjfél között minden műsor elmarad a kereskedelmi csatornán - még a Mónika-show miatt kapott büntetése miatt sötétül el 720 percre az adó.
2012.08.06. 10:25
Mediainfo.hu
12 órás adásszünet az RTL Klubnál
Az elsötétítésre augusztus 6-án dél és éjfél között kell számítani. Egy régebbi Mónika-show miatt nem lesz adás.
2012.08.06. 10:07
Napiaszonline.hu
Elsötétül az RTL Klub
Az RTL Klub augusztus 6-án hétfőn tölti le azt a 720 perces felfüggesztést, amit a Médiahatóság még a Mónika-show című műsorért ítélt meg a csatornának.
2012.08.06. 10:00
Mmonline.hu
Félnapos sötétségbe borul az RTL Klub
Félnapos sötétségbe borul az RTL Klub
Az RTL Klub augusztus 6-án hétfőn tölti le azt a 720 perces felfüggesztést, amit a Médiahatóság még a Mónika-show című műsorért ítélt meg a csatornának.
2012.08.06. 09:41
Starity.hu
12 órás elsötétítés az RTL Klubon
Az RTL Klub augusztus 6-án hétfőn tölti le azt a 720 perces felfüggesztést, amit a Médiahatóság még a Mónika-show című műsorért ítélt meg a csatornának.
2012.08.06. 09:40
Blikk.hu
12 órára elsötétül az RTL - visszacsapott a Mónika Show
Az RTL Klub augusztus 6-án hétfőn tölti le azt a 720 perces felfüggesztést, amit a Médiahatóság még a Mónika-show című műsorért ítélt meg a csatornának.
2012.08.06. 09:35
Stop.hu
Felháborodtak Bochkor szövege miatt a világbajnok tőrözők
Az 1987-ben világbajnoki címet szerző női tőrcsapat tagjai közleményt adtak ki, miután Bochkor Gábor műsorvezető az általa is vezetett reggeli rádióműsorban megjegyzést tett a Szilágyi Áron olimpiai győzelmét közvetítő Horváth Mariann korábbi világbajnok vívó teljesítményére.
2012.08.03. 22:03
Life-style.hu
Bálint Toncsi nem kapott röhögőgörcsöt Földesi-Szabó bejelentésétől
Földesi-Szabó László korábban azt nyilatkozta a Mokkában, hogy nem akarja elperelni közös gyermeküket Bálint Antóniától, viszont azt kérte, vizsgálják ki, normális-e, hogy a műsorvezető még mindig alkalmazza a "cicizést" kislányán. A TV2 reggeli műsorában most Toncsi álláspontját ügyvédje, dr. Gerencsér András közvetítette.
2012.08.02. 11:37
Stop.hu
Nyerj jegyet a The Blues Brothers koncert-showra
Nyerj jegyet a The Blues Brothers koncert-showra
A nyár legpörgősebb zenés szabadtéri produkciója! A világhírű Blues Brothers-dalokból készült már film és színházi előadás is. A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a látványos koncert-show változatot láthatják a nézők, először Magyarországon, magyarul 2012. augusztus 3-án, pénteken és augusztus 5-én, vasárnap 20 órakor! (x) Blues Elwood szerepében Feke Pál, Blues Jake szerepében pedig Serbán Attila látható. A két musical színész már számos darabban játszott együtt (Jézus Krisztus Szupersztár, Spamalot), de most új oldalukról mutatkoznak be. Ígéretük szerint a közönség is énekelni és táncolni fog velük. A show után a szereplők minden vendéget afterparty-ra várnak a Víztoronynál. A szakma legjobb zenészeiből álló Blues Brothers Zenekar kíséri a két énekes-színészt.  Sztárvendég – Aretha Franklin: Tóth Vera. A zenészek: Neumann Balázs (billentyű), Kormos János, Kékkői Zalán (gitár), Végh Balázs (dob), Studniczky László „Zsatyi” (basszusgitár), Gyenes Béla (szaxofon), Magyar Ferenc,Varga Gábor„Kakas” (trombita), Frolov Ákos (pozan) Vokál – Samantha, Pamela és Lucy: Fehér Adrienn, Jónás Andrea, Veres Mónika Továbbá közreműködik, a Blues Brothers Női Tánckar. Feke Pál – aki Serbán Attilával együtt zenei és művészeti vezetőként is jegyzi a koncert-showt – először 2001-ben, egy Egyesült Államok-beli turnén találkozott a Blues Brothers slágereivel és a zenekar tengerentúli népszerűségével. Az ott tapasztalt hangulatot és élményt adják át most a hazai [...]
2012.07.26. 11:30
Lifemagazin.hu
Újra hoppon maradhat Erdélyi Mónika
Mindössze néhány hónapra szólt Erdélyi Mónika nagy visszatérése. Az RTL klub egykori sztárja egy életmódmagazin műsorvezetőjeként szerepelt az ATV-n, de túl drága a produkciónak.
2012.07.26. 07:18
Anna.hu
Túl sokba kerül Mónika az ATV-nek
Nem tudni, marad-e az őszi műsorsávban Erdélyi, mert nincs elég szponzora az ATV-nek, melyből ki lehetne fizetni a műsorvezetőt.
2012.07.25. 09:08
Velvet.hu
Újra tévéműsor nélkül maradhat Erdélyi Mónika
Mindössze néhány hónapra szólt Erdélyi Mónika nagy visszatérése. Az RTL klub egykori sztárja egy életmódmagazin műsorvezetőjeként szerepelt az ATV-n, de túl drága a produkciónak.
2012.07.25. 07:30
Borsonline.hu
Ismét lekerül a képernyőről <strong>Erdélyi Mónika</strong>?
Ismét lekerül a képernyőről Erdélyi Mónika?
Újra tévéműsor nélkül maradhat az RTL Klub egykori sztárja. Túl sokba kerül, a tévés magazinja pedig kevés bevételt hozott eddig - írja a Bors.
2012.07.25. 05:10
Nlcafe.hu
Ismét lekerül a képernyőről <strong>Erdélyi Mónika</strong>?
Ismét lekerül a képernyőről Erdélyi Mónika?
Újra tévéműsor nélkül maradhat az RTL Klub egykori sztárja. Túl sokba kerül, a tévés magazinja pedig kevés bevételt hozott eddig - írja a Bors.
2012.07.25. 05:10
Nlcafe.hu
Már kaphatók az őszi jegyek az Operettszínházba
Már kaphatók az őszi jegyek az Operettszínházba
A 2012/2013-as évad első két hónapjában sok régi siker tér vissza, izgalmas szereposztásban, újra az Operettszínházban köszönthetjük Marica grófnőt, és sor kerül egy nemzetközi karmesterversenyre is! A szeptember-októberi hónapokra június 20-ától kaphatók jegyek. Immáron több mint tíz esztendeje a Marica grófnővel nyitott az újjáépített Budapesti Operettszínház, és most visszatér a legismertebb magyar arisztokrata: Marica grófnő, méghozzá ismét KERO® rendezésében. Csodaszép szólók, andalító duettek, vérpezsdítő táncok, látványos revü és igazi magyaros mulatás; Szép város Kolozsvár, Hej, cigány, Szent Habakuk, Ringó vállú csengeri violám - mindenkinek ismerős dallamok. Ha A Csárdáskirálynő Kálmán Imre legtöbbet játszott műve, akkor kétségkívül a Marica grófnő a legizgalmasabb és legkedveltebb... Ami nem csoda, hiszen egy slágerekkel teli, különleges, mégis korszerű történet elevenedik meg, különböző, saját maguk gyártotta hazugságok hálójában vergődő szerelmes emberekről! A 2012. október 19-től ismét megtekinthető Maricának ezt a rendezését Budapesten kívül Szentpéterváron, Jekatyerinburgban és Bécsben is látni lehet. A címszerepet most Bordás Barbara és Fischl Mónika alakítja, de társuk lesz a játékban Vadász Dániel, Vadász Zsolt, Dancs Annamari, Szendy Szilvi, Kerényi Miklós Máté, Szabó Dávid, Lehoczky Zsuzsa, Felföldi Anikó, Peller Károly, Földes Tamás, Faragó András és Dézsy Szabó Gábor. Fontos eseménye lesz az őszi hónapoknak a Lehár Ferenc Nemzetközi Operett Énekverseny és a Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical Énekverseny után meghirdetett újabb nagyszabású nemzetközi megmérettetés, az Aranypálca - Kálmán Imre Nemzetközi Operett-Musical Karmesterverseny. A moszkvai, szentpétervári, graz-i, müncheni, prágai, pozsonyi, kolozsvári, illetve kínai, japán, ausztrál és persze magyar elődöntők után a látványos középdöntőknek, amit a közszolgálati televízió rögzít majd, a Budapesti Operettszínház ad otthont szeptember 21-én és 22-én. A felvétel négy részben lesz látható a képernyőn. A sorozat záróeseményére, a nagyszabású döntőre szintén a Budapesti Operettszínházban kerül sor 2012. október 27-én, a Magyar Operett Napja és Kálmán Imre születésének 130. évfordulója alkalmából. Az eseményt a magyar közszolgálati televízió közvetíti. Mindkét forduló látványos színpadi show lesz, a főszerepben természetesen a legjobb karmesterekkel, no és operett-, musicalsztárokkal, valamint Musical Együttessel, zene-, ének- és balettkarral! Peller Anna és Szendy Szilvi már várja a Csillagok évét De a Csillagok éve első két hónapjában - sokszor frissült szereposztással - olyan nagy sikerek is visszatérnek, mint a Miss Saigon, a Szép nyári nap, a Cigányszerelem, a Rómeó és Júlia, A Csárdáskirálynő, a Rebecca, A Szépség és a Szörnyeteg, a Veled, Uram!, a Menyasszonytánc, a Szentivánéji álom, a Mágnás Miska, a Lili bárónő, a Tavaszébredés és az Erdei kalamajka. Természetesen nyáron sem kell a nézőknek nélkülözniük a teátrum művészeit, több gálaműsorral lépnek fel országszerte, s ismét szabadtéren tekinthető meg, több száz szereplővel, az erre az alkalomra épülő gigantikus bajai szabadtéri színpadon, helikopter-invázióval a Miss Saigon - augusztus 24-25-26-án.   Forrás: Budapesti Operettszínház
2012.06.22. 09:09
Szinhaz.hu
Erdélyi Mónika lányai már tudják
Felröppent a hír, hogy a közeljövőben egy főzős műsorban láthatjuk Erdélyi Mónikát, aki imád főzni és süteménycsodákat készíteni.
2012.05.25. 18:40
Stop.hu
Nem csupán sztárok, üzletasszonyok is
Erdélyi Mónika, Liptai Claudia és Szulák Andrea sem csücsül a babérjain. Valamit mindig kitalálnak!
2012.05.17. 07:15
Kiskegyed.hu
Hatalmas meglepetéssel rukkolt elő az RTL klub
Hatalmas meglepetéssel rukkolt elő az RTL klub
Hétfőn este hétkor elindult az RTL Klub új, civilekkel forgatott áldokumentumfilmje, A gyanú árnyékában. Az egykori Mónika- és Balázs-show témáit érintő adás lett a hétfői nap legnézettebb műsora.
2012.05.15. 10:45
Nlcafe.hu
Demcsák Zsuzsa párterápiával turbózná a gyerekvállalást
Demcsák Zsuzsa párterápiával turbózná a gyerekvállalást
Ha Vujity Tvrtko reggeli ötletéből is törvény lehetett, akkor a párterápia sem esélytelen, amitől több gyerek születne a műsorvezető szerint.
2012.05.11. 18:05
Nlcafe.hu
Kivirult <strong>Erdélyi Mónika</strong> – fotó
Kivirult Erdélyi Mónika – fotó
Erdélyi Mónikát egy partin kaptuk lencsevégre, és úgy tűnik, a műsorvezető teljesen kivirult, és jól érzi magát a bőrében!
2012.05.10. 16:00
Nlcafe.hu
Erdélyi Mónika besokallt
Amikor megszűnt a Mónika Show, majd egy évig mindenféle negatív hírt lehetett olvasni Erdélyi Mónika különféle vállalkozásairól. A Sorry! magazin újságírója megkérdezte az egykori műsor háziasszonyát, mi az igazság?
2012.05.10. 15:49
Stop.hu
Kósa élő adásban akadt ki - bocsánatot kért a műsorvezető
A Fidesz ügyvezető alelnökét a közlekedési szabálytalanságokért kiszabható büntetések lehetséges csökkentéséről kérdezték a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában.
2012.05.08. 12:15
168ora.hu
Erdélyi Mónika: "Olyat kaptam, hogy mind a két fülem zúgott tőle"
Több év hallgatás után végre megtörte a csendet az RTL Klub egykori sztárja, és őszintén beszélt életének elmúlt időszakáról, valamint további terveiről. Erdélyi Mónika arról is mesélt Szily Nórának, hogy ma már megbékélt a róla keringő rosszindulatú pletykákkal, de nem volt ez mindig így.
2012.05.06. 17:27
Life.hu
Megkérték <strong>Erdélyi Mónika</strong> kezét
Megkérték Erdélyi Mónika kezét
Erdélyi Mónika kirobbanóbb formában van, mint valaha, így nem csoda, hogy egy rajongója megkérte a kezét. A hódoló a műsorvezető Facebook-oldalán tette meg romantikus vallomását.
2012.04.28. 04:00
Nlcafe.hu
Erdélyi Mónika megédesíti mások életét
Erdélyi Mónikának már nagyon hiányzott a tévézés. Most lehetőséget kapott az ATV-től, ahol szombat délelőttönként jelentkezik egészségmagazinja. Új műsora óriási változást hozott számára, hiszen részt vehet a háttérmunkákban is. Minderről a sorry! magazinnak mesél.
2012.04.27. 16:34
Stop.hu
Felejtse el, amit Erdélyi Mónikáról gondolt
Hamar megtalálja mindenkivel a közös hangot. Erdélyi Mónikát 2001-ben ismerhette meg az ország: közel tíz évig vezette az RTL Klub képernyőjén a Mónika Show-t, amely rendkívüli népszerűségnek örvendett. A kibeszélő show lekerült a csatorna programtervéről. Mónikának kapóra jött az ATV felkérése. Erről a Star magazinnak mesél.
2012.04.23. 17:10
Stop.hu
Méhlepényevés! Ördög Nórát meggyőzték
Méhlepényevés! Ördög Nórát meggyőzték
Egyeseknél kiverte a biztosítékot az RTL Klub csütörtök reggeli beszélgetése, melyben a méhlepényevésről volt szó. A dolog valóban megdöbbentő, ezt egyébként a műsorvezető, Ördög Nóra is elismerte.
2012.04.14. 11:39
Hir24.hu
Ullmann Mónika eltűnt
Kevesen feltételeznék az egykori angyalarcú gyerekszínészről, Ullmann Móniról, hogy az őrületbe kergette csínytevéseivel felnőtt "kollégáit". Móni a DTK Show felvételén azt is elárulta, hogy évekkel később, már végzett színészként hogyan hasznosította az akkor tanultakat.
2012.04.11. 18:13
Stop.hu
VV Kinga kétmilliós ajánlatot kapott
Nem egy tévétől kapott ilyen csúcsgázsis ajánlatot VV Kinga, hogy ő legyen az új Mónika Show háziasszonya. Az ajánlatot egy idegen férfi tette.
2012.04.07. 06:57
Nlcafe.hu
Erdélyi Mónika megdöbbentően sovány lett!
Új műsora kedvéért dobta le pluszkilóit Erdélyi Mónika, akit talán még sosem láthattunk ilyen kirobbanó formában.
2012.04.01. 08:30
Nlcafe.hu
Jó nő lett Erdélyi Mónikából - fotó
Zöldségek és gyümölcsök segítségével dobta le felesleges kilóit Erdélyi Mónika, aki jövő hétvégén debütál új életmódműsorával.
2012.04.01. 07:03
Borsonline.hu
Ördög Nóra újabb díjat kapott
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság oklevéllel jutalmazta az RTL Klub Reggeli és Csak Csajok szerkesztőségét. Az elismerést a főszerkesztő, Tibolya Kriszta és az egyik műsorvezető, Ördög Nóra vette át.
2012.03.30. 13:24
Femcafe.hu
Mónikától leste el a szakma fortélyait Ördög Nóra
Ördög Nóra ma már az RTL Klub emblematikus figurájaként igazi szuperprodukciók háziasszonya, de nem volt ez mindig így. Ő bizony végigjárta a ranglétrát, és a kávéfőzéstől a szerkesztő asszisztenskedésen át szinte mindent kipróbált, mielőtt egy gyermekműsor házigazdájaként először képernyős feladatot kapott. A Mónika show-ban például a szereplők felhajtása volt a feladata.
2012.03.17. 19:32
Stop.hu
Ördög Nóra Mónikától tanult a legtöbbet
Ördög Nóra legalul kezdte annak idején, és onnan jutott el többek között Erdélyi Mónika műsorába is dolgozni. Nóra azt mondja, ott tanulta a legtöbbet a szakmáról.
2012.03.16. 13:00
Storyonline.hu
Sarka Kata ijesztően sovány
Ha a ma reggeli Mokkában a műsorvezető nem mondja, hogy ki a vendégük, nem biztos, hogy felismertük volna Hajdúnét.
2012.03.14. 13:22
Velvet.hu
Ördög Nóra és Lilu a Csillag Születik kulisszatitkairól mesélt
Rendhagyó módon női műsorvezető párossal indul a 2012-es Csillag Születik. Az RTL Klub reggeli műsorában a két csinos műsorvezető több kulisszatitkot is elárult a szombaton kezdődő tehetségkutatóról.
2012.03.14. 12:54
Femcafe.hu
 Kiszáll a Bumerángból Boros Lajos
Kiszáll a Bumerángból Boros Lajos
Kiszáll a NeoFM Bumeráng című reggeli műsorából Boros Lajos - közölte a rádiócsatorna. Bochkor Gábor műsorvezető párja ennek ellenére marad a NeoFM-en, de a Bumeráng mostantól keresi az utódját.
2012.03.06. 14:33
Hvg.hu
"Minden egyes ébredés a halál volt" - Boros Lajos befejezi
Boros Lajos 17 év után döntött úgy, hogy visszavonul a Bumeráng műsorvezetői székéből és elválik régi kollégájától, Bochkor Gábortól. A műsorvezető azonban nem hagyja el végleg a Neo FM reggeli műsorát, hiszen a továbbiakban a háttérben dolgozik majd.
2012.03.06. 13:55
Stop.hu
Videó: így röhögték szét a BBC időjárás-jelentését
Adás közben elszakadt az időjós nyaklánca, emiatt röhögésbe fulladt az időjárás-jelentés a BBC csütörtök reggeli műsorában. Carol Kirkwood próbált fegyelmezett maradni, de az utolsó mondatokat már nevetgélve mondta végig. Műsorvezető társai aztán megdicsérték, hogy milyen jól állta a sarat.
2012.03.02. 21:03
Hvg.hu
Erdélyi Mónika: A veszekedések nem hiányoznak
Tíz éven át minden hétköznap délután képernyőn volt, de utóbbi időben eltűnt a médiából. Mivel az elmúlt évben alig nyilatkozott, csak találgatások és pletykák terjengtek róla. Erdélyi Mónika visszatér a tévézéshez: az [origo]-nak mesélt terveiről.
2012.02.29. 11:36
Origo.hu
Ismét képernyőre kerül <strong>Erdélyi Mónika</strong>! Másfél év után új műsorral tér vissza
Ismét képernyőre kerül Erdélyi Mónika! Másfél év után új műsorral tér vissza
Erdélyi Mónikának a Mónika Show megszűnése után már nagyon hiányzott a tévézés.
2012.02.28. 07:35
Femina.hu
VV Attila saját műsort kap!
VV Attila saját műsort kap!
Bárhogy alakul a ValóVilág ma esti döntője, a villa manipulátora megcsinálta a szerencséjét: a csatornának nagy tervei vannak vele. Beszélgetős show-t kap, alighanem ő lesz az új Erdélyi Mónika.
2012.02.26. 08:55
Kiskegyed.hu
VV Attila műsort kap
VV Attila a hírek szerint beszélgetős műsort kap majd az egyik csatornán. Ő lesz az új Erdélyi Mónika.
2012.02.26. 07:55
Nlcafe.hu
VV Attila műsort kap
VV Attila a hírek szerint beszélgetős műsort kap majd az egyik csatornán. Ő lesz az új Erdélyi Mónika.
2012.02.26. 07:55
Nlcafe.hu
VV Attila már nyert
Akárhogy is alakul a ValóVilág ma esti döntője, az biztos, hogy a villa manipulátora megcsinálta a szerencséjét. A Bors biztos forrásból tudja: az RTL-nek nagy tervei vannak vele. Beszélgetős show-t kap, alighanem ő lesz az új Erdélyi Mónika
2012.02.26. 06:27
Borsonline.hu
Nem zavaró Mónika súlya
Erdélyi Mónika aláírta szerződését az ATV-vel, így biztossá vált, hogy ő vezeti a csatorna áprilisban induló életmódmagazinját. A műsor producere komoly elvárásokkal készül a közös munkára.
2012.02.21. 07:12
Anna.hu
Mónika visszatér - aláírta tévés szerződését!
Mónika visszatér - aláírta tévés szerződését!
Áprilistól újra találkozhatunk Erdélyi Mónikával a képernyőn. Életmódmagazint vezet majd.
2012.02.20. 09:45
Kiskegyed.hu
Erdélyi Mónika révbe ért?
A Mónika-show egykori házigazdája aláírta szerződését az ATV-vel, így biztossá vált, hogy ő vezeti a csatorna áprilisban induló életmódmagazinját. A műsor producere komoly elvárásokkal készül a közös munkára.
2012.02.20. 09:15
Mmonline.hu
Erdélyi Mónika aláírt az ATV-hez
A műsorvezetőnek nagyon hiányzott már a tévézés.
2012.02.20. 07:57
Velvet.hu
Erdélyi Mónika súlya nem zavarja a főnökét
Erdélyi Mónika aláírta szerződését az ATV-vel, így biztossá vált, hogy ő vezeti a csatorna áprilisban induló életmódmagazinját. A műsor producere komoly elvárásokkal készül a közös munkára.
2012.02.20. 06:48
Borsonline.hu
Exkluzív: Perre mehet az RTL Klub Erdélyi Mónika miatt
Többféle hír is felröppent a napokban Erdélyi Mónikával kapcsolatban. Az már bizonyosnak látszik, hogy a népszerű tévés az ATV-nél folytatja pályafutását, de arról ellentmondásos információk vannak, milyen műsort kap.
2012.02.17. 04:27
Hir24.hu
Nincs mese: visszatér Mónika!
Másfél évvel azután, hogy kényszerűen távoznia kellett az RTL Klubtól, Erdélyi Mónika visszatér a képernyőre. Igaz, egy másik csatornán, az ATV-n, ahol komolyabb arcát mutathatja meg.
2012.02.16. 07:47
Anna.hu
Már idén újraindulhat a Mónika-show!
Megint képernyőre kerülhet Erdélyi Mónika. A HavariaPress úgy tudja: a két éve visszavonult műsorvezető az ATV-n kezdheti újra a Mónika-show-val.
2012.02.15. 11:00
Nem a korábbi show-t folytatja Erdélyi Mónika az ATV-n
Az RTL Klub volt képernyőse az ATV-n vezethet egészséges életmódról szóló műsort.
2012.02.15. 10:33
Origo.hu
Erdélyi Mónika új tévéműsort kap
Az ATV-n folytatja, egy titkos mencénásnak köszönhetően.
2012.02.15. 07:19
Velvet.hu
Titkos mecénás támogatja a képernyőre visszakerülő Mónikát
Másfél évvel azután, hogy kényszerűen távoznia kellett az RTL Klubtól, Erdélyi Mónika visszatér a képernyőre. Igaz, egy másik csatornán, az ATV-n, ahol komolyabb arcát mutathatja meg.
2012.02.15. 06:39
Borsonline.hu
Visszakerül a képernyőre Mónika
Ugyan nem kell életre a Mónika-show, de a kibeszélő produkció egykori háziasszonya ismét műsort vezethet. Erdélyi Mónikának – akit egy titkos mecénás protezsált be a tévécsatornához – ezúttal a komolyabb oldalát kell megcsillogtatnia – írja a Bors.
2012.02.15. 05:10
Nlcafe.hu
Mónika átigazol az ATV-re?
Budapest - Újra képernyőre kerülhet Erdélyi Mónika (39), a HavariaPress információi szerint ugyanis a két éve visszavonult műsorvezető az ATV-n térhet vissza az RTL Klub egykori műsorával, a Mónika-show-val.
2012.02.14. 18:46
Blikk.hu
Visszatérhet a Mónika show
Úgy tűnik, a korábbi beszélgetős, leleplező műsor rajongóinak jó év lesz 2012. A hírek szerint ugyanis az ATV műsorra tűzheti az RTL Klub korábbi műsorát, a Mónika show-t.
2012.02.14. 17:08
Kiskegyed.hu
Az ATV élesztheti fel a Mónika Show-t
Az ATV tűzheti műsorára az RTL Klub egykori botrányos műsorát, a Mónika show-t.
2012.02.14. 15:51
Stop.hu
Az ATV-n folytatódhat a Mónika show
Az ATV tűzheti műsorára az RTL Klub egykori műsorát, a Mónika show-t - értesült a HavariaPress.
2012.02.14. 15:45
Hvg.hu
Kiderült, hol folytatódhat a Mónika-show
Az ATV tűzheti műsorára az RTL Klub egykori műsorát, a Mónika-show-t.
2012.02.14. 15:45
Mmonline.hu
Erdélyi Mónika csak azért sem omlott össze
Erdélyi Mónika négy éve szült, azóta van rajta pár kiló plusz. Igyekszik egészségesen táplálkozni és mozogni. Miután véget ért párkapcsolata és televíziós műsora, nem omlott össze.
2012.02.05. 19:48
Stop.hu
Erdélyi Mónika körül helyreálltak a dolgok
Erdélyi Mónika sokáig az egyik legnépszerűbb műsorvezető volt. Az elmúlt években többször támadták anyagi problémái és súlya miatt, valamint a magánélete is állandó témát szolgált. Ő eddig nem reagált, ám most a Kiskegyednek őszintén vall megpróbáltatásairól.
2012.02.02. 14:33
Stop.hu
Erdélyi Mónikára rátalált a szerelem?
Egyre népszerűbb új vállalkozása, Mónika ráadásul egy teljesen új oldaláról mutatkozott be: nagyszerű háziasszonyként tesz-vesz a konyhában, és erről közösségi oldalán tesz tanúbizonyságot.
2012.01.29. 17:01
Nlcafe.hu
Erdélyi Mónika ötvenezerért békít párokat
A megboldogult Mónika show egykori műsorvezetőjének honlapján az áll, hogy menyasszonyi-ruha szalonja helyén mediációs központot nyitott B-terv mediációs központ néven.
2012.01.20. 09:14
Velvet.hu
Mónika megkéri az árát
A Mónika-show egykori háziasszonya immár kamerák nélkül békíti a párokat – írja a Bors.
2012.01.20. 05:45
Nlcafe.hu
Erdélyi Mónika: "Béküljenek ki velem!"
Egymással háborúzó házastársak és eldurvult üzleti viták szereplői keresik mostanában Erdélyi Mónikát!
2011.11.21. 16:50
Storyonline.hu
Erdélyi Mónika lelki segítő lesz
A hírek szerint szakmát vált végre, bár valami miatt köti az ebet a karóhoz, és még mindig emberekkel szeretne foglalkozni: párkapcsolati tanácsadóként.
2011.11.10. 08:09
Velvet.hu
Harry Belafonte elaludt egy interjú közben
Nagyon vicces videóra leltünk a Mediaite.com-on, amiben egy reggeli beszélgetős műsor házigazdája akar videóinterjút készíteni Harry Belafonte-val, de az idős énekes biztos sokáig bulizott este, így édesdeden elaludt, és az istennek nem kel fel, pedig a műsorvezető egyre kétségbeesettebben kiabál a fülébe.
2011.10.19. 14:30
Velvet.hu
Stohl és Csonka is visszatérhet
Ahogyan arról délelőtt beszámoltunk, megszűnik az RTL Klub Reggeli című műsora. Sok műsorvezető a csatorna más adásaiban is szerepel, azonban Csonka Andrásnak csak a Reggeli volt. De a felröppent hírekkel ellentétben kirúgásról szó sincs!
2011.10.14. 16:30
Nlcafe.hu
Eltűnik a Reggeli az RTL Klubról
Csonka Andrást kirúgták, műsorvezető társai más feladatokat kapnak a csatornánál.
2011.10.14. 12:14
Velvet.hu
Az autóban élik házaséletüket
Friss házasként nem könnyű helytállni a munkában és otthon, de Mádai Viviennek szerencséje van, hiszen álmai férfija, Bence sok terhet levesz a válláról. A huszonkét éves műsorvezető dolgozhat az RTL Klub Reggeli adásában és a ValóVilág szerkesztőségében is.
2011.10.13. 21:05
Stop.hu
Kirúgták Krizsó Szilviát az MTV reggeli műsorából
Az Index értesülései szerint Krizsó Szilvia műsorvezető ma távozik az MTV reggeli műsorából. Megújul a reggeli műsor, az MTV pedig a Ma Reggelre is kiterjesztette a "kereskedelmien közszolgálati" irányvonalat, így mától jóval kevesebb politikai, közéleti vendég lesz a műsorban.
2011.10.03. 09:58
Stop.hu
Mádai Vivien csatlakozik a Reggeli csapatához
A műsorvezető megijedt, amikor közölték vele, idén nem ő vezeti a NekedValót, azt viszont nem akarta elhinni, hogy ő lesz a Reggeli egyik állandó arca. Férjére nem sok ideje van, de ez nem okoz problémákat kapcsolatukban.
2011.09.27. 13:33
Velvet.hu
Mónika modellkedett
Meglepő képek kerültek elő Erdélyi Mónika múltjából. Kiderült, a műsorvezető a húszas éveiben modellkedett.
2011.09.26. 15:30
Storyonline.hu
A hét legolvasottabb írásai
A TV2 kamerái előtt vallott boldogságáról Liptai Claudia. Tatár Csilla formás alakjával hívta fel magára a figyelmet a Mokkában. Erdélyi Mónika pedig - állítólag -sajátos módszerrel "büntette" Hajdú Pétert: törölte az ismerősei közül.
2011.09.03. 07:00
Storyonline.hu
Erdélyi Mónika Hajdú Pétert bünteti
Törölte közösségi oldaláról Hajdú Pétert a kibeszélőshow-k nagyasszonya.
2011.08.29. 17:00
Storyonline.hu
Hajdú Péteren csattant Mónika erőtlen ostora
Hajdú Péter, a szeptember 16-án induló ÖsszeEsküvők című valóságshow producere megdöbbenve tapasztalta, hogy Erdélyi Mónika törölte őt ismerősei közül egy népszerű közösségi oldalon. A producer szerint ennek a lépésnek az okaira nem nehéz ráhibázni.
2011.08.29. 09:16
Stop.hu
Balázs beszólt Vastag Csabának
Sebestyén Balázs reggeli rádióműsorában járt Vastag Csaba. Az X-Faktor győztest folyamatosan cikizte a műsorvezető.
2011.08.22. 12:45
Storyonline.hu
Mukli Gyula besokallt
A hírek szerint nincs jó passzban Erdélyi Mónika. Se munkája, se társa, ráadásul a házát sem tudja eladni, és a Story magazin információi szerint egykori kedvese, Mukli Gyula sem segít ebben neki.
2011.08.22. 09:15
Storyonline.hu
Csak a sovány nő való képernyőre?
Ősszel indul a TV2 az ÖsszeEsküvők című valóságshow-ja. Egy ideig arról lehetett hallani, hogy a műsor vezetésére esélyes Erdélyi Mónika is, de mostanában arról suttognak, Peller Mariann a kiválasztott. Az azonban biztos, bármelyikük is kerül képernyőre, annak több-kevesebb kilót le kell adnia.
2011.08.19. 09:15
Storyonline.hu
Túlsúllyal is lehetnek sikeresek a műsorvezetőnők
Erdélyi Mónika túlsúlyos a tv2-nek, Oprah Winfrey azonban jóval kevésbé volt képernyőképes, mégis több millióan ültek a tévé elé csak miatta.
2011.08.14. 17:45
Velvet.hu
Hiába fogy Erdélyi Mónika , nem kap műsort
Az ÖsszeEsküvők műsorvezetői posztjára Peller Mariann a legesélyesebb.
2011.08.13. 12:18
Velvet.hu
Verekedős alkalmazottak a Sparban
A Mónika Show nem ért véget - a XVI. kerületi Sparban gondoskodnak róla, hogy vásárlás közben se unatkozzanak a vevők.Szeretném leírni megdöbbentő élményemet, amit a XVI. kerületi Arany János úti Sparban éltem át augusztus harmadikán!
2011.08.12. 10:46
Velvet.hu
Szexis, csipkelődő nő ütötte ki Mónikát
Ugyan múlt héten még arról szóltak a hírek, hogy ha lefogy, ő lehet az Összeesküvők műsorvezetője, úgy tudjuk, Erdélyi Mónika a fogyástól függetlenül sem lesz a TV2 szuperprodukciójának sztárja.
2011.08.08. 04:00
Nlcafe.hu
Erdélyi Mónika túlsúlyos a TV2-nek
A Blikknél és a Borsnál is Erdélyi Mónika idomaival lehet kezdeni a napot.
2011.08.05. 07:25
Velvet.hu
Mónika 57 milliós háza senkinek sem kell
Az eredeti árnál tízmillióval olcsóbban, de még így is 57 millióért árulja Budapest közeli házát Erdélyi Mónika, amire azonban nem harapnak a vevők.
2011.08.05. 06:08
Nlcafe.hu
Mónika túlsúlyos a TV2-nek!
Budapest  Eltökélten, de némi súlyfelesleggel jelent meg Erdélyi Mónika a TV2 vadonatúj valóságshowjának próbafelvételén. A Mónika Show egykori háziasszonya nagyon szeretne visszatérni a képernyőre, és jelenleg az ÖsszeEsküvők egyik legesélyesebb műsorvezető-jelöltjeként tartják számon.
2011.08.04. 21:43
Erdélyi Mónika pechszériája még nem ért véget
Show-jának megszűnése után Erdélyi Mónika a Reggeliben kapott feladatot, ám tavaly októberben ott is elbúcsúztatták. Kisebbik lányának apjával való szakítása után jókora házát nem tudta eladni, vállalkozásai csődbe mentek. A napokban felröppent a hír, hogy a TV2-nél állást kaphat, de a befutó nem ő, hanem Peller Mariann lett. Az egykor népszerű műsorvezető lelkileg is padlón van.
2011.08.03. 15:49
Stop.hu
Détár Enikő a TV2-höz igazol?
Miközben mindenki Erdélyi Mónika visszatéréséért izgult, arra senki sem gondolt, hogy az RTL Klub legutóbb menesztett sztárja esetleg a TV2 képernyőjén tér vissza.
2011.08.03. 13:00
Nlcafe.hu
Keressük Liptai utódját!
Liptai Claudia, ha ideiglenesen is, de távozott a TV2-ből, és a hírek szerint idén Tilla oldalán is más tűnik majd fel a Megasztárban. A műsorvezető okozta űrt azonban nem lesz könnyű betöltenie a csatornának. Orosz Barbara, Erdélyi Mónika, Iszak Eszter
2011.07.26. 09:00
Nlcafe.hu
Peller kiüti Mónikát?
Egy ideig azt pletykálták Erdélyi Mónika és Iszak Eszter között dől el, ki vezeti a TV2 ősszel induló Össze-Esküvők valóságshow-ját. A napokban azonban felmerült Peller Mariann neve is, ráadásul azt hallani, ő kapja meg a műsort.
2011.07.26. 07:45
Storyonline.hu
ÖsszeEsküvők: Mónika vs Iszak Eszti
A Bors szerint a TV2 két őszi új programjához, a Megasztárhoz és az ÖsszeEsküvők című anyósrealityhez is egy-egy férfi és egy-egy női műsorvezető szükséges, és még ha Liptai Claudia el is vállalja a Megasztárt, akkor is szükség lesz egy másik női műsorvezetőre.Az már egy hete kiderült, hogy Erdélyi Mónika castingon járt a TV2 székházában, a bulvárlap szerint viszont a Viva TV-s Iszak Eszti is jelentkezett a melóra.
2011.07.21. 12:30
Velvet.hu
Eszti kiüti Mónikát?
Erdélyi Mónika és Iszak Eszter ugyanazért küzdenek: mindketten helyet szeretnének kapni a TV2 őszi szuperprodukciójában - tudta meg az egyik napilap.
2011.07.21. 09:45
Storyonline.hu
Harc a TV2 műsorvezetői posztjáért
Erdélyi Mónika lehet az egyik műsorvezetője a TV2 ősszel induló egyik szuperprodukciójának, ám a hírek szerint a fiatal Iszak Eszti lehet az ellenfele
2011.07.21. 08:40
Nlcafe.hu
Iszak Eszter és Erdélyi Mónika sokat jár a TV2-be
Ha ezek tényleg megőrültek, akkor egy műsorra kasztingolták Iszakot és Erdélyit, de inkább az a valószínű, hogy előbbi az új Görög Zita, utóbbi pedig maximum anyósok közé való.
2011.07.21. 08:17
Velvet.hu
Egykori RTL-esekkel erősítene a TV2?
A legfrissebb hírek szerint Erdélyi Mónika lehet a TV2 egyik új műsorának háziasszonya. Azt, hogy a volt RTL-es műsorvezető a TV2 castingján járt, senki nem tagadja, de a végeredményről még hallgatnak.
2011.07.18. 09:30
Storyonline.hu
Mónika a TV2 sztárjaként tér vissza?
A TV2 folyosóján azt rebesgetik, hogy Erdélyi Mónika a csatornához igazol. Nagy lehetőség ez az utóbbi időben mellőzött műsorvezetőnek.
2011.07.14. 15:00
Nlcafe.hu
A TV2 képernyőjén kezdheti újra karrierjét Erdélyi Mónika
Keresi a TV2 az ÖsszeEsküvők című napi reality show műsorvezető párosát. Az eredetileg török produkció, amely korábban már meghódított több országot, 12 lány közül választja ki az igazit 6 férfi számára, akiknek döntéshozatalukban édesanyjuk is segítségükre lesz. Sőt, velük együtt költöznek majd be a műsor helyszínére.
2011.07.14. 12:03
Stop.hu
Erdélyi Mónika a konkurenciához igazol
Az egyik napilap információi szerint elképzelhető, hogy Erdélyi Mónika a TV2-höz igazol kilencévnyi RTL Klubos múlttal a háta mögött.
2011.07.13. 19:30
Storyonline.hu
Barbi dekoltázst villantott
Az egyik legszebb műsorvezető sokak szerint Orosz Barbara. A csinos tévés a Mokka kamerái előtt sem rejtegette alakját, mélyen dekoltált ruhában vendégeskedett a reggeli műsorban.
2011.07.13. 08:00
Storyonline.hu
Erdélyi Mónika a TV2-ben járt
Az RTL Klub egykori műsorvezetője lehet a TV2 valóságshowjának műsorvezetője.
2011.07.13. 07:40
Velvet.hu
Erdélyi Mónikát rajtakapták a TV2-nél
Budapest - Kilenc év RTL Klub-os pályafutása után, úgy tűnik, a konkurens csatornához igazol Erdélyi Mónika (38). A műsorvezetőt olvasó-riporterünk kapta lencsevégre a TV2 udvarán, ahol - informá­cióink szerint éppen - a hamarosan induló ÖsszeEsküvők című valóságshow lehetséges házigazdáit castingolta a csatorna.
2011.07.13. 05:45
Lezajlott az idei első beachtennis verseny
A férfiaknál a Szépvölgyi Tamás, Katona Péter, a nőknél Erdélyi Mónika, Kovács Anikó maradt veretlen.
2011.05.02. 15:08
Velvet.hu
Nika György mégsem lett kegyvesztett
Nemrégiben Nika Györgyöt kiebrudalták Az Estéből, de arra, hogy a műsorvezető nem követett el semmi, komoly hibát a jobbra tolódott műsorban, csak kellett a hely az Echo TV-ből importált Gulyás Istvánnak, bizonyíték lehet az a tény, hogy Nika péntektől a köztévé reggeli műsorát vezetheti.Mint ismert, Nikát akkor küldték el Az Estéből, amikor férfi-női műsorvezető párosokkal indult el az MTV esti Híradója.
2011.04.14. 12:00
Velvet.hu
Elmaradt a Boros Lajosnak tervezett öltánc, illetve...
Több tortát, hajnalban sebtében készített süteményt, pezsgőt, hatalmas pizzát, rántott húst, dísztárgyakat, fotóstáskát és még számtalan ajándékot hoztak a körmendiek a születésnapos Boros Lajosnak a Mosolyturné mai állomásán, miután Bochkor Gábor és Voga a Neo FM reggeli adásában felköszöntötték műsorvezető társukat. Volt, aki jobb híján a lovait hozta el megmutatni.
2011.04.12. 17:02
Stop.hu
Hihetetlen! Senkinek sem kell Erdélyi Mónika otthona
Viszi a pénzt Erdélyi Mónika és egykori párja, Mukli Gyula közös otthona.
2011.03.11. 18:00
Senkinek sem kell Mónika háza?
El szeretné adni érdi házát Erdélyi Mónika - írja az egyik napilap. Az RTL Klub egykori műsorvezetője azonban nehezen talál vevőre.
2011.03.11. 11:45
Storyonline.hu
Albérletben él az RTL elküldött sztárja
Erdélyi Mónika még mindig nem lélegezhet fel. Az RTL Klub egykori sztárja nem tudja eladni jelzáloggal terhelt házát. Faramuci helyzet, de sok nő szemében Mónika csak most lett példakép igazán.
2011.03.11. 10:30
Nlcafe.hu
Senkinek se kell Erdélyi Mónika háza
Elriasztja a vevőket a gondolat, hogy Erdélyi Mónika házába költözzenek.
2011.03.11. 08:01
Velvet.hu
Erdélyi Mónika modell volt
Az RTL Klub egykori műsorvezetőjéről egy érdekes, de meglehetősen kedves kép került fel az internetre, amelyből az is kiderült, hogy a Mónika show háziasszonya bizony modellkedéssel is foglalkozott.
2011.03.09. 15:43
Harmonet.hu
Mónikát még mindig az RTL Klub fizeti
Bár fél éve nem látható műsorban, azt állítják, Erdélyi Mónika még mindig az RTL Klubtól kapja a fizetését - írja az egyik napilap.
2011.03.04. 11:45
Storyonline.hu
Nagy bajban van Erdélyi Mónika - de ennyire?
Egy orgonakoncert teljes bevételét ajánlották fel Erdélyi Mónikának. Márkuj Lajosné az egyik napilapban olvasott a műsorvezető APEH-tartozásáról, így segélykoncertet szeretne neki szervezni.
2011.02.28. 08:40
Stop.hu
Erdélyi Mónika nincs könnyű helyzetben
Az Új Ász információi szerint elárverezhetik Erdélyi Mónika érdligeti házát, miután a Mónika-show egykori háziasszonya jelentős adótartozást halmozott fel. Az adóhivatal máris végrehajtás alá helyezte Mónika cégét.
2011.02.20. 11:01
Stop.hu
Végrehajtás Erdélyi Mónika cége ellen
Nemcsak becsődölt a cége, de tartozást is felhalmozott.
2011.02.18. 08:48
Velvet.hu
Hová szerződik Erdélyi Mónika?
Erdélyi Mónikát tavaly október óta nem láthatjuk az RTL Klub képernyőjén, akkor távozott a Reggeliből, előtte pedig véget ért önálló műsora. De azt hallani, hamarosan újra tévézni fog.
2011.02.07. 06:45
Storyonline.hu
Újra a képernyőre kerülhet Erdélyi Mónika
Nem mondhatom el, pontosan mit tervezek, mert ha mégsem jönne össze, akkor azt a fejemre olvasnák. Elég időt töltöttem a médiában, hogy ne sétáljak bele ebbe a csapdába
2011.01.31. 11:00
Stahl Judit ellenfele lesz Erdélyi Mónika?
Erdélyi Mónika nagy dobásra készül. A Mónika-show elbocsátott egykori háziasszonya a pletykák szerint főzőshow-ban tűnik fel. Retteghet Stahl Judit?
2011.01.31. 05:00
Nlcafe.hu
Erdélyi Mónika visszatér
Azt viszont nem akarja megmondani, hogy mivel.
2011.01.30. 09:49
Velvet.hu
Korai volt még leírni Erdélyi Mónikát
Erdélyi Mónika az idei újévet családi körben ünnepelte. A műsorvezetőről nem lehetett hallani azóta, hogy az RTL Klub elbúcsúzott tőle. Mónika a Napi Ásznak elárulta: cseppet sem búslakodik a fejleményeken, és nem kizárt, hogy ebben az évben ismét színre lép.
2011.01.02. 11:02
Stop.hu
Bemutatkozott a műsorvezető ötéves kisfia - fotó
Hét elején a Reggeli című műsorban láthattuk először a Class FM műsorvezetőjének, Abaházi Csabának a kisfiát.
2010.12.25. 09:00
Nlcafe.hu
Túl hangos szex - Peller Mariann még most is belepirul
Reggelenként az egyik rádió reggeli műsorában hallható, esténként pedig egy kereskedelmi tévécsatorn rövid műsorában látható Peller Mariann. Egyik hajnalon a műsorvezető privát beszélgetésben elejtett egy sztorit, amit kollégája, Happy Endre élő adásban kotyogott ki. Így derült fény arra, hogyan figyelmeztették Mariannt és párját szomszédjaik arra, hogy szerelmi együttlétüket bizony más is hallja.
2010.12.16. 15:18
Stop.hu
Botrány! Porig alázta Szíj Melindát az X-Faktor műsorvezetője
Sebestyén Balázs ismét elvetette a sulykot. A műsorvezető reggeli rádióműsorában Szíj Melindáról beszélt. Balázs szerint Melinda furmányos, ravasz nő, aki megvezeti az embereket visszafogott stílusával, s így akarja majd megnyerni a tehetségkutatót.
2010.12.08. 07:45
Stop.hu
Clau kockás miniben vezette a Mokkát
Liptai Claudia öltözködésére - akár teltebb, akár vékonyabb a műsorvezető - mindig odafigyelnek a tévénézők. Ma reggeli mokkás viselete egyik olvasónknál verte ki a biztosítékot - az illető úgy véli, a színésznőnek nem állt jól a kockás szoknyácska.
2010.11.30. 14:45
Storyonline.hu
Mónika nagyon megváltozott
Tíz évvel ezelőtt bájos mosolyával az egész országot levette a lábáról Erdélyi Mónika, aki valóban üdítő színfoltként tűnt fel az RTL Klub képernyőjén. Azóta azonban rengeteget változott a híresség.
2010.11.18. 06:00
Storyonline.hu
Vegye meg Mónika házát! Most 10 millióval olcsóbb
A hírek szerint anyagi gondokkal küzd Erdélyi Mónika. Az egykori talkshow-királynő árulja érdi családi házát - olcsóbban, mint gondolná.
2010.11.12. 10:27
Stop.hu
Liptai cikizte Kiszelt
A Mokka reggeli adásában az e heti Ezek megőrültek volt a téma. A műsorvezető a bejátszásban Kiszel Tündét látva azonnal lecsapott.
2010.11.09. 03:15
Storyonline.hu
Lakás nélkül maradhat a kétgyerekes műsorvezetőnő
13,75 millió forintos zálogjog terheli Erdélyi Mónika és Mukli Gyula közös érdi házát. 
2010.11.04. 11:20
Rászáll az APEH az RTL sztárjára?
Igazán nehéz helyzetbe kerülhet Erdélyi Mónika, ha az APEH elkezd vizsgálódni a cége körül. Az RTL Klub elküldött sztárja ugyanis nem adta be a cége egyik éves mérlegét a Blikk információi szerint.
2010.11.03. 17:05
Nlcafe.hu
Erdélyi Mónika cége 46 millió forint mínuszban van
Mukli Gyula vagyona is veszélybe került a műsorvezető miatt.
2010.11.03. 07:35
Velvet.hu
Erdélyi Mónika tündöklése és bukása
A Mónika Show-nak vége, korán kelnie is másoknak kell már, mi lesz veled Mónika?
2010.10.31. 15:27
Velvet.hu
Producerrel szakított Erdélyi Mónika?
Magánéleti csalódásai és karrierjének megfeneklése után Erdélyi Mónika próbálja rendbe tenni az életét. A műsorvezető állítólag éppen a közelmúltban szakított, az egyik hetilap információi szerint egy producer volt a kedvese.
2010.10.29. 17:00
Nlcafe.hu
Tünde és Tvrtko összebalhéztak
Durva vitába keveredett egymással a TV2 ma reggeli adásában Kisze Tünde és Vujity Tvrtko. A műsorvezető kijelentette, hogy nem érti, Tünde mit keres egy műsorban, amikor semmit nem tett le az asztalra. A szőke celeb felháborodott, és nem hagyta szó nélkül a hallottakat.
2010.10.25. 12:00
Storyonline.hu
Erdélyi Mónikának nem telik magánóvodára
Hétköznapi, állami óvodába jár Erdélyi Mónika kisebbik kislánya, Olívia. Az RTL Klub közelmúltban elküldött egykori műsorvezetőjének ugyanis nem tellett magánóvodára.
2010.10.22. 05:30
Nlcafe.hu
Erdélyi Mónika sosem lesz már 37 éves
38 éves Erdélyi Mónika, akinek megszűnt a műsora és kapcsolata a párjával.
2010.10.20. 09:04
Stop.hu
Nem jöttek be Mónika vállalkozásai?
Állítólag nem jöttek be Erdélyi Mónika vállalkozásai - írja a Bors. A napilap úgy tudja, hogy az RTL Klub ex-műsorvezetőjének csak az jelenthet némi vigaszt, hogy nem üres kézzel engedték el a csatornától.
2010.10.18. 13:00
Storyonline.hu
Kolbászt árul Erdélyi Mónika?
A Bors és a Napi Ász információ szerint nagyon nehéz helyzetbe került Erdélyi Mónika, miután az RTL Klub a napokban megvált tőle. Az egykori műsorvezető ugyan évekig több lábon állt, de - ha igazak a hírek - vállalkozásai nem váltották be a hozzá fűzött reményeket.
2010.10.18. 12:00
Nlcafe.hu
Havas: "Mónika olyan volt, mint a show-ja"
Nem először fejtette ki Havas Henrik nem éppen hízelgő véleményét Erdélyi Mónikáról. Mint köztudott a műsorvezető és az RTL Klub útjai 10 év után elváltak egymástól.
2010.10.18. 09:00
Storyonline.hu
Erdélyi Mónika vállalkozásai befuccsoltak
Viszont pár hónapig még kap pénzt az RTL Klubtól.
2010.10.18. 07:43
Velvet.hu
Sorra buknak az RTL Klub műsorvezetői
Nem Erdélyi Mónika és Hujber Feri az egyedüli, akinek tévés karrierje kérdésessé vált, miután távoztak az RTL Klubtól. Több olyan műsorvezetőről is tudunk, akik kikerülve a csatorna kötelékéből, kisebb-nagyobb próbálkozások után teljesen eltűntek.
2010.10.18. 04:15
Storyonline.hu
Mónika nem kell a TV2-nek
Erdélyi Mónika pénteken élő adásban búcsúzott el a nézőktől. Csupán annyit mondott, hogy sem ő, sem Hujber Feri nem vezeti már többé a Reggelit.
2010.10.18. 02:00
Storyonline.hu
Erdélyi Mónika kiszállt az üzletből
Erdélyi Mónika búcsút vett esküvői ruhaszalonjától, most leginkább a tokaszalonnában látja a lehetőséget. Az üzlet közel egy éve már becsukta kapuit, helyette delikát kisboltot üzemeltet a műsorvezető. Mónika munkája elvesztése előtt sem lehetett könnyű helyzetben, most azonban még keményebb időszak várhat rá, ugyanis az RTL Klub után a szépségszalonjából is kiszállt.
2010.10.17. 03:03
Stop.hu
A hét legolvasottabb írásai
Vajon ki lehet Liptai Claudia utódja? Gesztesi Károly új választottjára sokan kíváncsiak voltatok, éppúgy, ahogy szinte mindenkinek volt véleménye a TV2 Megasztárjának fellépőruháiról is. A héten nagy port kavart a hír: Erdélyi Mónika hétfőtől nem látható az RTL Klub képernyőjén.
2010.10.16. 05:30
Storyonline.hu
Mónika és Feri utolsó napja
Erdélyi Mónika és Hujber Ferenc ma szerepel utoljára az RTL Klub Reggelijében. A két műsorvezetőről néhány nappal ezelőtt derült ki, hogy távoznak az RTL Klubtól.
2010.10.15. 09:30
Storyonline.hu
Mi történik az RTL Klubnál?
Miután kiderült, hogy Erdélyi Mónika és Hujber Feri pénteken vezetik utoljára a Reggelit, megindult a pletyka. Elbocsátásokról és műsorok megszűnéséről kezdtek suttogni. De mi ebből az igazság?
2010.10.15. 02:45
Storyonline.hu
Janics Natasának bolgár pasija van
Hiába próbálkozott rendületlenül az RTL Klubnál utolsó előtti napját töltő Erdélyi Mónika, a közelmúltban elvált Janics Natasa semmit sem mondott bolgár pasijáról, Adrian Dusev kajakosról.
2010.10.14. 08:51
Velvet.hu
Keselyűk támadtak Erdélyi Mónikára
Nincs irigylésre méltó helyzetben Erdélyi Mónika. Az RTL Klub egykori sztárjának ugyanis nincs állása, és a magánélete is problémás jó ideje. De a legfájóbb talán az lehet neki, hogy a kollégák, akik egykoron látszólag szerették, istenítették, most belé rúgnak.
2010.10.14. 08:45
Nlcafe.hu
Senkinek sem kell - végleg kihunyt Mónika csillaga?
Nem sok esély van arra, hogy egyhamar munkahelyre talál Erdélyi Mónika. Habár egy interjúban arról beszélt, hogy rövidesen váltani szeretne és új műsorral visszatérni, egyelőre azonban nem úgy néz ki, mintha kapkodnának utána a csatornák.
2010.10.14. 07:55
Stop.hu
StoryOnline exkluzív: Mónika megszólal a "botrányról"
Tíz év közös munka után különválnak Erdélyi Mónika és az RTL Klub útjai. Az első, szárnyra kelt információk arról szóltak, hogy a kereskedelmi csatorna menesztette a sztárt, ám erről szó sincs - Mónikáék egyetértésben váltak el egymástól.
2010.10.13. 02:00
Storyonline.hu
Elmegy Erdélyi Mónika
A Mónika show műsorvezetője otthagyja az RTL Klubot és a tévézéssel is felhagy.
2010.10.12. 21:24
Index.hu
Erdélyi Mónika távozik az RTL Klubtól
Mónika hivatalosan magától megy, Hujber Ferenc viszont távozni kényszerül a Reggeliből. Mostantól csak két műsorvezető párosra számít a csatorna.
2010.10.12. 20:04
Velvet.hu
Kiborult az elküldött Erdélyi Mónika
Rosszul fogadta Erdélyi Mónika, hogy az RTL Klub megvált tőle. A két gyermekét egyedül nevelő anyuka megsínylette az elválást. Tévés körökben azt beszélik, szívesen menne a TV2-höz...
2010.10.12. 18:10
Nlcafe.hu
Vége! Erdélyi Mónika és Hujber Ferenc távozik az RTL-től!
Többé nem láthatják a nézők a Reggeliben Erdélyi Mónikát és Hujber Ferencet
2010.10.12. 18:00
Mónika: "Közös megegyezéssel távoztam!"
Bombaként robbant a hír ma délután: Erdélyi Mónika távozik az RTL Klub Reggeli című műsorából. Az egyik napilap online kiadásban először kirúgásról írtak, ám a StoryOnline-hoz eljuttatott közleményből kiderült, Mónika közös megegyezéssel távozik a képernyőről.
2010.10.12. 16:18
Storyonline.hu
Hujbert Ferit kirúgták?
Újabb meglepő információról értesült a StoryOnline. Alig néhány órája robbant a hír, hogy Erdélyi Mónika távozik a Reggeliből, most pedig Hujber Feri kirúgásáról pletykálnak.
2010.10.12. 14:00
Storyonline.hu
Mónika távozik az RTL-től
Pénteken vezeti utoljára az RTL Klub Reggelijét Erdélyi Mónika - adja hírül a Blikk. Kérdés persze, hogy mi lesz ezután az ismert televízióssal?
2010.10.12. 13:15
Storyonline.hu
Oviban cirkuszolt Erdélyi Mónika
Erdélyi Mónika nagyon nehezen talált megfelelő óvodát kisebbik lányának, Olíviának. Nem azért, mert nagy igényei lennének, hanem azért, mert a legjobb kezekben akarta hagyni imádott kislányát.
2010.10.12. 05:00
Nlcafe.hu
A hét legolvasottabb írásai
Az elmúlt öt napban Cseke Katinka párkeresése borzolta a kedélyéket a TV2 Édesnégyesében. Különösen érdekesnek találtátok azt a cikkünket is, amelyből kiderül, hogy Liptai Claudiának új udvarlója akadt. A szerelem egyelőre viszonzatlan, de ki tudja, mit hoz a jövő. Erdélyi Mónika fogyásáról vallott nekünk: kiderült a műsorvezető már csaak 4-5 kilónyira van álomsúlyától.
2010.10.09. 05:30
Storyonline.hu
Mónika sokat fogyott
Erdélyi Mónika egy év alatt nagyon sokat fogyott. A műsorvezető a StoryOnline-nak elmondta, még további 4-5 kilótól szeretne megszabadulni, és akkor elérné a számára ideális testsúlyt.
2010.10.07. 05:30
Storyonline.hu
Bajuszparti sztárokkal
Számos hazai híresség ünnepelte bajuszban Jack bácsi 160. születésnapját egy fergeteges partin. Többek között Keresztes Ildikó, Erdélyi Mónika, Csonka András, Tóth Gabi, Lola és Baronits Gábor, a Bon Bon, Labancz Lilla, Ádok Zoli, Sipos Peti lett bajuszos a buli kedvéért, ahol gazdára talált a sztárok kézjegyével ellátott 3 literes hamisítatlan Tennessee whiskey is.
2010.10.02. 14:00
Storyonline.hu
Szőrös Erdélyi Mónika arca - fotó
Bajuszt növesztett Erdélyi Mónika. Igaz, csupán egy parti kedvéért.
2010.10.01. 14:00
Nlcafe.hu
Szőrös Erdélyi Mónika arca-fotó
Bajuszt növesztett Erdélyi Mónika. Igaz, csupán egy parti kedvéért.
2010.10.01. 14:00
Nlcafe.hu
Mónika kevesebb drámával képzeli el
Erdélyi Mónikának kicsit átalakult a napirendje, amióta megszűnt show-műsora. Nagyon jól érzi magát a Reggeli műsorvezetői székében, de természetesen neki is van még megvalósulatlan műsorálma.
2010.09.29. 21:45
Stop.hu
Erdélyi Mónika: örömmel fogadnám
Erdélyi Mónika mielőtt televíziózni kezdett, banki hitelelemzőként dolgozott. Évekig volt a Mónika-show háziasszonya, annak megszűnte után lett a Reggeli egyik műsorvezetője. Lányait, a három éves Olíviát és a tizenhét éves Vikit egyedül neveli.
2010.09.24. 19:05
Stop.hu
Mónika: "Nem omolhatok össze!" - videó
Erdélyi Mónika lesz a vasárnapi Esti Sztori egyik vendége. Ómolnár Miklós interjúja után mi is beszélgettünk kicsit a műsorvezetővel, aki elmondta nem engedheti meg magának, hogy összeomoljon és pszichiátriára kerüljön. Erős asszony, aki mindig tudja mit akar.
2010.09.22. 08:09
Nlcafe.hu
Rendszeresen könnyít magán Erdélyi Mónika
Erdélyi Mónika egy igazi erős férfira vágyik, noha élete elmúlt időszaka nem hozta meg számára a boldogságot. A Mukli Gyulával történt szakítása után még mindig érez magában erőt, hogy nyisson a férfiak irányába. A műsorvezető megdöbbentő kijelentést tett: számára a férfiak az örömforrás eszközei.
2010.09.17. 11:23
Stop.hu
Erdélyi Mónika életéből hiányzik egy erős férfi
Épp nincs nagy ő a műsorvezetőnő életében, de egyelőre Erdélyi megvan enélkül az örömforrás nélkül.
2010.09.17. 07:31
Velvet.hu
Benkő Dániel átverte Erdélyi Mónikát
A szeptemberi Kész Átverés Showban Benkő Dániel vezényli az eseményeket és teszi próbára a kiszemelt áldozatokat! A szezon első adásában Fodor Zsóka, Erdélyi Mónika, Pintér Tibor és Viva Ben a célkeresztben.
2010.09.16. 18:00
A Tv2-nél tüntettek az RTL ellen
Még a Comment:comon is feltűnnek néha azok, akik már öt éve eladták a tévét, és egyébként is Godard óta rá sem néztek mozgóképre, mert ami azóta készült, az mind csak Mónika show.
2010.09.16. 00:33
Velvet.hu
Mónika máshogy gondolja?
Az X-Faktor szerelmespárjával beszélgetett Erdélyi Mónika és Hujber Feri ma az RTL Klub Reggelijében. Mónika arról próbált érdeklődni, miért utasítja el Ákos és Lilla, hogy esetleg egyedül jussanak tovább a tehetségkutató műsorban.
2010.09.14. 13:30
Storyonline.hu
Ej, ha a Mónika Show ezt megérhette volna...
Utolsó, 25.évadját kezdi meg hétfőn a legismertebb és legbefolyásosabb amerikai televíziós személyiség, Oprah Winfrey délutáni talk-show-ja.
2010.09.14. 02:02
Stop.hu
Nőügyeit magyarázza Klausmann Viktor
Élő adásban válaszolt felesége vádjaira Klausmann Viktor. A műsorvezető a Reggeli adásában elismerte, terápiára jár, hogy kiderítse: mi vonzza más nőkhöz.
2010.09.07. 16:11
Fizessen különadót, akinek nincs gyermeke?
A múlt héten nagy port kavart Erdélyi Mónika trágár megnyilatkozása. A műsorvezető egy politikusi nyilatkozat miatt háborodott fel, amely arról szólt, hogy a nők nem a munkahelyükön, hanem a szülőszobában pótolhatatlanok, és hogy a gyermeket nem nevelőknek is hozzá kellene járulniuk a nemzet közös jövőjéhez
2010.09.07. 11:11
Nlcafe.hu
Erdélyi Mónika: szerintem ez a legüdvözítőbb megoldás
Erdélyi Mónika egykori kapcsolatának talán egyik legbensőbb momentumáról beszélt.
2010.09.04. 21:45
Stop.hu
Mónika a Barátok köztben?
Egyre-másra derülnek ki a meglepő dolgok Erdélyi Mónikáról. Ma az RTL Klub Reggelijében egy olyasmit árult el magáról, amit eddig még csak nem is sejtettünk.
2010.09.03. 15:00
Storyonline.hu
Erdélyi Mónika facebook posztja kiverte a biztosítékot
Nem kis felháborodást keltett a Blikk olvasóinak körében a tegnap megjelent cikk, mely szerint Erdélyi Mónika trágár szavakkal kommentált egy bejegyzést a Facebookon.
2010.09.03. 14:00
Mónika jól megmondta
Erdélyi Mónikát eddig finom úri hölgynek gondoltuk, ám a napokban olyan dolgot írt az egyik közösségi portálon, ami sokaknál kiverte a biztosítékot.
2010.09.02. 12:00
Storyonline.hu
Erdélyi Mónika a fasz rossz oldalán áll
Az általában higgadt műsorvezető egy, a nők szerepére vonatkozó kijelentést kommentált indulatosan.
2010.09.02. 08:23
Velvet.hu
Lejáratja magát Erdélyi Mónika!
Erdélyi Mónika megint az érdeklődés kereszttüzébe került. Az RTL Klub műsorvezetője ugyanis igencsak trágár mondatot írt az egyik közösségi portálra, majd a Blikk című napilapnak meg is ismételte azt.
2010.09.02. 08:15
Nlcafe.hu
Hujber Ferenc szégyelli: szőke hajkoronával hódít
Hujber Ferenc kihidrogéneztette a haját. A műsorvezető emiatt tegnap már kezdte magát rosszul érezni, miközben a Reggeli adását végig kalapban vezette. A színész-műsorvezető bocsánatot is kért a nézőktől.
2010.08.31. 08:38
Stop.hu
Mónika volt párja boldog, amióta egyedül él
Három nőtől négy gyermeke született. Tizennyolc éve folyamatosan pelenkák közelében élt Mukli Gyula, akinek legidősebb gyermeke tizennyolc, a legkisebb két és fél éves. Erdélyi Mónika volt párja állítja, élete jobban nem is alakulhatna szakításuk óta...
2010.08.27. 13:40
Stop.hu
"Kivárom a soromat" - mikor teljesül végre Erdélyi Mónika álma?
Erdélyi Mónikának régi vágya, hogy egy könnyed, szórakoztató műsort vezessen, de egyelőre marad a helyén.
2010.08.23. 08:13
Stop.hu
Erdélyi Mónika fogyni akar - még többet!
Erdélyi Mónika elárulta: bár már eddig kilenc kilótól megszabadult, további hattól szeretne, hogy jól érezze magát a bőrében.
2010.08.19. 06:40
Stop.hu
Erdélyi Mónika további hat kilót szeretne leadni
Az RTL Klub Reggelijébe áthelyezett műsorvezető utálja, ha a súlyáról kérdezik, így a Velvetnek korábban nem is mondott semmit, csak annyit, hogy a főnökei nem azért alkalmazták, hogy szupermodellként billegjen a képernyőn, a hot! magazinban megjelent interjúban azonban kolléganője, Szily Nóra kérdezte.
2010.08.18. 10:12
Velvet.hu
Mónika kiakadt: "Nem fogok lefogyni!"
Erdélyi Mónika normálisnak tartja testsúlyát, sőt azt mondja, kilóinak száma a szakemberek szerint is ideális. De szerinte amúgy sem a külsejéről szól a munkája, ő ugyanis nem topmodellnek szerződött.
2010.08.13. 11:55
Stop.hu
Mónika külseje megváltozik
Rengeteg kritika érte az elmúlt időszakban Erdélyi Mónika kinézetét. A Reggeli műsorvezetője stílusváltást tervez - amelyben a stáb is a segítségére lesz - tudta meg a Bors.
2010.08.12. 14:00
Storyonline.hu
Erdélyi Mónikát átváltoztatják
Hetek óta előnytelen ruhákban és ugyanazzal a frizurával ül a kamerák elé Erdélyi Mónika, emiatt pedig rengeteg kritika érte a nézőktől és a sajtótól is.
2010.08.12. 10:48
Velvet.hu
Mónika szétperli a vádlókat
Erdélyi Mónika bekeményített. Az RTL Klub sztárja elhatározta, hogy bepereli azokat a lapokat, amelyek azt állították, hogy nem végzi el rendesen a munkáját.
2010.08.11. 03:30
Nlcafe.hu
Erdélyi Mónika kamaszként nem fiúzhatott
Micsoda hasonlóság! Erdélyi Mónika és édesanyja nem csak külsőleg, hanem belsőleg is nagyon hasonlítanak egymásra. Vannak azonban különbségek is köztük: amíg a műsorvezető engedékeny a nagylányával, édesanyja szigorú volt vele, kamaszként nem is fiúzhatott.
2010.08.10. 17:45
Storyonline.hu
Szétszedték, most visszavág - Erdélyi Mónika perre megy!
Erdélyi Mónikánál betelt a pohár, amiért az utóbbi időben sorozatos támadások érik a sajtó részéről: beperli az őt igaztalanul vádoló lapokat. Ismerősei ugyanakkor azt találgatják: vajon ki lehet az, aki bosszúhadjáratot folytat ellene?
2010.08.10. 08:10
Stop.hu
Mónika dühöng -most hajával cikizik
Eddig a súlya volt napirenden, most a frizuráját cikizik. Erdélyi Mónika a Bors című napilap szerint terrorban tartja kollégáit és négy napig viseli ugyanazt a frizurát. Fésületlenül...
2010.08.09. 12:08
Nlcafe.hu
Mónika dühöng-most hajával cikizik
Eddig a súlya volt napirenden, most a frizuráját cikizik. Erdélyi Mónika a Bors című napilap szerint terrorban tartja kollégáit és négy napig viseli ugyanazt a frizurát. Fésületlenül...
2010.08.09. 12:08
Nlcafe.hu
Kéri Kitty megmutatta magát
Az RTL Klub Reggelijében Erdélyi Mónika Kéri Kittyvel, Ábel Anitával és Czutor Zolival arról beszélgetett, hogy mitől lehet sikeres és min bukhat el egy párkapcsolat. Kitty, igazi nyárias viseletben jelent meg a stúdióban, ami jól állt neki.
2010.08.06. 04:00
Storyonline.hu
Mónika nem eszik kamerák előtt
Az elmúlt időben jó néhány olyan cikk jelent meg, amely Erdélyi Mónika testsúlyával foglalkozott. A hírek szerint az írások nagyon rosszul estek a műsorvezetőnek, így érthető, hogy nem akarja kitenni magát több támadásnak.
2010.08.05. 10:00
Storyonline.hu
Erdélyi Mónika szorong a jövőtől?
Hová lett Mónika show-beli széles mosolya? Mostanában rosszkedvűnek látszik a Reggeli műsorvezetőjeként. Igaz, jó néhány dolog megváltozott körülötte. Talán ideje lenne újratervezni az életét...
2010.08.05. 07:00
Storyonline.hu
Miben rejlik Claudia és Mónika sikere?
Liptai Claudia és Erdélyi Mónika a TV2 és az RTL Klub vezető arcai. Bár személyiségük megosztja az nézőket, a közvélemény és a bulvársajtó mindkettőjüket kitüntetett figyelemben részesíti. Vajon miben rejlik a sikerük? Miért van az, hogy életük minden apró részletére kíváncsiak vagyunk?
2010.08.04. 02:00
Storyonline.hu
Mónika stílust teremt
Meglepő külsőleg jelent meg a minap az RTL Klub Reggelijében Erdélyi Mónika. A műsorvezetőnő úgy fest, mint aki néhány perccel az adás kezdete előtt kelt fel, ám a még a hanyag elegancia is jól állt neki.
2010.08.03. 02:30
Storyonline.hu
Mi történt Erdélyi Mónikával?
Nem a legjobb napjain van túl Erdélyi Mónika. Előbb a súlyáról, később ruhájáról közöltek a lapok lesújtó véleményt. S ha ez nem lenne elég, a műsorvezetőn Havas Henrik is köszörülte a nyelvét.
2010.07.29. 08:00
Storyonline.hu
Erdélyi Mónika nagy ívben tesz arra, amit a súlyáról gondolnak
A Reggeli műsorvezetőjét csak az érdekli, amit a főnökei mondanak, ők pedig nem azért alkalmazták, mert szupermodellként kell billegnie a képernyőn.
2010.07.28. 11:18
Velvet.hu
Mónika szexi dekoltázst villantott
Erdélyi Mónikát viszonylag ritkán látni szexi ruhadarabokban, ám a minap a Reggeliben egy mélyen dekoltált felsőt adtak rá. Ha nem láttad, érdemes megnézni.
2010.07.28. 04:45
Storyonline.hu
Erdélyi Mónika kiborult külseje miatt
Erdélyi Mónikát nagyon bántja, hogy súlyán és külsején élcelődnek a különböző napilapok. A műsorvezető már szinte őrjöngve fogadja az újságírókat, akik súlyáról vagy ruhájáról akarják faggatni.
2010.07.26. 04:30
Nlcafe.hu
Csúnyán átverték Erdélyi Mónikát?
Schobert Norbi nem csodálkozik azon, hogy Erdélyi Mónika számára nem hozta meg a kívánt hatást az általa reklámozott étrend-kiegészítő. Norbi többnyire aggályosnak tartja a fogyasztószereket, elmondása szerint ugyanis nincs olyan tabletta, ami klinikai vizsgálatok alapján étrend és mozgás nélkül súlycsökkenést eredményez.
2010.07.23. 08:50
Stop.hu
A stressztől hízik Erdélyi Mónika?
Komoly vita tárgya Erdélyi Mónika testsúlya. A műsorvezetőt sokan kritizálják azért, mert az általa szedett fogyitabletta ellenére is gyarapszik, ugyanakkor kollégái szerint nem kellene őt bántani, hiszen egyedülálló anyaként számos stressz éri.
2010.07.23. 03:30
Nlcafe.hu
Fogyasztószert reklámoz, de hízik Mónika
Zsírmegkötő fogyasztószert reklámoz és fogyaszt, mégis egyre csak hízik Erdélyi Mónika.
2010.07.22. 15:15
Storyonline.hu
Erdélyi Mónikát súlya miatt cikizik
Erdélyi Mónika súlya a téma az egyik napilapban. A Bors cikkében arra utal, hogy a műsorvezető hízott az utóbbi időben. Úgy tudjuk, Mónikának igencsak rosszul esett az újságcikk.
2010.07.22. 10:00
Nlcafe.hu
Hízott a fogyasztószert reklámozó Erdélyi Mónika
Hónapok óta fogyasztószert reklámoz Erdéyi Mónika, ám az eredmény nem látszódik rajta, sőt, a Bors szerint még hízott is a műsorvezető.
2010.07.22. 08:37
Velvet.hu
Erdélyi Mónika még mindig házas
Noha hónapokig hirdette, nem sikerült eladnia kertes házát Erdélyi Mónikának. A műsorvezetőnő Mukli Gyulával való szakítása után döntött úgy, hogy megválik a nagy háztól.
2010.07.13. 03:30
Nlcafe.hu
Majdnem kirúgta Sebestyén Balázst az RTL - Stohl András mentette meg!
Sebestyén Balázst majdnem kirúgták az RTL Klubtól. A műsorvezető alatt akkor remegett meg a léc - de nagyon -, amikor a Class FM reggeli műsorában "néninek" nevezte Náray Tamást.
2010.07.06. 06:53
Stop.hu
Szerelemmel vegyíti a munkát a TV2 sztárja
Demcsák Zsuzsának egy hét romantikát hoz a balatoni Mokka. A műsorvezető úgy döntött: összeköti a kellemeset a hasznossal, és némi pihenésre is kihasználja a jövő hetet, amikor a TV2 reggeli műsora a Balaton partjáról jelentkezik majd.
2010.07.02. 15:13
Stop.hu
Mi történt Claudia?
Mint már megírtuk, Liptai Claudia jobban van. Úgy tűnik túl van a gyász legnehezebb szakaszán, szombaton sportprogramon és az esti Kapcsolat koncerten is részt vett. A TV2 Mokkájában is egyre oldottabb, egyre kevésbé látszik a szemében a szomorúság. A műsorvezető visszatérése óta mindig szolid sminkkel és kinézettel ült kamerák elé, ezért hétfő reggeli megjelenése meglepő volt.
2010.06.30. 02:00
Storyonline.hu
Erdélyi Mónika: apróbb dolgokra vágyom
Erdélyi Mónika szingli, de jól megvan egyedül is. Azt azonban nem titkolja, hogy jólesne neki is egy férfi mellett gyengébbnek lenni. Új párjának nagyon sok feltételnek kell megfelelnie - elsőként mindkét lányának, akiknek áldása nélkül nem lesz esélye az új lovagnak.
2010.06.24. 15:10
Stop.hu
Durva! Élő adásban alázta kollégáját Sebestyén Balázs!
Még alig száradt meg a tinta Sebestyén Balázs televíziós szerződésén, máris súlyosan sértő megjegyzéssel illette az RTL Klub stylistját, Náray Tamást. Tegnap reggeli rádióműsorában "néniként" aposztrofálta a híres divattervezőt. Náray nem lepődött meg Balázs kijelentésén, mint mondja: a műsorvezető magát minősítette "vicces" kijelentésével.
2010.06.18. 19:16
Stop.hu
Mónika: "Bármikor lemegyek kutyába"
Igazán szórakoztató beszélgetést láthattunk az RTL Klub Esti Showderében. Nemrégiben Erdélyi Mónika volt Fábry Sándor vendége. A műsorvezető híres arról, hogy kínos helyzetbe tudja hozni beszélgetőpartnerét, de most erre nem is volt szükség. Mónika saját magát kompromitálta, tettetett lazasága nem illett személyiségéhez, kínos volt látni jópofáskodását.
2010.06.11. 03:30
Storyonline.hu
"Mónika egy förtelem" - Ismét hatalmasat rúgott bele kollégája
Azt konkrétan nem tudjuk, mivel húzhatta ki Erdélyi Mónika Havas Henriknél a gyufát, de az bizonyos, a Tanár úr ahol csak teheti, beszól a műsorvezetőnek. Ezúttal szintén blogjában fejtette ki lesújtó véleményét.
2010.06.10. 11:30
Storyonline.hu
Erdélyi Mónikáról kitálal az egykori kollégája!
Lapinformációk szerint nemsokára botránykönyv lát napvilágot Erdélyi Mónikáról. A rossznyelvek azt suttogják, hogy olyan valaki írja a könyvet, aki közelről, munkatársként ismeri a műsorvezetőt. A pletykák arról is szólnak, hogy nem csupán a nemrégiben véget ért show kulisszatitkaiba láthatunk bele, hanem szó lesz Mónika vállalkozásairól és magánéletéről.
2010.06.09. 09:30
Storyonline.hu
Mónika szerette a fogatlanjait
Elég sokan lájkolják a csütörtöki Esti showdert, amiben Mónika és az ő utolsó show-ja volt, a youtube-os teljes verziót például már 24 ezren látták.
2010.06.07. 15:30
Velvet.hu
Kiderült, a TV2 sztárjáról fantáziál a műsorvezető
Különös meglepetésvendéggel búcsúztatta Hepi Endre és Harsányi Levente reggeli műsoruk hölgytagját, Hudák Anitát, aki mint ismeretes, hamarosan anyai örömök elé néz, ezért kis időre kiszáll a Rádió1 ébresztő triójából.
2010.06.04. 16:15
Storyonline.hu
Mónika beintett Fábrynak!
Erdélyi Mónika újra férfihez bújna. Az RTL Klub műsorvezetője több mint egy év egyedüllét után új társsal osztaná meg életét - mondta el az Esti Showder felvételén.
2010.06.02. 12:49
Stop.hu
Erdélyi Mónikának kellene már egy pasi
Erdélyi Mónika mostanában visszanyerte régi alakját, sikerült nyolc kilótól megszabadulnia és ezerrel pörög. Nem csoda, hogy elterjedt a pletyka: új pasija lehet.
2010.06.01. 18:11
Stop.hu
Kiakadt a Mónika show paródiáján a műsorvezető
Ugyan csütörtökön adásba kerül az Esti Showderben az a felvétel, amelyben a Mónika show-t ki
2010.06.01. 18:00
Cenzúrázna Mónika
Nem díjazza az RTL Klub a saját műsoráról készített paródiát! Ugyan csütörtökön adásba kerül az Esti Showderben az a felvétel, amelyben Nacsa Olivér, Bagi Iván, Badár Sándor és Fábry Sándor a Mónika show-t ki
2010.06.01. 05:10
A hét legolvasottabb írásai
Az elmúlt héten is sok, izgalmas információ jutott a StoryOnline birtokába. Többek között megtudtuk, hogy Terry Black beperli Némedi Marit, és az is kiderült, hogy a mindig mosolygós, kiegyensúlyozott műsorvezető, Szekeres Nóra válik. Hírt adtunk arról is, hogyan hozta magát kellemetlen szituációba Erdélyi Mónika, aki show-ja megszünetése óta az RTL Klub Reggelijének csapatát erősíti. A legtöbben az alábbi írásainkra voltatok kíváncsiak.
2010.05.29. 05:30
Storyonline.hu
Liptai Claudia hétfő reggel kerül újra képernyőre
Két hónapos távollét után Liptai Claudia visszatér a Mokkába. A műsorvezető május 31-től a megszokott beosztás szerint, minden második héten vezeti majd a TV2 reggeli műsorát, az első héten Kárász Róbert oldalán.
2010.05.27. 19:34
Stop.hu
Hétfőtől újra Liptai Claudia vezeti a Mokkát
Két hónapos távollét után Liptai Claudia visszatér a Mokkába. A műsorvezető május harmincegyedikétől a megszokott beosztás szerint, minden második héten vezeti majd a TV2 reggeli műsorát.
2010.05.27. 17:23
Velvet.hu
Kárász Róbert kocsijával együtt ellopták lányai cédéit
A műsorvezető a reggeli műsorban többször bemondta az éjszaka ellopott autója adatait, de a tegnapi napjának igazi tragédiája, hogy meghalt a barátnőjével közös kutyája, Bizsu.
2010.05.27. 13:43
Velvet.hu
Liptai Claudia hétfőn visszatér a Mokkába
Hétfőtől visszatér a reggeli műsorba Liptai Claudia. A színész-műsorvezető Daróczi Dávid halála után ment szabadságra.
2010.05.27. 11:47
Nlcafe.hu
Mónika kellemetlen helyzetbe került
Meglehetősen ciki jelenetnek lehettünk szemtanúi az RTL Klub Reggelijében. Erdélyi Mónika Istenes László műsorvezetővel beszélgetett, miközben kiderült, bizony a mindig mosolygós műsorvezető tájékozottságában is vannak hiányosságok.
2010.05.26. 10:45
Storyonline.hu
Lendületesen vezet Szily Nóra és Erdélyi Mónika
Régi vita tárgya, hogy az autóvezetésben tényleg a gyengébbik nem-e a gyengébb. Szily Nóra és Erdélyi Mónika rácáfol a feltételezésekre. Mindketten lendületesen vezetnek, de sosem okoztak balesetet, mindig körültekintőek és a Fair vezető kampány támogatójaként erre buzdítanak mindenkit.
2010.05.23. 07:00
Storyonline.hu
Joshi Bharat nincs elkeseredve
Joshi hamarosan új műsort kap. Az ORTT a Mónika show után az indiai sorselemzőt is kinyírta, pedig a stábjában még volt két évnyi forgatási lendület.
2010.05.22. 07:09
Velvet.hu
Erdélyi Mónika és Szily Nóra is odafigyel
Régi vita tárgya, hogy az autóvezetésben tényleg a gyengébbik nem-e a gyengébb. Szily Nóra és Erdélyi Mónika rácáfol a feltételezésekre. Mindketten lendületesen vezetnek, de sosem okoztak balesetet, mindig körültekintőek és a Fair vezető kampány támogatójaként erre buzdítanak mindenkit. A népszerű műsorvezetők szerint ugyan a vezetés a férfiakhoz közelebb áll, ez nem jelenti azt, hogy a nők nagyon ügyetlenek lennének.
2010.05.20. 11:51
Stop.hu
Hatalmasat égett Kárász Róbert
Sokan nem lennének most bizony Kárász Róbert helyében, a műsorvezető ugyanis saját magát hozta roppant kellemetlen helyzetbe a reggeli Mokkában. A riporter ugyanis egy félreértett mondat miatt saját magánéletét kezdte kiteregetni a reggeli műsorban, pedig vendége nem is erről akart beszélni
2010.05.19. 20:05
Nlcafe.hu
Szily Nóra és Erdélyi Mónika lendületesen vezet
Régi vita tárgya, hogy az autóvezetésben tényleg a gyengébbik nem-e a gyengébb. Szily Nóra és Erdélyi Mónika rácáfol a feltételezésekre. Mindketten lendületesen vezetnek, de sosem okoztak balesetet, mindig körültekintőek és a Fair vezető kampány támogatójaként erre buzdítanak mindenkit. A népszerű műsorvezetők szerint ugyan a vezetés a férfiakhoz közelebb áll, de ez nem jelenti azt, hogy a nők nagyon ügyetlenek lennének.
2010.05.19. 15:15
Harmonet.hu
Havas Henrik szemtanúja volt egy sofőrverésnek, és tanúskodni is hajlandó
A műsorvezető a hétfő reggeli araszolás közben arra lett figyelmes, hogy egy autós rátámad egy másikra, majd következmények nélkül továbbhajt. Havas, ha szükséges, tanúskodik a megvert férfi mellett.
2010.05.18. 18:56
Velvet.hu
Minden ember problémája megérintette Joshit
Ahogy várni lehetett, az RTL Klub Mónika show-ja után megszűnik a TV2 Joshi Bharat műsora is. A csatorna közleményben indokolta a döntését, miszerint egyre nehezebbé vált olyan műsort készíteni, mely jó eséllyel száll harcba a nézők kegyeiért, ugyanakkor maradéktalanul megfelel a törvény előírásainak.
2010.05.18. 15:30
Storyonline.hu
Megszűnik a Joshi Bharat
Egy hónappal azután, hogy megszűnt a Mónika Show, a konkurens csatorna is bejelentette, véget vetnek Joshi Bharat című kibeszélőshow-juknak.
2010.05.17. 11:20
Velvet.hu
Havas szerint Mónika egy vicc
Nagyon nem nőtt Havas Henrik a szívéhez Erdélyi Mónika. A mostani sem az első videó a blogjában, amelyben szájára veszi az RTL Klub Reggelijének új műsorvezetőjét.
2010.05.14. 14:45
Storyonline.hu
Árpa Attila egy ország előtt alázza meg Erdélyi Mónikát!
Árpa Attila keményen nekiugrott egykori kolléganőjének, Erdélyi Mónikának. A producer az Esti Sztori felvételén kifejtette: nem szégyelli, hogy az ő nevéhez fűződik a Mónika show beindítása. Mi több, büszke is rá, hogy sikereket értek el a produkcióval.
2010.05.13. 09:13
Stop.hu
A TV2 sztárjai visszakövetelik a Mónika show-t!
A Megasztárosok már a turnébuszban is Erdélyi Mónika műsorának sztárjait idézték fel egymás szórakoztatására...
2010.05.12. 15:17
Harmonet.hu
Erdélyi Mónikát nem érdeklik az arc nélküli kritikusok
Erdélyi Mónika nem törődik az arcukat nem vállaló fórumozókkal, habár az első Reggeli adás után kapott hideget-meleget. Több internetes vélemény is napvilágot látott az adást követően. Egyeseknél a féktelen vihorászása, térdcsapkodása ütötte ki a biztosítékot, mások pedig simán nem örülnek Mónika visszatérésének, ám a műsorvezető úgy érzi: az arcukat nem vállaló kritikusokkal nem kell foglalkozni.
2010.05.11. 07:27
Stop.hu
Erdélyi Mónika új szerepben
Kilenc év talkshow-vezetés után mától új szerepben próbálja ki magát Erdélyi Mónika (37). Csonka András oldalán az RTL Klub Reggeli című műsorát vezeti.
2010.05.10. 09:52
Erdélyi Mónika nagyon sokat nevet az első munkanapján
A térdét is csapkodja, annyira vidám.
2010.05.10. 08:32
Velvet.hu
Erdélyi Mónika borzasztóan izgul!
Hétfőn kezd Erdélyi Mónika a Reggeliben. A műsorvezető bár úgy érzi, kilenc év után biztos dolgában, van benne némi izgalom.
2010.05.08. 20:32
Stop.hu
Erdélyi Mónika kicsit lefogyva kezd a Reggeliben
Erdélyi Mónika hétfőn vezeti először a Reggeli című műsort az RTL Klubon Csonka András társaságában, és elmondása szerint már leadott pár kilót, de a célját még nem érte el.
2010.05.08. 09:26
Velvet.hu
Micsoda harc! - Összejöttek a TV2 és az RTL sztárjai!
Erős Antónia összeterelte a sztárokat. Gombos Edina, Jakupcsek Gabriella, Ördög Nóri, Vujity Tvrtko, Katus Attila, Barabás Évi, Erdélyi Mónika, Détár Enikő, Rékasi Károly, Véber István, Pataki Zita és István Dani is úgy döntött, szán egy csepp időt saját magára és szülővárosa egészségére.
2010.05.07. 04:34
Stop.hu
Hamarosan láthatjuk Mónikát
Erdélyi Mónika rajongói már nagy izgalommal várják, hogy a rövid kényszerpihenő után a mindig mosolygós televízióst újra láthassák a képernyőn. Úgy gondoljuk, már nem kell sokáig várni, Mónika valószínűleg a jövő héten a Reggeliben vezet műsort.
2010.05.05. 04:15
Storyonline.hu
Viva Zola nem vezetne "Máónika" kvalitású műsort!
A Viva Tv fenegyereke a jelenlegiek mellett több műsorötletet is fejleszt, azonban egy dolog biztos: a Mónika show-hoz hasonló talk show-t sohasem adná a nevét!
2010.05.03. 16:20
Harmonet.hu
"Nem én hibáztam" - Erdélyi Mónika őszintén
Idén harmadik alkalommal indul útjára a Fair vezető program. A békés, előzékeny és fair közlekedés megvalósításához ezúttal is számos híresség csatlakozott, többek közt Erdélyi Mónika és Hujber Ferenc.
2010.05.03. 07:58
Stop.hu
Erdélyi Mónika kampányol
Idén harmadik alkalommal indul útjára a Fair vezető program. A békés, előzékeny és fair közlekedés megvalósításához ezúttal is számos híresség csatlakozott. Többek között Erdélyi Mónika, Szily Nóra, Terecskei Rita, Hujber Ferenc, Dzsudzsák Balázs, Lévai Balázs és Lajcsi adta arcát a pozitív kezdeményezéshez.
2010.05.02. 10:00
Storyonline.hu
Mónikát sokan támadják
Bár az RTL Klub Mónika show-ja az egyik legnézettebb televíziós műsor volt, a műsorvezetője Mónika személye azonban megosztja az országot. Az utóbbi időben ismét testsúlya miatt támadják, és valótlanságokat terjesztenek róla.
2010.04.29. 09:30
Storyonline.hu
Három hónapra eltűnik a képernyőről az RTL sztárja
Szujó Zoltán a nyárra hosszabb pihenőt kért és kapott az RTL Klub Reggelijétől. A műsorvezető azzal indokolta döntését, hogy az elmúlt két és fél év folyamatos reggeli műsorvezetésbe belefáradt és szüksége van egy hosszabb pihenőre.
2010.04.29. 07:15
Stop.hu
Megszűnik Joshi Bharat műsora?
Miután napvilágot látott a hír, hogy az RTL Klub leveszi műsoráról délutáni műsorát, a Mónika show-t, rögtön elindultak a találgatások, hogy a TV2 "megtartja-e" konkurens műsorát, a Joshi Bharatot?!
2010.04.28. 05:45
Storyonline.hu
Sebestyén Balázsék országjárásra indulnak
2 hét, 10 város, 3 műsorvezető, 1 autó: a hazai rádiózás történetének leghosszabb élő kitelepülés-sorozatára készül a Morning Show. A reggeli műsor "kulcsemberei" két héten át tíz különböző hazai nagyvárosba látogatnak el, ahol egy izgalmas vadászatra invitálják a nyerni vágyókat. A különleges kulcskereső játék során Balázsék egy értékes, vadonatúj, a kinetikus dizájn jegyében készült autóval ajándékozzák meg a legügyesebb és legszerencsésebb Morning Show hallgatót.
2010.04.25. 12:30
Storyonline.hu
A Mónika show végét előre megjósolták!
Nagyon kíváncsi voltam Erdélyi Mónika horoszkópjára: nemcsak az érdekelt, milyen emberről árulkodik ó, hanem egy jó néhány évvel ezelőtt történt eseményt szerettem volna neki elmesélni, amikor a sors közel hozott bennünket egymáshoz úgy, hogy nem tudtunk róla.
2010.04.17. 09:34
Nlcafe.hu
Megzuhan az RTL kirúgott műsorvezetője
Élete első kirúgását élte át Peller Mariann, akit Horváth Évával együtt elbocsátottak az RTL Klub Reggeli című műsorából. A két műsorvezető nemcsak lelkileg, de anyagilag is megsínyli a történteket.
2010.04.15. 14:47
Stop.hu
Többen nézik a Mónika-show-t, mint eddig
Május 11-től még az ismétléseket is élvezhetjük.
2010.04.15. 07:43
Velvet.hu
Vége a Joshi Bharatnak?
Az a hír járja, hogy a Mónika show bukása miatt a Tv2 sem ragaszkodik már ahhoz, hogy költséges forgatókönyv alapján megírt, sok statisztát foglalkoztató délutáni talk show-ra dobja ki a pénzét.
2010.04.14. 14:35
Velvet.hu
Havas sajnálja Mónikát
Havas Henrik sosem csinált titkot abból, hogy nem szimpatizál Erdélyi Mónikával. Korábban arról beszélt videoblogjában, hogy az RTL Klub műsorvezetőjét saját kollégái sem kedvelik. A Tanár úr most, a show megszüntetésének hírére reagált, valamit amellett sem ment el szó nélkül, hogy májustól Mónika a Reggeli egyik háziasszonya lesz.
2010.04.14. 10:00
Storyonline.hu
Mónika csak a kezdet volt - Joshi Bharat műsorát is kivégzi az ORTT?
Húszmillió forint büntetéssel sújtaná Joshi Bharat műsorát az ORTT. A testület fokozottan ellenőrzi a csatorna kibeszélőshow-ját, és egy hónapon belül már a második rekordösszegű szankció sújtotta őket. A cél egyértelmű: az ORTT a Mónika-show vége után a TV2 műsorának megszűntét óhajtja.
2010.04.14. 07:55
Stop.hu
Mónika: Most már maradok csak Mónika
Erdélyi Mónika a hazai kereskedelmi televíziózás talán legismertebb arca. A keresztnevét viselő műsor kilenc év után búcsúzik a nézőktől, de hogyan éli meg a változást a műsorvezető?
2010.04.13. 13:04
Nlcafe.hu
Mukli Gyula nem beszél új barátnőjéről
A műsorától megfosztott, majd a Reggeli székébe ültetett Erdélyi Mónika volt élettársát, egy szőke, vékony nővel látta csütörtökön este a Bors munkatársa egy elegáns, budai szórakozóhelyen.
2010.04.10. 09:43
Velvet.hu
Mónika nem megy Joshihoz
Szívesen látná műsorában Erdélyi Mónikát - nyilatkozta az egyik napilapnak a TV2 sztárja, Joshi Bharat, miután kiderült, hogy az RTL Klub Mónika show-ja megszűnik. De vajon Mónika hajlandó lenne átruccanni a konkurenciához?
2010.04.09. 17:15
Storyonline.hu
Évának és Mariannak távozni kell
Sokakat meglepett az RTL Klub közleménye, miszerint Horváth Évának és Peller Mariannak távoznia kell a Reggeliből. Ezzel egyidőben viszont visszatér a képernyőre Lilu, valamint májustól Erdélyi Mónika is a Reggeli stábját erősíti.
2010.04.09. 03:15
Storyonline.hu
Erdélyi Mónika és Lilu váltja Pellert és Horváth Évát a Reggeliben
Kolosi Péter örül, hogy Lilu visszatér és, hogy Erdélyit sem kell nélkülöznie a nézőknek. Peller Mariann és Horváth Éva pedig hiányozni fog neki.
2010.04.08. 17:13
Velvet.hu
Délutáni show-ból a Reggelibe: Erdélyi Mónika visszatér
Az RTL Klub Reggelijének műsorvezetői csapata májustól jelentősen megváltozik. Visszatér Lilu, élő műsorban bizonyíthat Erdélyi Mónika, ezzel egyidőben távozik Peller Mariann és Horváth Éva.
2010.04.08. 17:00
Nem titkolózik tovább az RTL - kiderült, mit terveznek Mónikával!
Az RTL Klub Reggelijének műsorvezetői csapata májustól jelentősen megváltozik. Visszatér Lilu, élő műsorban bizonyíthat Erdélyi Mónika, ezzel egyidőben távozik Peller Mariann és Horváth Éva.
2010.04.08. 16:53
Stop.hu
Erdélyi Mónika reggeli műsort kapott
Az RTL Klub gyorsan talált munkát Erdélyi Mónikának, a könyvelőhangú műsorvezető májustól kénytelen lesz kicsivel korábban kelni, ugyanis a Reggeliben beszélget majd a vendégekkel.
2010.04.08. 16:27
Velvet.hu
Lilu és Erdélyi Mónika a Reggeliben!
Az RTL Klub Reggelijének műsorvezetői csapata májustól jelentősen megváltozik. Visszatér Lilu, élő műsorban bizonyíthat Erdélyi Mónika, ezzel egyidőben távozik Peller Mariann és Horváth Éva.
2010.04.08. 15:10
Storyonline.hu
Minden jót, Mónika!
Szemernyi empátia sincs bennem a Mónika-show megszüntetése kapcsán
2010.04.08. 08:04
Nlcafe.hu
Visszahívnák a sztárok a Mónika show-t!
Visszakövetelik a Mónika show-t. Az egyik közösségi portálon mozgalom indult, mely arra szeretné rávenni az RTL Klub illetékeseit, hogy vonják vissza a műsor megszüntetésére vonatkozó döntést. A kezdeményezéshez több híresség, köztük Király Viktor is csatlakozott.
2010.04.07. 08:27
Stop.hu
"Nevetek, hogy égetik magukat a tévében" - ez a hihetetlen tévés siker titka!
Március 31-én rögzítették az RTL Klubon kilenc éve futó Mónika-show utolsó epizódjait. A tavasszal még látható műsorszám végleg lekerül a képernyőről. A STOP kihasználva a pillanatot utánajárt, miért és kiknek a körében tudott csaknem egy évtizedig sikeres lenni a produkció, és mi jöhet utána.
2010.04.04. 15:16
Stop.hu
Erdélyi Mónika szájából többet nem hangzik el, hogy ülj le, kérlek
Erdélyi állítólag a képernyőn marad, csak nem tudni, mivel tér majd vissza. Ő biztosan a magyar Oprah Winfrey szeretne lenni.
2010.04.03. 18:39
Velvet.hu
Külön gyakorolta a közönségességet
A Czukor show színészei Péter Katával és Árpa Attilával az élen Mónika talkshow-műsorát próbálták reprodukálni. Premier az Indexen is.
2010.04.02. 16:11
Index.hu
Erdélyi Mónika ürességget érzett műsora megszűnése után
Erdélyi azt mondja, csak a kibeszélőshow-hoz ért, és a hosszú évek alatt sem fáradt bele.
2010.04.02. 09:12
Velvet.hu
Az ORTT fejezte le a Mónika show-t - a műsorvezető sírva búcsúzott!
Erdélyi Mónika műsorát legyőzte Joshi Bharat, és tönkretette az ORTT. A nevével fémjelzett kibeszélő show háziasszonya már számított rá, hogy kilenc éve futó produkcióját leveszik a képernyőről.
2010.04.02. 07:52
Stop.hu
Az RTL a bulvárral spórol
Először április tréfának néztem, hogy az RTL Klub felszámolta egész kommunikációs igazgatóságát, mondjuk kicsit elbizonytalanítottam, hogy nem szőttek béna részleteket a sajtóközleménybe, teszem azt, hogy a pr-osok szörnyű véget értek, amikor véletlenül rájuk ült Erdélyi Mónika, vagy hogy Rényi Ádám kommunikációs igazgató összeférhetetlenség miatt mondott le, mert jelentkezett az X-faktorba.
2010.04.01. 17:45
Velvet.hu
Megszűnik a Mónika show
Nem áprilisi tréfa, Joshi Bharat és az ORTT kiütötte az RTL Klub egyik legsikeresebb műsorát.
2010.04.01. 12:53
Velvet.hu
Mónika marad az RTL Klubnál
A pletykákkal ellentétben nem rúgták ki Erdélyi Mónikát az RTL Klubtól. A kibeszélő show ugyan megszűnik, de az ismert tévés marad a csatornánál.
2010.04.01. 10:30
Storyonline.hu
Véget ér a Mónika Show
Erdélyi Mónika sírva köszönt le, pedig most végre lenne ki vigyázzon a gyerekére.
2010.04.01. 07:31
Velvet.hu
Honnan jött Bochkor Gábor?
46 éves Bochkor Gábor műsorvezető. Az utóbbi hónapokban kevesen szerepeltek nála többet a médiában, megszűnt ugyanis az a kereskedelmi rádió, amelynek a reggeli műsorát vezette a szintén népszerű Boros Lajos társaságában. Némi szünet után rendeződött a helyzet: a Boros-Bochkor páros január közepén az egyik újonnan indult rádió reggeli műsorában folytatja tovább.
2010.03.25. 15:18
Stop.hu
Judy Nero perel! Átverte a TV2!
Az ex-pornósztár már több, mint 10 éve dolgozik a show bizniszben, de állítja: ennyire még soha senki nem tette őt lóvá. Judy Nero a napokban a TV2 Mokka c. reggeli műsorának vendége volt, ahová állítása szerint egy pánikbetegségével kapcsolatos beszélgetésre hívták meg, de helyette az álnéven írt "herótozó" internetes hozzászólásairól szólt a diskurzus. Még ez sem volt elég, hiszen a két műsorvezető, Liptai Claudia és Kárász Róbert élesen bírálta blogolási szokásait, és ahol csak lehetett, megbántották a lányt.
2010.03.10. 17:53
Harmonet.hu
Demcsák Zsuzsa és Lilu összecsap
Lilu és Demcsák Zsuzsa reggelenként a két konkurens kereskedelmi tévén köszönti a nézőket. Mindketten csatornájuk reggeli műsorának meghatározó arcai, édesanyák és most a legjobbak között vannak: esélyesek a GLAMOUR Women of the Year díjátadó gálán a legjobb műsorvezető kategóriában.
2010.02.20. 12:00
Storyonline.hu
Erdélyi Mónika biztonsági öv nélkül vezetett
A Vacsoracsata forgatásán a kamerák előtt vezetett biztonsági öv használata nélkül Erdélyi Mónika
2010.02.17. 09:28
Velvet.hu
Istvánt zavarba hozták
Ezúttal Erdélyi Mónika látja vendégül a sztárokat az RTL Klub Vacsoracsatájában. Többek között Tabáni István is ellátogat a műsorvezetőhöz, és nem ússza meg, hogy ne hozzák zavarba azzal, hogy a női rajongók felől érdeklődnek.
2010.02.15. 10:00
Storyonline.hu
Erdélyi Mónika megmutatja!
Erdélyi Mónika ma este megmutatja: a stúdió mellett nem okoz számára gondot a konyhában is helytállni. A Vacsoracsatában ezen a héten Tabáni István, Geszler Dorottya, Ernyey Béla és Judy lesznek Mónika vendégei.
2010.02.15. 09:58
Stop.hu
Indul a nagy meccs! Tabáni István felveszi a harcot Erdélyi Mónikával
Vacsoracsata Erdélyi Mónika, Tabáni István, Geszler Dorottya, Ernyey Béla, Judy főzőcskéjével folytatódik. [Dátum: 2010.02.15. 02:05]
2010.02.15. 02:05
Zene.hu
Letilthatják a műsort Mónika vendégei
Utólag is letilthatják a magukra nézve sértő vagy megalázó jelenetek közlését a Mónika-show vendégei
2010.02.13. 05:43
Vége az átverésnek a kibeszélőshow-kban
Az adatvédelmi biztos szerint a felvételek után is letilthatók a Joshi- és a Mónika-show-k felvételei.
2010.02.12. 15:39
Index.hu
A Mónika Show népe és királyai
A Czukor Show-műsorvezető kevésbé önelégült, a szereplők sem lepattantak, de a film nem rossz.
2010.02.07. 14:24
Velvet.hu
Hajdú Péter hangjára kelt ma az ország egy része
Hajdú Péter ébresztette ma a nézőket a Mokkában Demcsák Zsuzsa oldalán. A műsorvezető nem veszélyezteti Tvrtko állását, hiszen reggeli jelenléte csupán egyszeri alkalomra szólt a csatornán.
2010.02.05. 09:53
Stop.hu
Beparázott a TV2-es műsorvezető
Szekeres Nórinak nincs ideje unatkozni, hiszen amióta immáron mindkét gyermeke iskolába jár, a reggeli készülődéstől a lecke megírásáig az egész napja a kicsikről szól.
2010.01.26. 10:25
Stop.hu
Új lány a Bumerángban!
Bochkor Gábor és Boros Lajos újra Bumerángozik, mégpedig a Neo FM-en. Ám Gombos Edinát ezentúl nem hallhatják a rádióhallgatók, ugyanis a műsorvezető úgy döntött, nem folytatja tovább a reggeli műsort. Helyére egy Csilla nevű lány került.
2010.01.19. 08:15
Storyonline.hu
Túl szűk ruhát viselt Mónika
Az alábbi viseletért nem hiába kapta meg Erdélyi Mónika a Best magazin citromdíját. A műsorvezető tőle szokatlan gondatlansággal választotta ki ezt a ruhát, ami minden bizonnyal nemcsak csinos, de kényelmes sem lehetett.
2010.01.13. 11:00
Storyonline.hu
Erdélyi Mónika kislánya feljebb lép egy szintet
Az RTL Klub népszerű műsorvezetője úgy érzi: már nem tudja százszázalékosan lekötni kislánya figyelmét, hiszen Olívia egyre jobban érdeklődik kortársai iránt.
2010.01.11. 09:22
Stop.hu
Erdélyi Mónikát nem zavarja, hogy ciki
A műsorvezetőnő szerint nem ő tehet róla, hogy a Mónika-show ma már szitokszó, szerinte a nézők akarják ezt a színvonalat.
2010.01.10. 09:33
Velvet.hu
Friderikusz plusz húsz kilóval, Lagzi Lajcsi mínusz ötvennel zárta 2009-et
Erdélyi Mónika saját fogyókúrájával, Kunovics Katinka Schobert Norberttel adta le fölöslegét, miközben Friderikusz Sándor húsz kilót szedett magára. Döntsék el, melyikük eredménye a legértékesebb!
2009.12.26. 08:22
Velvet.hu
Mónika egyedül marad - még a gyermekét is elviszik tőle
Erdélyi Mónika a családdal, de egy kicsit mégis magányosan tölti a karácsonyt. A kétgyermekes édesanya még nem dolgozta fel Mukli Gyulával történt szakítását, így a sok jelentkező ellenére sincs kész egy új szerelemre. Volt kedvesével külön töltik az ünnepeket, de a zenész közös gyermeküket egy napra elviszi Mónikától.
2009.12.14. 11:19
Stop.hu
Erdélyi Mónika kilenc hónapja férfi nélkül - ha lenne is, letagadná
Heti két-három napot forgat, a többit kislányával tölti Erdélyi Mónika. Kilenc hónapja szakított Olívia édesapjával, de nem bánta meg, hogy így döntött. Nincs köztük gyűlölködés, de csak a gyermek miatt tartják a kapcsolatot. Így van ez a nagyobbik lánya, Viki édesapjával is.
2009.11.30. 15:31
Stop.hu
Claudia és Kárász Robi pikáns reggele
A TV2 Mokkájában a reggeli grog úgy tűnik feloldotta a műsorvezető gátlásait: Liptai Claudia és Kárász Robi meglehetősen pikáns témát feszegettek.
2009.11.27. 11:00
Storyonline.hu
A Class FM-re mennek a volt Danubius reggeli műsorvezetői
A jövő héttől a Class FM-en ébreszti a hallgatókat a volt Danubius Rádió reggeli műsorvezető-csapata
2009.11.27. 10:05
Hvg.hu
Mónika ezt csúnyán elrontja
Szeptembertől ismét munkába állt Erdélyi Mónika, bár ez óriási problémát jelentett számára. Bár tudta, hogy édesanyjára és gyermeke apjára, Mukli Gyulára számíthat, eleinte bölcsődét keresett kisebbik lányának, Olíviának. Ám amikor rájött, - hogy a magánbölcsődék többségében horribilis összeget kellene fizetnie - úgy határozott, családon belül oldják meg a gyermek felügyeletét. Kollégái szerint azonban nem jó döntés született.
2009.11.26. 18:22
Stop.hu
Mit csinál Erdélyi Mónika exférje a közös gyermekkel?
Erdélyi Mónika exférje, Mukli Gyula őszintén vallott a Napi Ásznak lányával, Olíviával való kapcsolatáról.
2009.11.17. 10:52
Stop.hu
Erdélyi Mónika már harmadik üzletét nyitotta meg
A műsorvezetőnek a dekorálás a hobbija ezért is döntött a dekoráruház mellett.
2009.11.12. 07:42
Velvet.hu
Claudia nagyon szétszórt
Tőle szokatlan, indiszponált állapotban volt Claudia a Mokka hétfő reggeli adásában. A jó beszélőkéjéről is híres műsorvezető valahogy nem volt formában.
2009.11.11. 10:45
Storyonline.hu
Elszállt magától - lehülyézte a nézőket a műsorvezető
István Danit és a másik csatornát "utánozta" a hétfő reggeli Mokkában Kovács Áron, akit az Áll az alku folytatása kapcsán hívtak be a műsorba.
2009.10.30. 08:43
Stop.hu
Bevallották: megcsalták párjukat
Nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki be merje vallani, bizony félrelépett. Legutóbb például Erdélyi Mónika vallotta meg, hogy párkapcsolaton kívüli kalandba keveredett, ráadásul nem is egyszer.
2009.10.28. 05:00
Storyonline.hu
Mónika sokat küzdött Olíviáért!
A szokásosnál többet árult el magánéletéről Erdélyi Mónika magánéletéről a Nők Lapja hasábjain a minap. A tévés - mint már megírtuk - nem rejtette véka alá, hogy két párját is megcsalta, és arról is beszélt, hogy kisebb lánya Olívia nem fogant meg könnyen.
2009.10.27. 14:30
Storyonline.hu
50 órás szünetre ítélnék a Mónika-show-t
A Joshi Bharatban rejtett kamerás szexjelenetet mutattak, a Fidesz üzent a kereskedelmi tévéknek.
2009.10.21. 13:26
Index.hu
Erdélyi Mónika már kétszer félrelépett
Ha az ORTT úgy dönt, három hónapig szünetelhet a Mónika-show, aminek a háziasszonya bevallotta két barátját is megcsalta.
2009.10.21. 09:01
Velvet.hu
Erdélyi Mónika: Két páromat is megcsaltam, de megbántam
Erdélyi Mónika, a Mónika-show műsorvezetője olyan, mint egy profi bokszoló: számos nagy pofon után is sikerült talpra állnia. Sőt, minden pofonból építkezni tudott
2009.10.21. 08:58
Nlcafe.hu
Erdélyi Mónika: "Két páromat is megcsaltam, de megbántam"
Erdélyi Mónika a Nők Lapjában többek között válásáról és Mukli Gyulával való szakításáról is beszélt. Az RTL Klub műsorvezetője a hűség-hűtlenség kérdését is boncolgatta.
2009.10.20. 13:30
Storyonline.hu
Balesetet szenvedett a gyönyörű műsorvezető - élő adásban!
Vicces jelenetnek lehettek szemtanúi az RTL Klub Reggeli műsorának nézői. A szépségkirálynőből műsorvezetővé avanzsált Horváth Évát ugyanis baleset érte: élő adásban harapta meg egy nyúl.
2009.10.20. 06:40
Stop.hu
Erdélyi Mónika köpni-nyelni nem tud majd a döbbenettől
Rengeteg csalódáson ment már keresztül, de ezeket megpróbálja egy idő után nem a lelkére venni. Döntéseinél inkább az észérveket részesíti előnyben, s azt nézi, hogy ne csak önmagának legyen jó. Érzelmi intelligenciája igen magas - mindezt Hoffmann Zsuzsa jósnő állapította meg Erdélyi Mónikáról. Ha hinni lehet a kártyáknak, a műsorvezetőt jövő év elején nagy meglepetés éri...
2009.10.16. 07:43
Stop.hu
Átadtuk az egymilliót
Erdélyi Mónika, Cseke Katinka, Ada és a StoryOnline nagysikerű kezdeményezésének köszönhetően több mint egymillió forintot sikerült összegyűjteni az Egyszülő Alapítvány javára. Az összeget - jelképesen - hétfőn adtuk át az alapítvány képviselőinek.
2009.10.13. 12:30
Storyonline.hu
Erdélyi Mónika drágálja a magánbölcsit
Jó a hangulat a Reggeliben, mondjuk sok mindenről nincs szó.
2009.09.22. 08:18
Velvet.hu
Orosz Barbarával flörtölt Michael Madsen
A műsorvezető az RTL klub reggeli műsorában találkozott a színésszel, akit levett a lábáról a lila ruhájával és élete első lángosával.
2009.09.17. 16:56
Velvet.hu
Erdélyi Mónika megúszta durva fenyegetések nélkül
A nevével fémjelzett műsor arca szívesen belevetné magát új feladatokba, de a magyar televíziózás nem teszi lehetővé, hogy elindítsa saját műsorát.
2009.09.17. 14:21
Velvet.hu
Minden idők legnagyobb hajtépése a Mónika showban - videó
Csúnyán összeszólalkozott két nő a Mónika show szerda esti adásában. A vita annyira elfajult, hogy egymásnak is estek. Ez a rész a szerda esti adásból ugyan kimaradt ki, de itt most megnézhetitek
2009.09.16. 17:32
Nem kell senkinek sem Erdélyi Mónika háza
Fél éve nem tudja eladni a házát Mónika, aki év eleji szakítása óta új otthont keres.
2009.09.15. 04:55
Néző verte a szereplőt a Mónika-showban videó
A Tv2 és az RTL Klub bejelentette, hogy kiebrudalják délutáni talkshow-ikból a verekedéseket és a káromkodásokat. De nincs minden veszve, az interneten továbbra is megörvendeztetnek minket a Mónika-show és a Joshi Bharat című műsorokból kimaradt jelenetekkel.
2009.09.10. 13:25
Nincs több verekedés a Mónika show-ban
A Tv2 és az RTL cenzúrázza a kibeszélőshow-kat. A délutáni hajtépésnek és káromkodásnak vége.
2009.09.09. 15:53
Velvet.hu
Ma egyeztet az ORTT a kibeszélőshow-król
A Mónika show és a Joshi Bharat miatt már így is fél napra elsötétül mindkét adó. De állítólag ez még csak a kezdet.
2009.09.09. 09:04
Index.hu
A csinos műsorvezető nagyon belejött a témába - Horváth Éva csak nézett
Palotás Petra hosszú ideje nem szerepelt az RTL Klub képernyőjén, a héten azonban elfogadta a Reggeli Csak csajok társ-műsorvezetői székét. A családanya annyira belejött a beszélgetésekbe, hogy kis híján szóhoz sem hagyta jutni Horváth Évát, persze csak a babás témák terén.
2009.09.08. 07:45
Stop.hu
Erdélyi Mónika német üzletemberre vágyik
Különös módon próbál rátalálni a szerelemre Erdélyi Mónika. Vágynaplót vezet, abban bízva, hogy előbb-utóbb bevonzza az életébe azt, amiről abban ír - többek között a szerelmet.
2009.09.04. 10:40
Storyonline.hu
Mivel foglalkozott Erdélyi Mónika?
Erdélyi Mónika szeptemberben visszatér a képernyőre. Igaz, nyáron nem láthattuk a televízióban, nem nagyon unatkozott.
2009.08.29. 17:46
Stop.hu
Mónika kislánya már beszél!
Nagy az öröm Erdélyi Mónikánál: a pici lánya megszólalt!
2009.08.29. 10:08
Nlcafe.hu
"Nagyon bitang volt" - interjú a Danubius Pirítós műsorvezető triójával
Péntek reggel a Hungaroring boxutcájából jelentkezett élő adással a Danubius Pirítós műsorvezető triója. Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri egy reggeli, versenypályás mókázással mulattatta a fővárosi dugóban ülőket, majd egy 450 lóerős Porschéba is beülhettek, ahol megtapasztalhatták, milyen az, ha százas tempónál teszik be a kanyarba a vasat.
2009.08.28. 17:22
Stop.hu
Erdélyi Mónika bepasizott?
Az egyik napilap híre szerint az RTL Klub népszerű műsorának háziasszonya, Erdélyi Mónika egy hónapja ismét szerelembe esett. A híresség eddig sehol nem nyilatkozott a témában, a StoryOnline kérdésére azonban válaszolt.
2009.08.28. 16:20
Storyonline.hu
Megszólalt Erdélyi Mónika lánya!
Nagy nap köszöntött be Erdélyi Mónika családjának életében. Kisebbik lánya Olívia kimondta élete első szavát.
2009.08.28. 13:20
Erdélyi Mónika bepasizott
A Napi Ász információi szerint egy hónapja párkapcsolatban él Erdélyi Mónika
2009.08.28. 11:15
Velvet.hu
Szerelembe esett Erdélyi Mónika!
Mónika már nem szingli. A műsorvezető már egy hónapja együtt van egy férfival, és a kapcsolatuk egyelőre nagyon stabilnak látszik. A hírek szerint a férfi civil, és nem is szeretne közszereplővé válni.
2009.08.28. 07:03
Stop.hu
Farkasházi Réka visszatér a képernyőre
Tavasszal újult meg utoljára a Jam, májustól ugyanis minden nap más műsorvezető (Bolgár György, Bánó András, Dési János, Jaksity Kata, Sárosdy Eszter) vezeti az ATV reggeli műsorát.
2009.08.27. 14:00
Velvet.hu
Időnként behisztizik az RTL műsorvezetője
Ősz elején érkezik Lilu első kisbabája. A terhesség utolsó heteiben járó műsorvezető ugyan még ellátja néhány feladatát, de a Reggeli vezetésétől a napokban elköszönt egy időre. Most már igyekszik egyre inkább a baba érkezésére koncentrálni. Őt is megviseli az afrikai forróságot idéző kánikula: éjjelente kevesebbet alszik, a hangulata kicsit nyűgösebb lett.
2009.08.04. 15:13
Stop.hu
Összeírta élete álmait Erdélyi Mónika
Erdélyi Mónika egészen különös, mégis hasznos módját választotta annak, hogy soha ne felejtse el vágyait, és ne térjen le az azok megvalósulásához vezető útról. Albumba rendezte álmait, amelyet az RTL Klub kedd reggeli adásában a nézők elé is tárt.
2009.07.29. 08:16
Stop.hu
Mónika elárulta titkát
Erdélyi Mónika titkairól vallott az RTL Klub Reggelijében. Megmutatta azt a könyvet, amelybe különböző képeket ragaszt be olyan dolgokról, amelyeket el szeretne érni.
2009.07.28. 13:30
Storyonline.hu
Erdélyi Mónika megmutatta alegféltettebb titkát - videó
Egy hatalmas könyvbe gyűjtötte össze álmait Erdélyi Mónika
2009.07.28. 12:51
Erdélyi Mónika igazi férfit akar
Bár volt párját nem sírja vissza Erdélyi Mónika, azt sem mondja, hogy már soha többé nincs szüksége férfira
2009.07.27. 08:37
Velvet.hu
Talpig férfira vágyik Erdélyi Mónika
Erdélyi Mónika kikéri magának, hogy bárki azt feltételezze róla, hogy nem bírja pasi nélkül. A műsorvezető a klasszikus családmodellben hisz, előre mutató kapcsolatra vágyik, amiben gyermekei is jól érzik magukat.
2009.07.27. 06:31
Stop.hu
Erdélyi Mónika: "Erős férfira vágyom!"
Egyedül maradt két kislányával, de a híresztelések ellenére szó sincs összeomlásról. Erdélyi Mónika kizárólag az e heti Meglepetésben reagál a róla megjelent ellentmondásos cikkekre. A műsorvezetőnő a gyermeke apjától való különválás ellenére még mindig a klasszikus családmodellben hisz. Nem tett le arról, hogy megtalálja azt a férfit, aki éppen hozzávaló.
2009.07.26. 12:35
Storyonline.hu
Erdélyi Mónika: "Erős férfira vágyom magam mellé"
Egyedül maradt két kislányával, de a híresztelések ellenére szó sincs összeomlásról. Erdélyi Mónika kizárólag az e heti Meglepetésben reagál a róla megjelent ellentmondásos cikkekre...
2009.07.24. 16:45
Storyonline.hu
Kegyetlenül büntetne az ORTT: 30 napra elsötétülhet az RTL Klub és a TV2!
Az ORTT elnöke akár a végsőkig is hajlandó elmenni, hogy visszaszorítsa a két kereskedelmi csatorna csatározásából kialakult sorozatos jogsértéseket. Radikális esetben akár szóba kerülhet a harminc napos elsötétítés is, ha Joshi Bharat műsora és a Mónika-show továbbra is úgy harcol a nézők kegyeiért, hogy közben lábbal tiporják a rájuk vonatkozó törvényeket.
2009.07.24. 07:28
Stop.hu
Átvert a sztársuli
P. Sándorné unokája a 600 ezer forintos tandíjért azt kapta, hogy tapsolhatott a Mónika-show nézőterén.
2009.07.14. 21:09
Hamarosan búcsút int az RTL Klubnak a szőke műsorvezető
Hamarosan átmenetileg búcsút int az RTL Klub képernyőjének a Reggeli műsorvezetője. Lilu mint mindig, terhessége alatt is örömmel jár dolgozni, de egy ideje észrevette, hogy már fárasztja, ha egy egész héten keresztül hajnalban kell kelnie.
2009.07.14. 12:22
Stop.hu
Te mit tiltanál le?
Azt beszélik, hogy többeknél is kiverte a biztosítékot a Mónika Show, a magukat sértve érzettek pedig az ORTT-hez fordultak. A szervezet döntése alapján aztán elsötétült az RTL Klub képernyője. A StoryOnline arra kíváncsi, vajon a nézők milyen műsorokat vennének le a képernyőről, ha rajtuk múlna?
2009.07.07. 13:10
Storyonline.hu
Erdélyi Mónika: én nagyon tudok szeretni!
Erdélyi Mónika tisztában van azzal, hogy nyitott könyv az élete. Amióta elköltözött tőle Mukli Gyula, kislányának édesapja, beszélni sem akar róla. A műsorvezető-üzletasszonynak korábban volt már egy esküvője, nem érdekli, hogy még egy legyen. Számára ugyanis már kissé megkopott a dolog bája.
2009.07.06. 19:16
Stop.hu
Az ORTT még utoljára megszivatta az RTL-t
A Mónika show miatt kapott 12 órás elsötétítés több mint százmilliós vesztesége helyett egy új szerződés szerint ilyen esetekben csak 5 milliót kéne ezentúl fizetnie a csatornának. Viszont így nem büntetnék a nézőket, csak a csatornát.
2009.07.06. 15:48
Index.hu
Mónika boldog, hogy megszabadult gyermeke apjától
Erdélyi Mónika magánéletéről sokaknak megvan a véleménye. A műsorvezetőt azonban nem érdekli, ki mit gondol, élete egyik legjobb döntésének tartja, hogy szakított párjával.
2009.07.06. 15:07
Nlcafe.hu
Havas szerint Erdélyi Mónikát mindenki utálja
Havas Henrik szerint mindenki rosszul van az RTL Klubnál, ha meghallja Erdélyi Mónika nevét.
2009.07.05. 10:11
Velvet.hu
Erdélyi Mónika: Teljesüljenek az én vágyaim is
Azt hiszik, kemény nő, kérlelhetetlen üzletasszony, aki kidobja életéből a puhány fér
2009.07.04. 18:22
Ezt nem kellett volna: fél napos sötétségbe borítja az RTL Klubot az ORTT!
Tizenkét órás - déltől éjfélig tartó - képernyő-elsötétítéssel büntette az RTL Klubot az ORTT, mivel a Mónika-show-ban a kiskorúak személyiségfejlődése szempontjából kényes témának tekinthető szexualitást és főleg a szexuális bűncselekménynek számító pedofíliát részletező módon mutatták be.
2009.07.04. 09:34
Stop.hu
Fél napra elsötétül az RTL Klub a Mónika show miatt
12 órás, azaz félnapos képernyő-elsötétítéssel büntette az RTL Klubot az ORTT egy durva Mónika Show miatt.
2009.07.03. 21:55
Velvet.hu
Hiába verekednek körülötte, Mónika nincs veszélyben
Nyáron szünetelnek a Mónika-show felvételei, így a műsorvezetőnek egy kicsit több ideje van magával és a gyermekeivel törődni. Az utóbbi időben egyre gyakrabban fordul elő, hogy a talkshow felvételein a vendégek egymásnak esnek. Felmerül a kérdés, előfordulhat, hogy egyszer a kialakult csihipuhiban a műsor háziasszonyát sem kímélik?
2009.07.01. 21:29
Stop.hu
Jerry Springer felelős a nyugati kultúra bukásáért
A Mónika Show eredetijének arca, Jerry Springer nemrég arról beszélt, show-ja felelős a nyugati kultúra bukásáért, és akkor sem javulna a helyzet, ha ő sokkal erényesebben viselkedne, vagyis nem szítaná a szereplőket.
2009.06.30. 17:14
Velvet.hu
Erdélyi Mónika Budára cseréli Érdet
A műsorvezetőnő pestkörnyékiből budai akar lenni, árulja az érdi házat, hogy lánya iskolájához közelebb esőt találjon buda kertvárosi részén.
2009.06.21. 11:07
Velvet.hu
Erdélyi Mónika társ nélkül kikészül
A műsorvezető szembesült vele: csakis magára vagy az édesanyjára számíthat
2009.06.17. 08:44
Erdélyi Mónika Mukli Gyula miatt hízott el
Volt férje, illetve a házassága megromlása miatt szedett fel jópár plusz kilót magára a kibeszélőshow műsorvezetője
2009.06.17. 07:27
Velvet.hu
Erdélyi Mónika lánya megérdemelte: szabadságot kap egész nyárra
Kicsengettek. Az iskoláskorú gyermekek örülnek a rájuk szakadt szabadságnak, egyes szülőknek azonban fejtörést okoz, milyen programokra küldjék csemetéiket. Vajon hogyan töltik szabadidejüket a sztárcsemeték?
2009.06.16. 19:43
Stop.hu
Erdélyi Mónika lánya a világért se dolgozzon nyáron
A műsorvezetőnő kamaszlánya pár könyvre szeretne pénzt előteremteni némi nyári munkával, anyja szerint azonban minek dolgozni, majd ő megveszi neki.
2009.06.14. 11:00
Velvet.hu
Nem büntetik a promiszkuus Mónika Show-t
Az ORTT beszüntette eljárását a száznál több panaszban kifogásolt, homoszexuális epizód ellen.
2009.06.12. 16:27
Index.hu
Erdélyi Mónika fél, hogy megütik
Megerősített biztonsági szolgálattal próbálja kivédeni a stáb, hogy egy eltévedt pofon a műsorvezető arcán csattanjon.
2009.06.04. 11:14
Velvet.hu
"Ellepték a dekoltázsomat" - Peller Mariann elmeséli
A tegnapi Reggeli élő adásában egy különleges állatok tenyésztésével foglalkozó férfit látott vendégül Peller Mariann. A fiatal műsorvezető pedig nem tudott ellenállni a bájos állatkáknak. Vesztére...
2009.06.04. 10:52
Stop.hu
Sebestyén Balázs apa lesz
A Danubiusos-RTL KLubos műsorvezető reggeli műsorában jelentette be a hírt, majd tévécsatornáján megerősítette.
2009.06.02. 17:30
Velvet.hu
Esküvői szalonnal bizniszel Erdélyi Mónika
Erdélyi Mónika a gazdasági válság ellenére nagy fába vágta a fejszéjét: szépségszalonja mellé most egy esküvőiruha-kölcsönzőt is nyitott.
2009.05.21. 11:10
Stop.hu
Lilu babonából nem vesz babaruhát
Néhány hete, azt RTL Klub reggeli műsorában jelentette be Lilu, hogy kisbabát vár. Azóta a műsorvezető már azt is tudja, mi lesz a baba neme, de ezt nem köti az olvasók orrára.
2009.05.18. 08:36
Velvet.hu
Elköltözött Erdélyi Mónika párja
Erdélyi Mónika és volt párja, Mukli Gyula útjai végképp elváltak egymástól. Bár közös gyermekük, Olivia miatt tartják a kapcsolatot, de a zenész elköltözött a közös házból.
2009.05.18. 07:20
Storyonline.hu
Mónika egyedül maradt a két lányával
"Hiszem, hogy meg fogom találni majd a párom, de egyelőre még nem vagyok kész egy új kapcsolatra" - szól Erdélyi Mónika vallomása az e heti Storyban.
2009.05.14. 09:40
Storyonline.hu
Erdélyi Mónika nehezen, de boldogul egyedül
A műsorvezetőtől márciusban elköltözött a férje, most kezdte el érezni, hogy nem olyan egyszerű egyedül vinni a háztartást.
2009.05.14. 08:29
Velvet.hu
Erdélyi Mónika: Nem kell férfi!
Erdélyi Mónika férfi nélkül tervezi a jövőt
2009.05.14. 08:10
Férfi nélkül képzeli el jövőjét Erdélyi Mónika
Erdélyi Mónika lassan szembesül vele, milyen kemény az élete egy egyedülálló édesanyának. Tény és való, hogy két kislánya rengeteg időt felemészt, mellettük pedig ott vannak Mónika vállalkozásai és munkája is. Egy új kapcsolatra sem idő, sem energia nem jut már...
2009.05.14. 07:18
Stop.hu
Horváth Éva: eddig minden pasim olyan volt...
Horváth Éva műsorvezető modellként nemrégiben egy új területen is kipróbálta magát: divattervezőként debütált. Nyomon követi a divattrendeket, de állítja, hogy nem divatfüggő. Kialakított egy saját stílust, és megpróbálja úgy összeválogatni a ruhatárát, hogy ebbe a képbe illeszkedjenek az új darabok. Reggeli készülődéskor nem tölt sok időt a tükör előtt.
2009.05.07. 14:10
Stop.hu
Bunyó a Mónika- show-ban! Videó
A szerelem nem ismer határokat!
2009.05.04. 15:18
Csak beszélt róla, de máris tüsszögni kezdett a műsorvezető!
Kárász Róbert, a TV2 Mokka című reggeli programjának műsorvezetője csúnyán beletüsszögött ma reggel a sertésinfluenzáról szóló beszélgetésbe.
2009.04.28. 07:51
Stop.hu
A Mónika show-tól kér segítséget Molnár Anikó
Molnár Anikónak elege lett abból, hogy a sajtó ártatlanul hozza össze fűvel-fával. Az egykori Nagy Ő ma az RTL Klub Mónika Show-jában várja a segítséget a műsorvezetőtől.
2009.04.23. 07:33
Stop.hu
Szemetet is szállíttat a Mónika Show
Eredetileg magánéleti válságának megoldásáról faggatták a Reflektor című műsorban Erdélyi Mónikát, így többek között az is kiderült, hogy a műsorvezető nehéz pillanatai maximum pár órán át tartanak.
2009.04.22. 10:01
Velvet.hu
Mónika állta a szavát: a stúdión kívül is segített az embereken
Erdélyi Mónika állta a szavát: miután ígéretet tett egyik vendégének, hogy a műsor felvételét követően kitisztítja szeméttelepre hasonlító utcájukat, a napokban cselekedett is ennek érdekében.
2009.04.22. 07:29
Stop.hu
Szodoma a Mónika Show-ban - gyakorlatilag mindenki mindenkivel!
Erdélyi Mónikával bizony nem egyszer előfordulhat, hogy egy-egy napja kicsit stresszesebbre sikerül, mint a többi. Főleg ha egy műsor ennyire eseménydús, mint legutóbb, s akkor még a műsorvezetőnek is nehéz megszólalnia...
2009.04.22. 01:04
Stop.hu
Mónika szemétdombot tüntetett el
Erdélyi Mónika már több ezer embernek segített a műsorában, a stúdión kívül viszont először állt jó cél mellé.
2009.04.21. 15:04
Nlcafe.hu
Erdélyi Mónika telket takaríttatott
Kamerákkal érkezett a mocskos gyáli telekre.
2009.04.21. 08:57
Velvet.hu
Liptai fikázta a Mónika Show-t
Liptai Claudia a MR. és MRS. forgatásán lefutott műsornak nevezte a konkurens csatorna kibeszélőshow-ját, miután Torgyán József Mónikának nevezte.
2009.04.14. 14:04
Nlcafe.hu
Botrány! Szomszédok esnek egymásnak Mónikánál
Elszabadulnak az indulatok szerda este a Mónika-show-ban, ahol két szomszéd esik majd egymásnak.
2009.04.08. 10:48
Demcsák Zsuzsa a ma reggeli Mokkában udvarolt Fekete Lászlónak
A műsorvezető ma kivételesen nem a demagóg kérdéseit részesítette előnyben, hanem bemutatta, miként viselkedik, ha számára szimpatikus interjúalany érkezik a stúdióba.
2009.04.08. 09:37
Velvet.hu
Megdöbbentő titkok a múltból - Sztárok a gyerekkorukról
Polyák Lilla, Erdei Zsolt, Erdélyi Mónika és Gallusz Niki, csak néhány olyan hazai híresség, akik csonka családban nőttek fel. Eddig nem beszéltek múltbeli titkaikról, most azonban őszintén vallanak.
2009.04.04. 11:28
Stop.hu
Erdélyi Mónika elengedte a lányát
Nem könnyű Erdélyi Mónika helyzete: mióta szakított Mukli Gyulával, családfőként kell helytállnia két lányáért. Ráadásul a tizennégy éves Viki elköltözött otthonról. Igaz, nem kamaszkori lázadás áll a háttérben, hanem praktikus okai vannak a költözésnek.
2009.04.02. 15:49
Stop.hu
Erdélyi Mónika nagyobbik lánya az édesapjához költözött
A műsorvezető nagyobbik lánya, a Hot! magazin szerint azért költözött az édesapjához, mert így közelebb van az iskolája.
2009.04.02. 10:43
Velvet.hu
Mónikát nem zavarná egy új nő sem
Erdélyi Mónika és egykori férje, Mukli Gyula békében vált el egymástól. Igaz, a férfi elköltözött a közös lakásból, több személyes holmiját is Mónikánál hagyta. A zenész ugyanis heti több alkalommal találkozik kislányával, Olíviával.
2009.03.30. 11:31
Stop.hu
Új műsorvezető érkezett Liptai Claudia helyére
Új műsorvezető ébreszti hétfőtől a Mokka nézőit! Amíg Liptai Claudia a szabadságát tölti, addig Gönczi Gábor felesége, Tatár Csilla vezeti Kárász Róbert oldalán a reggeli műsort.
2009.03.30. 07:03
Stop.hu
Erdélyi Mónika esküvői ruhákat próbálgat!
Erdélyi Mónika nevétől hangos a sajtó. Eltelt néhány hét azóta, hogy bejelentette: elválnak útjai a kisebbik lánya apjától. Mónika a csalódás ellenére sem veszítette el életkedvét, és teljes erővel a jövőre koncentrál.
2009.03.28. 11:03
Nlcafe.hu
Mónika lenyomta Joshit
A Mónika show durván lenyomta a konkurencia Joshi barát című műsorát, ami kis elégtételt is jelenthet a népszerű tévésnek, hiszen volt párja épp Joshinak tálalt ki először szakításuk után.
2009.03.25. 12:35
Storyonline.hu
Hová vezet a külön kassza?
Egy téma, ami nem hagy hidegen senkit. Külön kassza vagy minden közös? Vannak olyan párok, akik a hagyományoknak megfelelően a közös kasszát tartják az egyedüli üdvözítő megoldásnak, és ha ellenkező példát látnak, a felek közötti bizalmat hiányolják. Mások azt vallják, hiába a szerelem, mégiscsak az a legjobb, ha mindenki a maga ura! Ezt a nézetett vallotta Erdélyi Mónika és exe, Mukli Gyula is, és ezt az elvet követi a Várkonyi-Bochkor pár is. Az előbbiek már szakítottak...
2009.03.24. 16:15
Storyonline.hu
Elszabadultak az indulatok Mónika showjában!
Néhány hónappal ezelőtt a TV2 lépett egy merészet, és egy műsorsávba rakta a Joshi Bharat nevével fémjelzett beszélgetős műsorát az RTL Klub egyik sikertörténetével, a Mónika show-val. Az elképzelés bevált, Joshi több ízben is nagyobb nézettséget hozott csatornájának, mint a nagy hagyományokra visszatekintő Mónika. Vajon mi lehet az oka ennek?
2009.03.24. 14:55
Storyonline.hu
Erdélyi Mónika nem pánikol, inkább új házat vesz
Aggódik a Blikk Erdélyi Mónikáért, és annak ellenére, hogy az RTL Klub kommunikációs igazgatója, Rényi Ádám cáfolta a híreket, miszerint megszűnik a Mónika show, a lap már temeti a műsorvezető fizetését.
2009.03.22. 09:55
Velvet.hu
Most mi lesz veled, Mónika?
Erdélyi Mónika egyedül maradt két kislányával. A munkáját is elveszíti?
2009.03.21. 19:40
Támad az ORTT - a célpont: Mónika és Joshi Bharat
Szorult helyzetbe került a két beszélgetős műsor, Joshi Bharat és Mónika show-ja is. A két produkció ellen ugyanis annyi panasz érkezik, amennyit már az ORTT sem hagyhat figyelmen kívül. A két műsor ellen vizsgálat indult.
2009.03.21. 15:47
Stop.hu
Gyűlnek a panaszok Joshi Bharat és Erdélyi Mónika műsora miatt
A két kereskedelmi csatorna délutáni beszélgetős műsorai miatt egyre több panasz érkezik, amiket az ORTT természetesen kivizsgál - írja a Blikk.
2009.03.21. 08:42
Velvet.hu
Káromkodás és székdobálás a Mónika Show-ban
A Jerry Springer nevével fémjelzett talkshow irányvonalát egyre inkább követő műsor a szárnyra kapott hírekkel ellentétben nem szűnik meg.
2009.03.20. 13:30
Velvet.hu
Mónika-show: Ennyi volt?
Magánéleti válsága miatt úgy gondolják, hiteltelenné vált a műsorvezető
2009.03.20. 08:39
Vesztett az RTL Klub? Leveszik a képernyőről a Mónika-show-t!
A Blikk információi szerint májustól leveszik a képernyőről az RTL Klub legnépszerűbb beszélgetős show-ját. A Mónika-show vesztét nem csupán a néhány hete folyamatosan taroló Joshi Bharat című műsor okozta, hanem az is, hogy a műsorvezető hiteltelenné vált a nézők számára.
2009.03.20. 07:55
Stop.hu
Erdélyi Mónika már kilenc kilót fogyott
Az RTL Klub műsorvezetője második lánya, Mukli Olívia Johanna születése után szemmel láthatóan felszedett néhány kilót, amiből már kilencet sikerült leadnia.
2009.03.18. 10:39
Velvet.hu
Új életet kezd Erdélyi Mónika - fogyókúrával indít
Új életet kezd Erdélyi Mónika, aki az elmúlt hetekben hagyta el párját, Mukli Gyulát, akitől másfél évvel ezelőtt született meg második kislánya, Olívia. Mónika a szakítás után 15 kilós fogyókúrába kezdett.
2009.03.18. 07:53
Stop.hu
Miért hiteles Erdélyi Mónika?
Bár régóta rebesgették, hogy valami nincs rendben Erdélyi Mónika és Mukli Gyula kapcsolatában, mégis mindenki meglepődött, amikor bejelentették: vége. Olvasóinkban nem véletlenül merült fel a kérdés, hogyan tud hiteles lenni Mónika a tévénézők előtt, amikor már másodszor marad egyedül kicsi gyerekkel?
2009.03.11. 12:20
Storyonline.hu
Medveczky szerint Erdélyi Mónika beképzelt
Bár az RTL Klubtól kirúgott Medveczky állítja, semmi baja Erdélyi Mónikával, azért azt mégiscsak kifejtette, hogy beképzeltnek tartja a Mónika Show műsorvezetőjét.
2009.03.11. 08:43
Velvet.hu
Medveczky Ilona: Mónika egy senki lesz, amikor rám még emlékezni fognak
Medveczky Ilona manapság csak akkor hallat magáról, ha épp valamelyik televíziós személyiségre kíván bántó megjegyzést tenni. Legutóbbi célpontja az általa nagyképűnek tartott Erdélyi Mónika volt, aki nem is hagyta szó nélkül a kéretlen "méltatást".
2009.03.11. 07:03
Stop.hu
Titkok a kulisszák mögül! Csonka András és Ördög Nóra meglógnak a Reggeli élő adásokból!
Ördög Nóri elszólta magát! Kiderült, hogy műsorvezető társával, Csonka Andrással gyakorta meglógnak az RTL Klub Reggeli című műsorából, amikor a Híradó és a reklámok mennek.
2009.03.10. 15:15
Storyonline.hu
Erdélyi Mónika - rúdon egy sztriptízbárban?
Erdélyi Mónika főiskolás korában egy szépségversenyre jelentkezett, ahol bár hamar kiesett, egy férfi Olaszországba invitálta "bártáncosnak". A műsorvezető hamar kapcsolt, elutasította az ajánlatot, sőt társait is felvilágosította arról, hogy miről is van szó valójában.
2009.03.10. 02:04
Stop.hu
Havas: "Szegény Mukli Gyula"
Erdélyi Mónika és Mukli Gyula szakítása nem csak a forint árfolyamát, a kínai népet és a világsajtót rendítette meg, de magát Havas Henriket is. Családjában heteken át beszédtéma volt a szörnyű tragédia. http://www.eagent.hu/havashenrik/
2009.03.09. 14:05
Storyonline.hu
Székkel esett neki ex-férje szeretőjének
Nem csoda, hogy Erdélyi Mónika elkeseredett és kiakadt, amikor egy nő a műsorában még a két biztonsági őr jelenlétében is nekiesett ex-férje barátnőjének. Mária olyannyira kikelt magából, hogy széket dobált és a földön rángatta a fiatalabb lányt.
2009.03.09. 09:04
Stop.hu
Erdélyi Mónika visszavág!
Medveczky Ilonának változatlanul rossz véleménye van Erdélyi Mónikáról, szerinte a népszerű televíziós elszállt magától - nyilatkozta a Hot magazinban. Mónika a StoryOnline-nak elmondta, nem érti, hogy Medveczky Ilona miért mond róla ilyeneket. Hozzátette, ő maga sosem tenne ilyet, de ha már megkérdeztük, elmondta a véleményét.
2009.03.09. 06:45
Storyonline.hu
Mónika főiskolás korában vékony volt
Az RTL Klub, Mónika show című szuperprodukció háziasszonya arról számol be a könyvében, hogy fiatalon, jelentkezett egy szépségversenyre, ahol sajnos nem ért el helyezést, azonban egy gyanús ajánlatot kapott.
2009.03.08. 11:53
Velvet.hu
Mónika szerint voltak intő jelek Gyulával kapcsolatban
Erdélyi Mónika nem fél attól, hogy társ nélkül marad, és cseppet sem bánja, hogy megszületett Olívia, bár már akkor is voltak intő jelek volt párjával, Mukli Gyulával kapcsolatban.
2009.03.05. 14:37
Stop.hu
Erdélyi Mónika boldogtalanságra ítéltetett?
Miért volt egy B terv Mónika életében, miként az életstratégiájáról szóló könyvében ezt kifejtette?
2009.03.05. 08:21
Storyonline.hu
Már ketten is próbálkoztak Mónikánál szakítása óta
Egy rejtélyes harmadik is közrejátszhatott Erdélyi Mónika és Mukli Gyula kapcsolatának befejezésében? Annyi biztos, hogy szakításuk óta már ketten is bepróbálkoztak a műsorvezetőnél.
2009.03.05. 06:35
Stop.hu
Cenzúrázott Mónika show! Nézze meg az ominózus jelenetet!
Erdélyi Mónika igyekszik megoldást találni minden egyes vendége problémájára, ezúttal azonban az a rendkívüli este fordult elő, hogy a műsorvezető káromkodásra buzdította a vele szemben helyet foglaló Fekete Pákót.
2009.03.04. 10:07
Stop.hu
Erdélyi Mónika fogyni akart a szakítással
Az RTL Klub műsorvezetője a csatorna Reggeli című műsorába látogatott el, ahol kifejtette, egyetlen jó dolog van a szakításban, hogy még fogyni is lehet vele.
2009.03.04. 09:11
Velvet.hu
Erdélyi Mónika nemcsak puffogtatja, meg is éli
A Mónika Show háziasszonya a műsor jubileuma alkalmából arról beszélt az RTL Klubnak, hogy hiteles műsorvezetőnek tartja magát, hiszen a műsorban felvetődő problémák egy részét ő is átélte már.
2009.03.03. 20:19
Velvet.hu
Mónika még elhárítja az udvarlást
Erdélyi Mónika nem hiszi, hogy volt párja pénzért nyilatkozott volna a TV2 Joshi Bharat című műsorában. A műsorvezető a StoryOnline-nak elmondta, nem szeretne rosszat feltételezni Gyuláról.
2009.03.03. 06:15
Storyonline.hu
Hogyan álltak talpra a többgyermekes sztáranyukák?
Szily Nóra, Ada, Szűcs Judit és Erdélyi Mónika is az elvált nők klubjába tartozik, s mindannyian őszintén vallanak arról, mit jelent egyedül maradni egyik napról a másikra egy, esetleg több gyermekkel.
2009.02.28. 11:01
Stop.hu
Erdélyi Mónika a képernyőn vall
Az RTL Klub Fókusz Plusz című műsorában ma este négy ismert hölgy vall a válásáról. Ada, Szily Nóra, Szűcs Judith és Erdélyi Mónika őszintén felfedik érzéseiket és fájdalmaikat.
2009.02.28. 07:02
Nlcafe.hu
Pert indít a TV2 ellen Erdélyi Mónika exe?
Hiába kérte Erdélyi Mónika egykori kedvese, Mukli Gyula, hogy ne kerüljön adásba a vele készített interjú, a TV2 adásba adta a zenész Joshi Bharatnak adott nyilatkozatát. A Blikk értesülései szerint Mukli Gyula feljelentést tett a TV2 ellen.
2009.02.27. 07:26
Stop.hu
Mukli Gyula nem bírt a tükörbe nézni félrelépése után
Erdélyi Mónika volt kedvese Joshi Bharat műsorában elmondta, zenészként ingergazdag környezetben dolgozik, és előfordult, hogy kihasználta a helyzetet.
2009.02.25. 18:32
Velvet.hu
STOP exkluzív - Mónika őszintén a szakításáról!
Már jó ideje Erdélyi Mónika és Mukli Gyula szakításától hangos a bulvársajtó. Mindenki azt találgatja, hogy vajon az RTL Klub műsorvezetője mit kezd ezután egyedül, két gyermekkel, s az is kérdésessé vált, mit keresett Gyula Joshi Bharatnál, a konkurens csatornánál. Mónika mindenre válaszol a STOPnak adott interjújában.
2009.02.25. 13:34
Stop.hu
Ebből botrány lesz: adásba kerül Mónika ex-ének interjúja!
Elképesztő vallomásnak lehetnek fültanúi a ma délutáni Joshi Bharat-show nézői, ugyanis hiába próbálta többször is letiltani Erdélyi Mónika egykori kedvese, Mukli Gyula a vele készült interjút, nem járt sikerrel.
2009.02.25. 09:13
Stop.hu
Külön kasszán élt öt éven át Erdélyi Mónika és Mukli Gyula
Hiába tiltakozik, adásba kerül Mukli Gyula beszélgetése Joshi Barattal - döntött a TV2.
2009.02.25. 08:19
Velvet.hu
Átverték Mónika exét?
A TV2 nyílt csatába kezdett az RTL Klub ellen. Miután rájöttek, hogy a konkurens csatornán népszerűbb műsorvezetők vannak, gyorsan lecsaptak Ördög Nóra jelenlegi és Erdélyi Mónika egykori kedvesére. Mukli Gyulát a hírek szerint alaposan csőbe húzták, és a kibeszélőshow háziasszonyának expárja Joshi Bharatnál vall bánatáról.
2009.02.25. 07:02
Nlcafe.hu
A Mónika- show legnagyobb botrányai
Kíméletlenül támadnak egymásra az egykor legjobb barátok, de még a szerelmesek is. Csokorba szedtük a Mónika-show eddigi legbotrányosabb jeleneteit. Nézd meg a cenzúrázatlan, vágatlan jeleneteket és döntsd el te, melyik a legdurvább eset!
2009.02.24. 11:38
Negyedik gyermekét hagyja el Mónika férje!
Erdélyi Mónika a harmadik nő Mukli Gyula életében, akitől a zenésznek gyermeke is született. Olívia Johanna Mukli negyedik gyermeke, akit magára hagy édesanyjával.
2009.02.23. 16:16
Stop.hu
Hátulról támad a TV2? Ki akarták használni Mónika szakítását?
Erdélyi Mónikával történt szakítását követően szakemberrel találkozott férje, Mukli Gyula, hogy választ kapjon a szakításával kapcsolatban felmerült kérdéseire. Magánéletéről azonban nem akárkinek beszélt: egykori kedvese ellenfelével, Joshi Bharattal beszélgetett egy belvárosi kávéházban - kamerák kereszttüzében.
2009.02.23. 07:26
Stop.hu
Erdélyi Mónika: másfél évvel ezelőtt kezdődtek a problémák
Erdélyi Mónika és Mukli Gyula útjai különváltak. A műsorvezető bevallotta: az elmúlt másfél évben már türelmetlenek voltak egymással, és elég sokat vitatkoztak.
2009.02.20. 08:28
Stop.hu
Erdélyi Mónika elköltözik a párjától
Erdélyi Mónika a héten még büszkén mutogatta meseszép otthonát a Vacsoracsatában, ám az igazság az, hogy már árulják a házat, és kislányaival hamarosan elköltözik.
2009.02.20. 07:02
Nlcafe.hu
Válik a magyar énekesnő? - Újabb házasság ment a lecsóba!
Mintha átok ülne az idei éven: újabb és újabb idillinek vélt sztárházasság bomlik fel. Ördög Nóri, Liptai Claudia, Erdélyi Mónika és Ada után a legfrissebb pletykák szerint a Groovehouse énekesnője, Judy házasságának is vége. Még csak februárt írunk, de könnyen lehet, hogy 2009 a válások éve lesz.
2009.02.20. 06:07
Stop.hu
Botrány Mónikánál! Cenzúrá- zatlan videó!
Szó szerint ölre ment egymással két asszony egy férfi miatt a Mónika-show adásában.
2009.02.19. 10:22
Erdélyi Mónika szakított kedvesével!
Erdélyi Mónika és párja, Mukli Gyula tegnap este tévéműsorban jelentette be, hogy nem megy tovább az együttlét.
2009.02.19. 08:55
Stop.hu
Antónia kamerák előtt könnyezett!
Erdélyi Mónika lenyűgözte ételeivel vendégeit a Vacsoracsata tegnap esti epizódjában. Bálint Antónia kamerák előtt fakadt sírva, Szakál Miki pedig elég ciki volt, amikor szájába vette a házigazda kislányának cumiját.
2009.02.19. 08:45
Storyonline.hu
Romokban Erdélyi Mónika kapcsolata
BUDAPEST
2009.02.19. 07:48
Romokban Erdélyi Mónika házassága
BUDAPEST
2009.02.19. 07:48
Bálint Toncsi megcumiztatta a fiatal műsorvezetőt
Erdélyi Mónika őszies hangulatban várja vendégeit az RTL Klub Vacsoracsata című műsorában. A műsorvezető főzés közben sem tudja otthagyni műsorát, csak ezúttal otthon a televízióban nézi magát.
2009.02.18. 12:04
Stop.hu
Balhé a Mónika showban
Óriási balhét láthatnak ma az RTL KLub Mónika show című műsorában, ahol szidkózódnak és egymásnak esnek a vendéget.
2009.02.16. 16:20
Storyonline.hu
Verekedés és balhé Mónikánál
Erdélyi Mónikánál bármi megtörténhet. Az RTL Klub Mónika Show-jában nem egy balhét, verekedést láthattak már a nézők, s ez a mai napon sem lesz másként.
2009.02.16. 14:19
Stop.hu
Mónika könnyezett - sok volt neki ennyi érzelem
Örömteli jubileumához érkezett az ország kedvenc kibeszélő műsora, a Mónika Show. Immár az 1500. adást rögzítették, melyben ezúttal hírességeket lát vendégül Erdélyi Mónika, az RTL Klub műsorvezetője.
2009.02.11. 07:06
Stop.hu
Mónika-show 1500-szor
BUDAPEST
2009.02.10. 20:07
Mónika zsebében időnként kinyílik a bicska
A kibeszélő show háziasszonya, Mónika már rengeteg dolgot látott a műsor indulása óta. Ő műsorvezetőként nem foglalhat állást egy-egy témában, de azért előfordul, hogy kinyílik a bicska a zsebében.
2009.02.09. 14:10
Stop.hu
Erdélyi Mónika elsírta magát
Erdélyi Mónika jótékonykodott. A gyógyvarázs program keretén belül vett részt azon az ünnepségen, melyen két lélegeztetőgépet kapott egy kórház. A műsorvezető bevallotta, hogy mindig meghatódik, ha beteg gyermekekről van szó, és az átadáskor a könnyeit is alig tudta visszatartani.
2009.02.07. 07:02
Nlcafe.hu
Meleg csók csattan a Mónika show-ban
Szürreális előadás, dühöngő szülő és egy igazi meleg csókkal büntetnek a szereplők.
2009.02.06. 13:25
Velvet.hu
Mónika tönkrement házasságokon segít!
Segítség, tönkrement a házasságom! Ezzel az aktuális és izgalmas témával foglalkozik a csütörtöki Mónika show.
2009.02.05. 16:15
Storyonline.hu
Mónika letarolta a TV2 büszkeségét
Első ízben került tegnap egymással szembe Mónika és Joshi Bharat show-ja. A nézettségi adatokból kiderült, utóbbi húzta a rövidebbet.
2009.02.03. 18:18
Stop.hu
Depressziósak a sztár kismamák is
A szülés utáni depresszió az ismert embereket sem kíméli. Míg Erdélyi Mónika hat hét alatt megszabadult a második gyermek szülése után jelentkező depressziójától, addig Maksa Zoltán felesége már harmadik éve küzd ellene!
2009.02.03. 16:43
Stop.hu
Gyerek helyett pornózni akar Benkő Dániellel a nekrofil kórboncnok
A nagydarab lány nem gazdatestnek ment a Mónika Show-ba, inkább egy pornófilmbe invitálja Benkőt.
2009.02.03. 16:27
Velvet.hu
Megható témával versenyez Joshi a Mónika show-val
Mától ugyanabban az időpontban látható az RTL Klub Mónika show és a TV2 Joshi Bharat című műsora. A TV2 műsorigazgatósága úgy véli, hogy az alig néhány hónapja látható indiai sorselemző olyannyira közkedvelt és nézett lett, hogy bátran "versenyeztetik" a konkurencia közel 8 éve műsoron lévő sikershow-jával. Bár koncepciójában mindkét műsor a problémamegoldó beszélgetések köré épül, most mégis markáns különbség vehető észre közöttük. Amíg ma Mónikánál a meztelenkedős szellentés, addig Joshinál a kisgyerekek életmentése lesz műsoron. Választhatunk!
2009.02.02. 17:50
Storyonline.hu
Benkő Dániel megdöntötte ocsmánysági rekordját
A lantművész most az RTL Klub Mónika show-jában kapott lehetőséget a szereplésre, amiben három rajongója próbálja elcsábítani.
2009.02.02. 13:35
Velvet.hu
Így vetette rá magát Benkőre a pornószínész
A meghökkentő jelenet a hétfő esti Mónika show-ban látható, de nálunk már most megnézheted!
2009.02.02. 12:25
Az RTL Klub sztárja legyőzhetetlen?
Évek óta legyőzhetetlennek bizonyul Mónika kibeszélő show-ja. A TV2 ugyan időről időre megpróbálja lenyomni őt, de ez idáig nem találták meg a módját, hogyan kreálhatnának magasabb nézettséget nála. Most a 20. ellenfelével szemben is fölvette a kesztyűt a Mónika-show, hiszen a TV2 Joshi Bharatot állította csatarendbe a nézők kegyeiért folytatott küzdelemben.
2009.01.30. 13:07
Stop.hu
Mónikát leszólták!
Erdélyi Mónika őszintén vallott a show kezdetéről ma reggel az RTL Klubon. Nem titkolta, hogy az elején volt egy trénere, aki nagyon leszólta, emiatt megingott az önbizalma.
2009.01.26. 11:40
Storyonline.hu
Lilu retteg Stohl Andrástól!
Meglehetősen furcsa jelenetnek lehettek szemtanúi azok, akik tegnap az RTL Klub Reggeli műsora mellett döntöttek. A műsorvezető, Lilu ugyanis élő adásban szörnyetegnek nevezte Stohl Andrást, majd még egy kis sírásimitálás, - avagy nevezzük inkább hisztinek - is belefért a műsorába.
2009.01.23. 08:00
Storyonline.hu
A TV2 nyílt frontos támadást indít Mónika ellen
Hamarosan párhuzamban kerül majd adásba Mónika és Joshi Bharat. A TV2 ugyanis úgy döntött: mivel ősszel induló műsorukat kellőképpen bejáratták, nekieresztik az RTL Klub Mónika show-jának.
2009.01.20. 11:19
Stop.hu
Mónika: megmondom őszintén, nem is emlékszem a konkrét esetre
Vörös csillaggal és sarlókalapáccsal ékesített ingben jelent meg a Mónika-show felvételén egy fiatalember. A rendezők ezt nem szúrták ki, a férfit fel sem szólították az önkényuralmi jelképek levételére. Erdélyi Mónika műsorvezető szerint vendége csupán brahinak szánta a szimbólumok használatát.
2009.01.19. 17:28
Stop.hu
<